Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LessPh

    Me by zajimalo, jestli bude jeste krabicova verze.. puvodne byla limitka, kterou jsem prosvihnul. Ale pak se na obchodech objevila informace, ze jeste neco bude v lednu, ted to presunuli na unor. Mam pro jistotu objednano u JRC, tak i na Xzone.. z JRC jsem vypacil jen zmateny email, ale z Xzone emailu jsem pochopil, ze asi jeste neco bude.

    Digital kupovat nebudu, ale pokud by byla krabice, tak jdu do toho hned..

    • Existuje krabice pro celosvětový trh. Objednával jsem v Alze asi trochu se zpožděním (někdy v listopadu?). Myslel jsem, že jde o tu limitku, pak se dodání zpozdilo a nakonec jsem dostal tu celosvětovou. Trochu to naštvalo, ale vracet to nebudu, když je to za stejnou cenu.

      • LessPh

        Aha, já myslel, že je jenom ta limitka. Tak to je super.. jsem rád, že se dočkám :-) Kde si našel info o těch edicích - limitovaná, celosvětová? Já se primárně snažím kupovat v krabicích co jde, ale prostě mi chybí takovýhle informace...

        • Teď už nevím. Já si předtím taky myslel, že je jen limitka. Pak jsem vybalil tu svou a byla prázdnější, než jsem čekal (je tam jen disk, Steam kód, malá brožurka a skoro nic česky). Nějak jsem si uvědomil, že někde říkali, že pro cizinu bude jiná verze s omezeným fyzickým obsahem a došlo mi, že je to ono. Koukám, že se to stejně musí objednávat. Asi to opravdu není primárně míněné pro českou distribuci, ale minimálně zelený mimozemšťan se k tomu dostane.

    • Pochopil bych to před 20 lety, kdy digitální distribuce byla něco nového a neozkoušeného a ani pokrytí Internetem takové jako dnes. Popravdě jsem rád, že už nemusím žonglovat s disky, když si chci něco zahrát. Navíc těch 500 her na Steamu (nepočítaje DLC) bych asi fyzicky neměl kam dát + pohodlí a rychlost nákupu. Než bych se obléknul, tak už mám hru zaplacenou a nainstalovanou. Navíc v PC už nemám mechaniku asi 5 let a opravdu nechybí.

      • LessPh

        Nevím co ti k tomu mám říct. Pokud se podíváš na můj profil obrázek, tak zjistíš proč.

        Ani já nežongluji s disky, nemám mechaniku už víc jak 5 let, jednoduše jen aktivuju kód a krabičku s bonusy na týden vystavím na stole, abych si jí pak zařadil do sbírky v poličce. DVD boxy jsou malé a skladné, big boxy se nedělají už dobrých 20 let, pokud ti to ušlo. Tak jestli bydlíš někde v myší díře, tak to dokážu pochopit, že to nemáš kam dát.

        Jen 500 her na steamu.. to teprve začínáš s hraním ne?

        Digitální distribuce je největší podvod, který lidi jako ty podporují a hájí. Nejenom, že jsou digitální hry dražší než jejich fyzické kopie a není pro to sebemenší důvod, spíš naopak, ale fyzické kopie jdou velice rychle do velkých slevy a zůstávají v nich až do vyprodání, kvůli uvolnění skladového místa. Kdyžto digitální kopie si drží svojí plnou cenovku roky (vyjma krátkých oken kdy jsou slevy). Navíc, digitální kopie jsou neprodejné, konzolové fyzické ještě můžeš točit a ztrácíš minimum ceny, hlavně u Switche. Prostě je to krásná past, za kterou platíš víc a ty jim ještě tleskáš, bože!

        Kdyby ses občas obléknul a vyrazil do obchoďáku pro hru, možná by ses taky občas dostal mezi lidi, dal si nějaký dobrý jídlo, mrknul co je novýho a jen tak se zrelaxoval a poflakoval, asi by to bylo pro tebe lepší než celý den sedět u kompu a brouzdat na Steam shopu.

        • Tak teď už tě vůbec nechápu. Pochopil bych odpor k digitální distribuci, když budu kupovat fyzické nosiče, ale k čemu mi je krabička ve které je kód na Steam? Já mám třeba v knihovně knihy a deskovky, které zaberou už tak dost místa a úplně nemám potřebu ještě skladovat prázdné krabičky od her, které mi k ničemu nejsou.

        • Bože, to je blábol.. 

          Možná místo pejorativních domňenek kdo jak bydlí,  jak často se obléká a chodí mezi lidi, nebo jak moc brouzdá na Steamu, by ses mohl zamyslet.. 

          Pak by ti došlo, že tvoje sbírka herních krabiček s kódy do Steamu je úplně to samé, jako tebou vysmívamá sbírka her na Steamu. Akorát bez zbytečných krabiček.. 

          Nemluvě o tom, že cesta do obchodu stojí čas a energii - tedy v jistém úhlu pohledu i peníze. Je tedy možné, že někdo si na hru vydělá, než ty dorazíš do obchodu.. 

          • Inquisitor

            Trochu arogantní hovádko no

          • LessPh

            Ty taky nechodíš mezi lidi a žiješ v myší díře? Tady na games se to docela rozmáhá teda. Žijte trochu :D

      • Holt každej není tak zpovykanej 🙂 Díky bohu. 

        • uher

          No já nevím, ale není na PC už teď v krabici taky jen kód?

          • LessPh

            A? Kde je problém?

            • uher

              No... nevím jestli bych to úplně nazval jako problém. Jen mi v takovým případě ta krabička přijde jako naprostá zbytečnost, protože je to nulová přidaná hodnota. Manuály už stejně taky jsou online, takže nějakou fajn knížečku jako byly za starejch časů už tam nikdo nedává. Limitku jak sám píšeš si prošvihl, takže i ty zbytečnosti jaké se většinou do limitek dávají tam mít nebudeš. No a to nejpodstatnější jako je fyzická kopie (a tím pádem i důvod proč by si člověk kupoval i hmatatelnou krabičku) tam nemáš, jen dostaneš kód na online službu, která ti to dá do viruální knihovny na kterou si fyzicky nikdy nesáhneš.

              Takže hru vlastníš stejně jen formou licence, nikoliv fyzicky a krabičku si klidně můžeš vytisknout na kvalitní tiskárně, když o ni tak moc stojíš. 

              To je asi tak všechno. 

              • LessPh

                Reakce na příspěvek:

                To už je lepší, trochu´s to rozepsal, ale i tak to nestačí. Ale dobrý pokus, cením!

                • uher

                  Reakce na příspěvek:

                  Pokus? 🤔

              • sugyn

                Reakce na příspěvek:

                Zajimava diskuse. To je neco jako kritizovat nekoho ze ma rad papirovy knihy a ne digitalni.

                • Reakce na příspěvek:

                  To není tak úplně pravda. Rozdíl mezi papírovou a digitální knihou pořád existuje. Ale tady se bavíme o tom, jestli máš digitální knihu a nebo si k digitální knize koupíš ještě prázdné desky s potiskem knihy a ty si hrdě vystavíš v knihovně a vysmíváš se těm, kterým stačí jen ta digitální kniha bez desek.

                • uher

                  Reakce na příspěvek:

                  Zajímavé nepochopení mého komentáře. Já tu vůbec nikoho nekritizuju, jen jsem napsal jak to vidím já.

                  Tohle překrucování už tady u některých začíná bejt sport...

                  • sugyn

                    Reakce na příspěvek:

                    Ja asi nemam zajem abych se snazil to pochopit.

                    • Reakce na příspěvek:

                      Pak doporučuju mlčet. 

                      • sugyn

                        Reakce na příspěvek:

                        A sakra, ja mluvil na psa pri psani. To bude ono.

  • 3 Průzkumníci, 2 kulomety a 2 granátníci, prakticky na všechny mise stačí.
    Průzkumáci tiše likvidují opfor, když je jich někde skupinka tak 3x smrt na dálku. Do pochodových tras větších uskupení položíme minu, do vhodného úkrytu umístníme kulomety, co nepobrala mina dokončí kulomety. No a občasný granát spoza zdi dořeší zbytek.

    Takže jaképak další jednotky potřebuju?

    PS za celou hru jsem mimo skriptované postavy přišel o 2 vojáky v poslední misi.
    PPS: Hra je to super akorát, znovuhratelnost u mě teda není :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit