Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se jen divím, že se vrací k Apocalypse, která byla ukončená 2004 a nedělají něco ze světa jejího nástupce Werewolf the Forsaken.
    Rozhodně by vlkodlaci nemuseli být jen o akci, takový vlkodlak by měl být obklopený smečkou a kdyby si dali záležet na kvalitních společnících a vztazích v komunitě, spirituálním světě kde násilí na spirituálních bytostech je často ta nejhorší cesta... mohli by docela napravit dojem že vlkodlaci jsou jen tupá monstra. I když je fakt že vlkodlaci ten dojem vždycky rádi šířili, protože je lepší bojovat s někým kdo od vás nečeká úskoky...
    • Nedelaji to ze sveta WtF, protoze se Paradox rozhodl, ze je jen jeden World of Darkness, a takzvany novy World of Darkness (Werewolf the Forsaken, Vampire the Requiem, Mage the Awakening, ...) budou ignorovat. Zasli tak daleko, ze ten novy WoD prejmenovali na Chronicles of Darkness. Fanouskum Chronicles of Darkness to ale nemusi vadit, protoze v jeho vyvoji bude pokracovat Onyx Path (neni to zadna zmena, ti to vyvijeji uz asi 5 let, od doby co White Wolf skoro chcipl pod CCP Games). Ted s koupi Paradoxem se zrejme White Wolf vraci, ale ma zajem jen o originalni WoD a pripravuje jeho 5. edici. (Soucasna edice k 20. vyroci je vyvijena jeste Onyx Pathem a pocita se jako 4. edice).

      Jinak pokud jde o WtA, byla sice ukonceno 2004, ale obnovena je od roku 2012.
  • Korupce, industrializace a rostoucí vliv upírů jsou témata, nad kterými bychom se měli všichni zamyslet.
  • Já jsem hlavně rád že stou značkou konečně něco dělají a třeba se jednou dočkám i pokračováni bloodlines. Každopádně sem na hru zvědavy,kromě skyrimu a morrowindu žádnou jinou hru ve které by se dalo hrát za vlkodlaka neznám.
    • The Wolf Among Us?... Ačkoliv jsi spíše Vlkem, tak nic ti nebránít se spíše vžít do role Dlaka, v ke konci hry jsi doslova Vlkodlakem
      • Ke konci hry jsi velký vlk, verze připomínající vlkodlaka je jeho předcházející fáze.
      • The_Nameless_One
        Už ani nevím jak dlouho se modlím za druhou sezónu příhod Big Bad Wolfa... a to jsem přitom bezvýhradný ateista (až se bojím, že mě pánbůh potrestá) ... *3*
  • Že by konečně vlkodlačí hra? No, jak víme na téhle hře se už dělalo a byla zrušena, takže dokud neuvidím hru kompletní, neraduji se.
  • Není to úplně World of Darkness, ale ve vývoji je i hra Vampyr, kráječka z třetí osoby z viktoriánské (?) anglie a taky to nevypadá špatně.
  • Rád bych si zahrál něco ze světa World of Darkness. Cyanide taky teď dělají na Call of Cthulhu. Materiál je perfektní ale moc jim nevěřím, že ten potenciál vytěží a že to bude po technické stránce v pohodě. Rád se nechám mile překvapit. 
    • Souhlasím. Taky mám WoD svět rád a ostatně nad papírovou verzí jsem strávil nemálo času s kamarády.. Ale stejně bych radši viděl upíry - jejich politika a "úskoky v úskocích jiných úskoků" mě fakt bavily..
      • Upíři z WoD tu byli na PC 2x a já s dalšími už na Werewolfa čekám od roku 1999.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit