Přejít na výpis diskuzí
První herní záběry ze sci-fi Prey připomínají atmosférou starý System Shock
5.8.2016 | Adam Homola
18 příspěvků
-
Prostě zajímavé....
-
snad to nebude jen stupidni Dishonored ve vesmiru. Raadsi bych poradnou strilecku jako starej Prey
-
Jsem rad ze zahodili tuctovy koncept prvniho dilu a jmeno Prey a pustili se do opravdu originalniho vesmirneho dobrodruzstvi po kterem jsme vsichni tolik touzili.
Konec prvniho dilu byl stejne tak blbe otevrenej a nabizel proste moc moznosti kam by se druhy dil mohl ubirat... -
-
Můžeš mi říct, co je na tomhle originální?
-
-
Nekdy mi tady chybi tag <
sarcasm>< /sarcasm> -
po uprave se to poslalo jeste jednou :(
-
-
-
Je to ta zeď!! :) jinak vubec me to neoslovuje. Ja se tesil na Tommyho :(
-
-
až to bude uvěřím
-
Mně to tedy evokuje HalfLife v kombinaci s F.E.A.R. :-)
-
Mno.... Prey 2 vypadalo teda o dost líp...
-
-
Jo. Souhlas. Bounty hunter z prostredi velke vesmirne stanice by mohlo byt super. Neco jako v MassEffectu citadela na celou hru, nebo jako serial Expansion.
-
-
*The Expanse
-
-
-
ja spis nechapu proc se to jmenuje prey , kdyxz to s "prvnim dilem nakonec nema nic spolecneho ...meli udelat radeji to puvodni pokracovani https://www.youtube.com/watch?v=0a78kzAffb4 ... nez tohle radoby cosi
-
-
Po delší době hra, která mě zaujala. Sci-fi fps mám moc rád a trailer vypadá super. Snad to dobře dopadne.
-
Jak gameplay tak ani atmosféra mi System Shock ani trochu nepřipomíná - zřejmě jinej oddíl... :D
A za mě zklamání. Jestli jsem na tohle čekal tolik let, tak to teda "stálo" za to :/