Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem ráda, že se najde někdo, kdo nemetá kolem sebe nadávky. Zcela souhlasím s tvým názorem, přičemž ti děkuji za jeho zveřejněním.
  • Možná se budu opakovat, ale snad nečekaj že jim to ještě někdo bude hrát? =D =D
  • Podle mě jsou útoky na DA2 z velké části tvořené nespokojenými hráči RPG, kteří se nejsou schopni vypořádat s tím, že někdo udělal RPG jinak. Pro mě bylo pokračování DA2 přesně takové, jaké potřebuje většina, dnes již zaměstnaých, hráčů starých RPG - silný příběh, zábavu a časovou nenáročnost, kdy i při hraní hodinu/dvě denně se člověk baví a vidí, že se děj hýbe. Hraju přibližně dvanáct let a RPG jsou pro mě hlavním žánrem. Přesto tedy, že jsem prošel většinu z důležitých RPG, je pro mě DA2 jednou z nejlepších, co jsem hrál a to, že se stal členem rodiny takových jmen jako Baldurs gate beru jako samozřejmost, protože minimálně přispěl k různorodosti a variabilitě žánru. A přestože vsadil na jednoduchost, zachoval si příběhovost a atmosféru, což jsou u RPG ty nejdůležitější atributy.
    • Já hraju 20let. Na tvůj argumet ale tak trochu kašlu, že jsme se posunuli v herním světě o dvacet let přeci neznamená, že bych měl být tolerantnější k dnešní tvorbě. Že ty nemáš čas přeci neznamená, že místo epických questů budeš dokola lítat z místa na místo B (kde budeš muset pobít spawnující se dokola one hit=kill trouby) a místo hádanek a rozhlehlých dungeonů proletíš třiceti.. nebyl jsem tu už 28krát? lokacemi. Mám rád invence, ale v DA2 to šlo jiným směrem. Nechápu jak po prvním pěkném díle se mohli vývojáři vydat touhle cestou. Už jen neustálé otravné souboje s dokola a zničeho se objevujícími nepřáteli .. navíc pokud zvolíte hlavního hrdinu jako válečníka (nedej bože snad zloděje) tak tam skáče a dělá salta v patesátikilovém brnění jak cvičená opice... pokud toto má být evoluce všech těch Ultim, Wizardry, Isharů, Star Trailů, Ravenloftů, Albionů, M&M..
    • Hry hraji prez 20 let, jsem zamestnany, mam syna takze casu neni az tak moc, nicmene Dragon Age 2 pro me bylo velkym zklamanim a pokud by RPG mely vypadat takto (mizerne souboje v neustale se opakujicim prostredi), tak uz zadne rpg hrat nebudu.
      Nastesti jsou rpg typu Fallout:New Vegas a Zaklinac 1-2 ci Risen, ktere stoji za zahrani i starsim hracum.
    • Fallon
      Dovolím si nesúhlasiť. V čom je konkrétne DA2 iné od ostatných RPG alebo keď už tak od svojho predchodcu. Má vetvené rozhovory? Áno, má. Má štatistiky(sily,obratnosť...)? Áno má. Je tam leveling za kill a questy? Áno aj ten tam je. A takto by sa dalo pokračovať aj do zajtra. Tu vôbec nejde o to ,žeby sa Bioware v DA2 nejak zásadne odklonila od RPG klasických postupov alebo mechaník a vytvorila niečo nové, oni tam proste všetko to staré dali len to nehorázne odflákli. Od dialógov cez príbeh až po boje a craftenie, všetko to vyzerá viac ako beta než ako hotová hra.
      • Co je hlavni naplni RPG z pohledu naproste vetsiny hracu a vyvojaru? Boje(bohuzel). Bojovanim stravis 90 procent casu a pokud je boj provedeny spatne(coz v DA2 je neskutecne spatne),pak je spatne cela hra.
        A mimochodem. DA ani DA2)to same ME a ME2) nema vetvene rozhovory(az na vyjimky). Schvalne si zkus nekdy odpovedet jinak. V polovicce rozhovoru bude reakce NPC zcela stejna at odpovis jakkoliv!! Je to jen naoko. Koza se nazrala a... Zkus si treba Fallout:New Vegas. Jeden quest = cca 3 a vice moznosti vyreseni,odpovedi jsou zasadni,je mozne zabit uplne vsechny atd...
        • Není pravda. V ME máš odpověď kladnou a zápornou - ty jsou často "prohloubeny" paragon/renegade odpověďmi, a pak máš ještě postoj neutrální. Vedle toho jsou pak čistě informační otázky.
        • *Vlk se nazral..samozrejme:)
    • Cajk
      Úplnej blálol. Pokud na tu hru nemáš čas, tak o ní očividně zase tak nestojíš. Nejde o to, abys za rok hrál a dohrál stovky titulů, stejně jich většina stojí za houno. Takže si tuhle "zábavu na hodinku, dvě" strč do zadku, teď mi trvalo dohrát novou Alenku asi měsíc a královsky jsem se u ní bavil celou dobu.
    • Nemluv za vetsinu. Jinak ti tvuj nazor samozrejme nikdo nebere. Kdyby se hra nikomu nelibila,nemela by asi takovy uspech jaky ma. Ja jenom nemam rad kdyz druhy dil nejake hry vypada o 90% jinak nez prvni dil. Nediv se ze jsou nekteri hraci rozladeni a citi se podvedeni. Byt to samostatny titul,bylo by to uplne o necem jinem. I kdyz me odsobne se styl boje ''hura na ne-a pak jeste trikrat" vubec nelibi.
      • Vlastne kdyz tak vzpominam(patrim take k tem starsim hracum),tak spawnovani nepratel behem boje se drive prilis netolerovalo ani v akcnich hrach. Samozrejme byly dve tri vyjimky,kde na tom byla akcni hra zalozena,ale to byly vyjimky. A dneska nam to cpou do RPG a mame se tvarit ze je to pokrok po kterem vsichni touzi? Dekuji nechci.
  • Ale tak zajímá, Zaklínače 2, ikdyž jsem si koupil sběratelku nerozjedu a s tím Skyrimem to vidím stejně, takže než přijde zimní obnova PC, bude muset stačit DA2, který, i přes všechny zápory, má alespoň malý ty HW nároky :)
  • Teď jsem viděl Dragon Age 2 za 3 stovky a s překvapením jsem si zjistil, že mě tahle hra nezajímá ani za tyhle peníze. Je to první Bioware, kterého nemám doma.
    • Že vás to furt baví. Řešilo se to tu už nesčetněkrát... O čem tvůj příspěvek vlastně je? Že jsi tu hru viděl za pakatel a přesto jsi si jí nekoupil?? Wauuu tak to jsi hrozně přísnej, všem jsi nám tím ukázal, jak moc DA2 nemáš rád a hrozně jsi ty ďáblu zaprodané tvůrce potrestal. Vedle nenávistných keců nemá tvůj příspěvek žádnou vypovídající hodnotu. Přesně vyplňuješ definici pojmu hater.

      A ten další? Že bys radši přestal hrát RPGéčka než aby sis zahrál DA2 *7* ... Taky perla.

      Raději si to nejdřív zahraj, a pak přispěj s nějakou objektivní a konstruktivní kritikou, tyhle splašky vedou tak akorát ke flamům. Nevím, možná že o to ti jde...
      • Byla to přímá reakce na poslední větu článku.
        A hater? Ani ne, já té hře šanci dal, ale neosvědčila se.
        Otázkou spíše, o čem je tvůj příspěvek, než o snaze začít hádku, protože někdo řekl něco, s čím ty evidentně nesouhlasíš? ;)
        P.S. Nemám potřebu nikoho trestat, nejsem ani tak naivní, abych si myslel, že to něco změní. Jenom konstatuju, že mi ta hra nestojí ani za 300,-. Původně jsem myslel, že až zlevní na 550,-, tak ji koupím, ale nakonec jsem si to zkrátka rozmyslel. Právě i díky Zaklínači a dalším, zkrátka je co hrát, tak proč se pouštět do vod průměru.
        • Tak za prvé, já netvrdím, že DA2 je geniální hra, ale ty hysterické bláboly o nejhorším rpg dekády, hodnocení 3/10 a podobná zvěrstva mi fakt připadají mimo. Mně se DA2 celkem líbilo, užil jsem si ho a pokud bych ho už doma neměl, klidně bych za něj tři kilíčka dal. Je to nadprůměrná hra, v technických aspektech asi spíš průměrná. Prostě nic světoborného, což uznávám. Ale kudy chodit, tudy na to kydat hnůj, pronášet nicneříkající komenty o tom, jak bych radši nehrál vůbec, než hrál tohle apod., je prostě zbytečné, dětinské, a hlavně zaujaté.

          Já žádnou hádku začínat nechci, pouze mi přijde ubohé neustále vláčet bahnem hru, která ač není výborná, rozhodně není špatná. The End.
          • Ano je to nadprůměrná hra. Ale podprůměrné RPG. A lidi očekávali RPG. Ne akční konzolovou akční mlátičku. Na to si koupím Warhammer Space Marines, ale od Bioware se očekává víc.
          • Kdyby se jmenovala jinak, proc ne... jako pokracovani DA je to proste fail... Jak by se fanouskum libilo, kdyby z ME3 udelali taktickou tahovou strategii? Me by se to treba libilo urcite, ale pocitam, ze spousta lidi, kterym se libi kam smerovala dvojka by si vyrvala hlasivky... :-)
            • Subo + avp8: Opět oba přeháníte...
      • A resit se to bude tak dlouho,dokud si BIOWARE nenapravi reputaci nejakym jinym RPG. Mozna Dragon Age 3? Moc tomu neverim.
        A proc se to porad resi? Protoze DA2 je pro mnohe (nerikam ze pro vsechny,nerikam dokonce ani ze pro vetsinu) zklamanim desetileti. A kdyz k tomu pripocteme ty nesmyslne nadhodnocene a nadsene recenze na velkych hernich serverech,tak mas proste kauzu o ktere se bude mluvit jeste dlouho. Zvykni si na to.
        • Nemám proti kritice nic, ale jsem toho názoru, že nejdřív bys měl na vlastní kůži poznat to, co kritizuješ, a pak přijít s názorem alespoň trochu "na úrovni". Neustálé kecy typu: "Je to tak špatný, že bych radši podstoupil rektální vyšetření, než abych to hrál", jsou úplně o ničem a k ničemu...
          • Pro CAHIR ty mas asi opravdu malou inteligenci ano napsal jsem to zase za prve nikdy jsem nepsal ze hraju hry na youtube tak nevim co tu meles za kraviny uvedl jsem to jako zdroj moznych informaci coz jsi evidentne nepochopil a taky to ze nekteri lide nez si neco koupi hru ,auto,tv tak si o tom nejdriv sezenou informace u auta nejspis v prislusnem autosalonu u hry treba z youtube coz jsi nepochopil zase a na zaklade techto informaci se rozhodnou zda jim onen produkt vyhovuje nebo ne zda je to z jejich pohledu blbost a proc a napisou to ostatnim treba na cemz neni nic spatneho coz jsi zase nepochopil ale asi je to dano tim ze ty si nejdriv onen produkt koupis a pak si shanis informace o nem co ze sis to vlastne koupil proto to zopakuju inteligentni clovek si nejdriv sezene informace treba z youtube (a ver mi hry se tam opravdu hrat nedaj ani tvuj dragon age) jelikoz je inteligentni na zaklade techto informaci se rozhodne zda koupit ci ne a treba o tom napise i ostatnim PEACE
          • tady se nikdo nebavi o hodnoceni ale o tom ze tobe se nelibi ze ma nekdo na dragon age jiny nazor nez ty ze napsal ze si to nekoupil ani za 300 kc nacoz si napsal blabol O čem tvůj příspěvek vlastně je? Že jsi tu hru viděl za pakatel a přesto jsi si jí nekoupil?? Wauuu tak to jsi hrozně přísnej, všem jsi nám tím ukázal, jak moc DA2 ano nekpupil protoze pro nej je to blbost a ma na to pravo a na to abych zjistil jestli ta hra je pro me super nebo blbost me 1000 videii na youtube staci a to i rpg kdyz nejes pako tak na youtube nebo nekde jinde najdes video ze hry o systemu levelovani co ktera postava umi ruznorodost prostredi system craftovani atd takze vse i u komplexni hry zato tvuj prispevek zneni nejdriv si to kup aby jsi zjistil ze te to nebude bavit a pak to muzes hodit do popelnice a nakonec bych ti jeste rekl A nenapadlo tě, že není nutné za každou cenu psát komentář, ale někdy je lepší prostě mlčet? takze tenhle mesic vyslo 11 her tak si je vsechny koupim abych mohl rict ze jsou to pro me vsechno blbosti myslim ze tvuj prispevek je nejvetsi blabol
            • *7* BG2 jsem dohrál asi 4x... Vedle toho, že jsi mi asi 126X zopakoval, že mám malou inteligenci, pořád blekotáš to samý dokola a já, jelikož nejsem masomlejnek, případně rozbitej gramofon jako ty, psát dokola to samý nebudu.

              Ty změny v herních mechanikách rozhodně jsou oproti DA:O naprosto zanedbatelný. Z craftingu se fakt nepodělám a různorodost gearu je podle mě důležitá leda v Diablu, v příběhových RPG mě nikdy moc netankovala (viz geniální Witcher 1). To už spíš vidím problém v těch vlnách nepřátel a copy/paste prostředí...Kdybych odsoudil hru za několik herních mechanik, případně špatných prvních a druhých dojmů, v životě bych nehrál pecky typu F:NV, Alpha Protocol a jiné. Takže ne, fakt nebudu čumět na youtube a dělat urychlený závěry a ne, nebudu pak psát haterské bláboly do diskuzí. A teď už opravdu končím, nemá to smysl. Jinak bys mi tady ještě dál byl schopen psát o mé malé inteligenci, případně o tom, jak jsi spoustu her dohrál na youtubu... Peace
            • ty mas asi hodne malou inteligenci kdyz nechapes ze na to muze mit nekdo jinej nazor nez ty a ze to jestli ho to bude bavit nebo ne muze poznat i z vide kdybys nebyl pako tak by jsis nasel video a dokonce je k tomu i profi komentar jak funguje system levelovani v DA2 system Craftovani v DA2 a z techto videii muzu bezproblemu poznat ze mi tnhle system levelovani a craftovani a spamovani nesedi ze to pro me neni RPG a ze je to pro me blbost a jestli ty nemas dostatek inteligence ze si z techto informaci nedokazes odvodit zda ti ta hra bude sdet ci ne tak je mi te vazne lito a jedinej kdo pise o umirani a rektalnim vysetreni ses ty on pouze napsal : To raději přestanu hrát RPG. :) se smajlikem takze to kazdej prumerne inteligenti pochopi ze je to for bohuzel ty ne jak jsem jiz napsal z techto faktu je jich sice malo ale spise to nasvedcuje o tvoji male inteligenci zahrej si misto dragon age 2 baldurs gate 2 u toho se musi hodne premyslet dej si nejvyssi obtiznost :-)
            • OK, tak to pak jo (s tím PS3). Jinak, no comment, neshodnem se. Nemít rád hru (kterou ani neznám), ale chodit a psát o tom, jak bych si jí ani za 300 kila nekoupil, mi prostě přijde mimoňský. Tečka.
            • Soráč, to se prostě nedá číst. Nauč se psát jako člověk, tohle je prostě prasárna. Stručně: Jestli tento měsíc vyšlo 11 her a tys hrál třeba 2, tak piš o nich. O zbytku můžeš tak leda napsat, že se ti nelíbí animace, grafickej styl, případně ti něco dalšího (cos poznal tak leda z traileru) nesedí. Nebo o tom prostě mlč - když to neznáš, tak o tom nepiš, jednoduchý. Jestli ale začneš plácat kraviny o tom, jak bys radši umřel, než abys to hrál a podobné nicneříkajcí bláboly, tak jsi prostě chudáček, hater a zakladatel flamů.

              Jasný, takže sis v podstatě prošel Dragon Age na youtubu, tak to máš dobrý, jen tak dál *3* Končím diskuzi, nemá to smysl.
            • A jeste bych dodal ze spousta hracu ma stejny nazor jako on a ma to pro ne vetsi hodnotu nez nejaky tvoje proc?? Protoze treba prave pro me znamena RPG Baldurs Gate spusta cisel a premysleni kombinace ruznych predmetu u ruznych postav slozite levelovani postav otevreny svet dobro a zlo atd.. A ne dragon age 2 akcni rezba takze diky nemu a podobnym stejne smyslejicim pro ktere je je rpg ala Baldurs Gate jsem usetril penize celou dobu se tady bavime o uhlu pohledu a ano pro spustu hracu je to blbost a takovehle prispevky typu ze je to na rpg az moc akcni jsou pro nas dulezitejsi nez nejaka recenze kde recenzent napise ze to ma dobrou grafiku a hraje se to dobre a souboje jsou zive a akcni a pak jsou tu taci jako ty kterym se tento uhel pohledu nelibi a hned zacnou psat kraviny o rektalnim vysetreni
              PS:a k te interpunkci na tiscali pisu pouze z PS3 (nekolikrat jsem si od tud totiz uz stahnul vir a me pc je pracovni na hry mam ps3 rozhodne si zase nenecham zavirovat pc ktere me mesicne vydelava slusnej balik) ale na tom se pise dost blbe nedej boze hacky atd (kdo ma pochopi ) takze je nedelam ani nic neopravuju ale myslim si ze prumerne inteligenti clovek to pochopi a vyjadri se k tematu :-)
          • Aha takze tvuj prispevek je na urovni kdyz rikas ze si ma koupit kazdou blbost aby mohl napsat ze je to blbost coz se da poznat i z videii na youtube jich je hafo aby poznal ze je to blbost coz je jeho nazor a ma na nej pravo . Pochybuju ze ty mas doma koupeny vse k cemu jsi psal prispevek a tim nemyslim jen hry. Nedej boze kdyby jsi nekde napsal " to porsche ma ale hnusny zrcataka " to by totiz znamenalo podle tveho prispevku ze si ho musis koupit a poznat to na vlastni kuzi aby jsi to mohl napsat a byl tvuj pripsevek na urovni.
            • A jak je to s tim rektálním vyšetřením ? :-D
            • U komplexnější hry poznáš z videjí leda hov... Srovnávat RPG a porsche (u něhož navíc hovoříš jen o karoserii) je trochu mimo mísu.

              A nenapadlo tě, že není nutné za každou cenu psát komentář, ale někdy je lepší prostě mlčet? *3* To je totiž ta typická čecháčkovská povaha: Všechno vím, všude jsem byl, a tak může do všeho blafat. Jestli si myslíš, že ti stačí video na youtubu k tomu, abys ohodnotil RPG hru, pak jsi s prominutím chudák. Co neznám, to nekritizuji ani o tom nehovořím. Je to tak těžké?! Trochu pokory by to chtělo...

              Nechtěl bys začít používat interpunkci? Kdo to má po tobě číst.
          • Tak to jo. To souhlasim.
    • To jsme na tom stejne i kdyz me uz trochu zklamala jednicka tim nechci rict ze je to spatna hra ne je super ale nastvalo me ze i kdyz tam byl jakoby otevreny svet tak ste stejne vse meli nalajnovany dopredu a kdyz ste sli nekam driv tak to dopadlo tady se neda nic delat musis jit nejdriv do .... pro.... kvuli atd a tak to bylo za vsechny postavy presne v urcenem poradi jit na stejna mista takze hrat to za jinej charakter nemelo smysl a kdyz jsem si pak cetl recenze na dvojku a bylo jich hodne tak jsem si rikal ee no a jestli nekdy vyjde trojka tak uz nejspis nebudu cist ani ty recenze
      • To jo, ale pořád to v jádru byla slušně hratelná hra, i když do datadisku už jsem se nedokopal. :) Ale DA2, to prostě ne. To raději přestanu hrát RPG. :)
        • nestras. Vyborne freeform RPG z posledni doby? Fallout:New Vegas. Vyborne pribehove RPG z posledni doby? Zaklinac 2. Kvalitni RPG porad jsou.
          • Neříkám, že nejsou, ale že než DA2, tak raději nic. :) Jinak New Vegas mi nesedí, ale Zaklínač 2 vypadá famózně.
            • df: NV je super, ale: Parťáci na ty z dílny Bioware a CD projektu podle mě nemají. Bioware sice často padá do klišé, ale má ty charaktery dokonale propracované. V NV jsou parťáci zajímaví a neotřelí, ale často zoufale nedotažení. Přesto je to obrovský skok oproti němým panákům z F3. Openworld není nutně plus, někomu sedí, někomu ne, rozhodně ale nezvýhodňuje hru oproti čistě příběhovým rpgéčkům. Je to věc preferencí a je to o tom, jestli se to do dané hry "hodí". Questy jsou určitě velké plus hry, stejně jako celé podání příběhu a pozadí a pohnutky frakcí. Ta hra má prostě dospělý příběh, který je dospěle odvyprávěn - to je neoddiskutovatelný fakt. S humorem taky souhlasím (Fantastik, Pan RADikální...). Je třeba být ale k té hře férový. Boje jsou naprosto tragické a k uzoufání, AI je asi tak tisíckrát horší než ta z DA2, parťáci jsou stále strašní killeři, herní mechanismy jsou oproti trojce sice vylepšené, ale stále jsou zmršené - dokud budu mít tuny zátek, tuny nábojů, doktory za pakatel, žádný strach z radiace a postavu všeználka, nebude to ten pravý fallout. Ta hra je prostě jednoduchá. takové ME bylo relativně výzva od začátku do konce, v NV jsi od určitého bodu pán tvorstva. Je to dobré RPG a společně s prvním Zaklínačem obsahově nejhlubší za posledních pět let, ale nejlepším rpgéčkem bych ho tedy nenazýval. Na to je moc nedotažené a moc zabugované.
            • Skoda. F:New Vegas je podle me best RPG posledni petiletky:)
              Kazdy quest jde vyresit nekolika zpusoby(v kterem RPG tohle naposledy bylo?),Falloutovsky humor,zajimavi partaci a prostredi,veliky svet,ktery na jedno dohrani nemas sanci projit,frakce....
          • jaja fallouta sem ted po pulrocni pauze rozjel znovu a musim rict zej e to porad kruta zabava ona ta krajina je tak rozhlehla ze tam clovek muze behat "mesice" :}}}... Po tomhle si zase strihnu zaklinace trochu jinak. Hral sem z rochem tak ted budu z eflama prej jsou fajn ty questy v trpaslicim meste.
  • Nezajima.
  • Whisp
    Navýšenie obtiažnosti ? Veď DA2 na posledných dvoch obtiažnostiach bola podla mňa dostatočnou výzvou. Nepriateľské "roguny" mali 50x viac života ako váš tank a dokázali zabiť vášho mága na jednu ranu, tanka na 2-3 rany. Alebo stačila len chvíľková nepozornosť a nepriateľský mág zabil celú vašu skupinu jedným plošným kúzlom za 2 sekundy. Veľa bojov bolo možné prežiť iba "taktikou" ústup za najbližší roh a počkať kým k vám nepriatelia pribehnú postupne, budú pekne pokope a na dosah vašich zbraní na blízko.
    • Zvýšená obtížnost není to, že mobkám zvýším několikanásobně HP, přidám jim xy abilit (z nichž většina i mimo jejich vlastní classu). To je pouze udolávání mobek, větší spotřeba heal lektvarů a v koncovém důsledku spíš solidní iritace hráče. Se zábavou z taktizování a zdolávání solidní AI to bohužel nemá nic společného.
    • Cosi
      -
    • Jn to bylo trapny, i magove meli vic HP nez muj tank. Nehlede na to ty Templar Hunteri byli nejhorsi ve vsech smerech, HP vic jak tank, backstabem temer IK cemukoliv, imunni na knockdown a pri jakemkoliv stunu se zneviditelnili. Skoro jsem mel pocit ze jsou cross class, a nebylo to jednou co mi pripadalo ze hra nedodrzuje vlastni classy ale jsou tam ruzne mutace. :/
    • A jak jsi resil situace,kdy jsi si myslel ze jsi schovany za rohem a nepratele skocili odnikud za tva zada nebo vedle tveho maga?
      Souboje v DA2 jsou des ve vsech smerech.
      • Cosi
        Oni se teleportujou nebo skočí z nebe ne to určité místo kde čekají protivníci, takže se stačí scgovat za roh a oni nabíhají a nabíhají z jednoho směru.

        Dobře je to vidět na tomto videu: http://www.youtube.com/watch?v=ibmFgiwIDkk
      • vono celkove v dnesnich hracj je AI uplne otresna treba v mass efect 2 v misi Omega S mordinem myslim prakticky hned prvni mise tak tam sli po me dva Krogani a ja jsem jen vybehl po schodech nahoru a skoval se za zabradli no a oni zmatene podemnou pobyhali dokolecka tak jsem je kosil do hlav a tak to slo celou hru kolikrat jsem toho nepritele musel aj odhackovat z nejakyho zaseku abych se vubec dostal dal. Nejlepsi Ai co jsem mel zkusenost bylo v jedne strilecce v dobach duke nuken 3d skoda ze uz nevim jak se jmenovala ale uvedu priklad ze hry. Opusteny vybombardovany sidliste a najednou vystrel nekde je snajpr ale ne jak v dnesnich hrach kdy kolikrat jeste cekam ze na me zamava abych si ho vsimnul a autoaimingem zastrelim v tehle hre se pekelne skovalal a kosil vas po urcitych intervalech z odstrelovacky a kdyz jste po nem nahodou vystrelili tak nezustal stat na miste jak v dnesnich strileckach ale okamzite se premystil a to podle potreby kdyz to slo tak se kryl za prekazkama a az se vam ztratil z dohledu tak vas zacal kosit no a kdyz jste se k nemu nahodou dostaly tak v dnesnich strileckach vas ten snajpr furt kosi z odstrelovacky i kdyz mu stojite u ksichtu tady zahodil odstrelovacku vytahl pistolku a zacal kosit a nejveci mazec byl kdyz tam lezel jednou mrtvej vojak tak ten snajpr zahodil odstrelovacku skocil na zem k tomu mrtvymu popadl jeho brokovnici a...... a ustrelil me hlavu :-D to byla aspon super AI ne jak dneska stoji na miste a ceka az ho zabijete fakt cekam kdy k tomu autoaimingu pribude jeste tlacitko ECHO ktere kdyz zmacknete tak vsichni nepratela zacnou svitit a mavat a kricet heeeeej tady jsem zmackni autofire.
    • skaven123
      je to trend v hrach, namesto toho aby sa vyvojari snazili vylepsit AI NPCciek, tak len cheatuju s zvysenim poctu zivotov a pridavanim roznych imunit a rezistencii :/
  • No právě... nezajímá!
  • Zajímá. Zaklínače mám dohraného a Skyrim patří k žánru, který mě osobně naprosto míjí.
  • cena uvedena je, na ofiko srankach DAII a je 800 bioware bodu nebo MS bodu nebo 9.99 dolaru.
    • sleepless
      Diky, clanek byl aktualizovan o pozdeji zverejnene informace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit