První hra pro nehráče: Jaké tituly bychom doporučili úplným začátečníkům
-
Já začínal na 2D plošinovkách jako jsou, Comander Keen, Blackthorn... Pak jedny z prvních revolucních stříeček z first person pohledu jako jsou.. Doom 1,2, Duken Nuken... atd
-
Já si myslím, že motokáry taky nejsou špatná volba jak Mario, tak Crash. (i do bojovek lze nehráče lépe angažovat, aby si to zkusili)
-
Dark Souls
-
Když to vezmu z vlastní zkušenosti, tak první hra která zaujala mé rodiče byly formule a motorky ze začátku devadesátek, samozřejmě zaujalo to jen otce. První hru co vyzkoušela a zažrala se do ní na dlouhé desítky hodin i druhá půlka rodičostva byla "Elma: Elastomania" (takové tehdejší Dark Souls) Proto si myslím, že není důležité aby hra byla jednoduchá na dohrání, ale aby měla jednoduché ovládaní, ideálně pouze klávesnicí a pouze šipkami,
-
Moje 68 letá matka momentálne dohrála svou 312 hledačku, samozřejmě v čestině. Díky špidlovi a alawaru.
-
zmíníte solitaire, ale na miny zapomenete? oh c'mon!
-
-
Solitaire snad ani není hra. Mrkvosoft jej přidal do Woken, aby lidi naučil pracovat s myší.
-
-
Bulánci :P
-
Sekiro
-
Pro mě by to byly první Zeldy :)
-
Obrázek se starým, ještě černým, SJW nenáviděným Chuchlem....... :D
Pro nehráče je nejlepší něco, na co stačí jenom kurzorové šipky. Třeba Exolon, Kokotoni, Bomb Jack, Dizzy, Jack Jazz rabbit