Přejít na výpis diskuzí
První hrou Cliffa Bleszinskiho po odchodu z Epicu je free to play střílečka BlueStreak
8.7.2014 | Petr Poláček
15 příspěvků
-
Tak to jsem cekal vetsi originalitu.
-
-
od nich? :)
-
-
No asi mu to Gallardo moc zere a tiez ta jeho stabajzna s ktorou sa rad vsade prezentuje sa mu zakusla moc do zasob.Ak si mysli ze zrovna jeho F2P strielacka prerazi tak ma fakt nafuknute ego a si dost veri.Osobne mi pride este viac precenovany extentricky sebastredny magor ako Molyneux. Bude rad ked sa mu vobec vratia naklady a nie ze este aj nieco zarobi.
-
Pokud to nebude moderní střílečka, ale ve stylu Quake a UT, tak proč ne. Těm F2P docela sedí.
-
-
ironia ? *15*
-
-
Proč? Vem si UT a Quake. To jsou hry, kde si nikdo výhodu koupit nemůže. Ale můžeš platit za skiny, mapy, módy, premium funkce, ale základní hra bude přístupná všem. Třeba jako Quake Live. Není důvod tam nedát F2P. LoLku to funguje docela dobře.
-
-
-
Lol tak to je fail... Tolko hypovania, tolko očakávaní a nakoniec je z toho bezpribehova free to play strielacka lol
-
-
lebo Unreal a quake mali strasny pribeh.. lol, fail...
-
-
Unreal a quake neboli ftp a navyse vysli v dobe hernej renesancie
-
-
-
Je fajn, že se konečně někdo rozhodl pusti do F2P střílečky, ten žánr je poslední dobou na vymření.
-
Já četl na poprvé ne střílečka, ale sra*ka *1* Náhoda?
-
Pokud první hra po odchodu ( z velkého AAA studia) má být F2P FPS, jinak herního veterána a néé žádneého nýmanda co mu teče mlíko po bradě... něco asi bude celkem dost špatně už jen ten pojem F2P je dneska tak moc moderní až je to nepřijemné.
-
Jupiiiii, dalsi prumerna F2P strilecka... Kdyby radsi udelal dalsiho Jazze... a ne 3D s mikrotransakcema, ale hezky oldschool pixelart retro (fuj, jeste mi za to schazi napsat indie a propadl bych se do zeme)
-
No, F2P titul jsem moc nečkal. I když na PC to teď letí, tak pokud jim to bude vydělávat, proč ne. Já F2P nehraju, takže tohle pro mě nemá moc smysl...
-
Nejlepší hráč by tedy měl být Honza Modrák :) Když někdo napíše o Cliffovi, vybaví se mi jako první Jazz Jackrabbit. Bylo by fajn zahrát si další díl. Tak třeba příště.