Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prostě zajímavé....
  • jindra.veliky
    snad to nebude jen stupidni Dishonored ve vesmiru. Raadsi bych poradnou strilecku jako starej Prey
  • Jsem rad ze zahodili tuctovy koncept prvniho dilu a jmeno Prey a pustili se do opravdu originalniho vesmirneho dobrodruzstvi po kterem jsme vsichni tolik touzili.
    Konec prvniho dilu byl stejne tak blbe otevrenej a nabizel proste moc moznosti kam by se druhy dil mohl ubirat...
    • Můžeš mi říct, co je na tomhle originální?
      • Nekdy mi tady chybi tag <sarcasm></sarcasm>
      • po uprave se to poslalo jeste jednou :(
  • Je to ta zeď!! :) jinak vubec me to neoslovuje. Ja se tesil na Tommyho :(
  • až to bude uvěřím
  • Mně to tedy evokuje HalfLife v kombinaci s F.E.A.R. :-)
  • kubi-wan
    Mno.... Prey 2 vypadalo teda o dost líp...
    • Jo. Souhlas. Bounty hunter z prostredi velke vesmirne stanice by mohlo byt super. Neco jako v MassEffectu citadela na celou hru, nebo jako serial Expansion.
      • *The Expanse
  • ja spis nechapu proc se to jmenuje prey , kdyxz to s "prvnim dilem nakonec nema nic spolecneho ...meli udelat radeji to puvodni pokracovani https://www.youtube.com/watch?v=0a78kzAffb4 ... nez tohle radoby cosi
  • Po delší době hra, která mě zaujala. Sci-fi fps mám moc rád a trailer vypadá super. Snad to dobře dopadne.
  • Jak gameplay tak ani atmosféra mi System Shock ani trochu nepřipomíná - zřejmě jinej oddíl... :D

A za mě zklamání. Jestli jsem na tohle čekal tolik let, tak to teda "stálo" za to :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit