Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Colder

    Ok tak si počkám, až bude zase vánoční sleva na steamu

  • Stephano

    Je to hodně mimo. IO mají dost finanční problémy. K tomu vazba na Square Enix. Sám jsem hrál všechny tři díly až v celku. Systém postupného přidávaní se mi líbil. Kdyby každý rok vycházela jedna mise měsíčně jako DLC, vůbec bych se nezlobil. Kdyby udělali opravdu solidní multipayer s prvky AC, Sniper Elite atd, nemuselo by to být špatné. Nejvíc miluji na sérii obleky a černý humor.

    Hitmana mám mnohem raději než třeba AC. 47 má charisma. Leveldesign je hodně dobrý. Vlastním všechny díly několikrát. Chystám se někdy na Freedom Fighters a třeba Mini Ninjas jsem si dokonale užil. Obecně je hodně málo her takového ražení. A co si budeme povídat, hrát na špatné nebo neutrální straně dává větší prostor i scénaristům.

    A jsem asi také jediný, komu se docela líbí obě filmové zpracování. :D Jednička je moje potěšeníčko, na které vždycky rád kouknu. :)

    • 0011

      Hele já teda do hitmana žádný "multipayer" nechci 😀

    • Psychotic

      S těmi filmovými zpracováními nejsi sám - jsme na tom úplně stejně 🙂

      • Stephano

        Přesně, je to hodně nedoceněný akční film. Už jsem viděl mnohem horší. Kdyby třeba Netflix značku zpracoval jako seriál s důrazem na Hitmanovo mládi až po dospělost, bral bych to všemi strunami. :) Epizoda na hodinku, dvě se přímo nabízí. Vždy jeden kontrakt. A některé postavy byli skvěle napsané.

        Krom toho nám Dexter, You nebo Hannibal ukázal, že s negativními hlavními hrdiny je skvělá zábava. :D

  • bodmrazu

    No ja nevim, prijde mi to nejake komplikovane. Z hernich obchodu pouze Steam ma implementovane nejake rozumne upgradovani. Kdyz uz neco mam treba v Bundle, tak zaplatim pouze rozdil z ceny. Kdyz uz mam zakladni verzi hry a vsechny DLC tak to udela GOTY a podobne. Sony a Microsoft jsou uple jinde a klidne mi dovoli znova koupit zakladni verzi hry i kdyz mam nejakou vyssi edici. Tak uvidime jak to bude s Hitmanem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit