Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ilusiveman

    Hru mám koupenou naslepo.. A Mě ten styl převážně vyrovnaného boje moc upřímně nakonec nebavil. Možná chvili, ale nevydrželo to.

    Že by to tedy dosahovalo úrovně, jakou ke značce warhammer zastávám, nemohu za sebe říci. Ne, neodpovídalo to komplexite Universa Warhammeru. Spíš taková hozena kost, kterou jakoby s každým dílem vždy trochu nabali? 

    Nicméně krásný kulisy to docela mělo (: dívat se na ty loďky byla slast. 


    • Veskoslav

      Cože? Nepleteš si Warhammer a Warhammer 40k? Navíc je to jedna z nejlépe zpracovaných nejenom deskovek ale i celkově světa W40k, co se vyskytuje na herních platformách. Nebo ty víš o lepších? Sem s nimi a hned, protože hned kupuji. A vynechej Space Hulk, Gladius, Mechanicus  a DoW I a II.

      • Ilusiveman

        Nepletu si Warhammer, warhammer 30k ani Warhammer 40k dohromady. Nejsem heretik.

        Mě je jedno, jak je to podle tebe zpracována deskovka. Takovej Blood bowl je deskovka a nebavila mě. 

        Já napsal, že mě to ve výsledku přestalo rychle bavit. Ty možná víc než 20 bitev dáš, já ne, ikdyz co vím nemá ta hra  konkurenci. 

        Pokud neberu SW EAW, ikdyz  jiný Universa a moje druhá modla. Pak  fantasy Warhammer TW, která  je taky překonána deskovka do TWaru. A osobně na jedničku do uceleného nového herního zážitku. 

        Dal , (sorry nevynecham) ikdyz z jiného soudku, série dawn of war, 1 a 2 byl pěknéj kousek softwaru a i přes málo pixelů, sáhnu raději zde, ikdyz jen za ty podělany Blood Ravens aJá chci Vlky 🐺 ale gardou a eldary taky nepohrdnu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit