-
hmm koukam ze hrdinka prijde k hight tech krizovce na tele jako mel prince of persia two thrones :)
-
O tehle hre sem nikdy neslysel - je nekde video nebo nejake info o tech predchozich verzi ?
-
-
Taky jsem se ptal po názorech těch, co o tom něco vědí a co se mi dostalo byla červená barvička v pravém rohu komentáře *2*
-
-
To je voda nebo želé? :)
-
-
ukaz mi v ktorej hre bola voda zobrazena ako voda? jedine tak anno 1404 tam to bolo krasne spravene
-
-
Čo tak napríklad Crysis?
-
Silent hunter třeba?
-
-
Pry se jedna o roztavene ovecne medvidky Haribo...
-
-
Mně se to celkem líbí. Předchozí verze jsem nehrál, ale tohle zkusím už jen ze zvědavosti.
Koneckonců za zkoušku nic nedám. *3* -
V čem je podstata téhle hry?.. plavu, koulím se a střílím ? Hm... to je india hra ? *7*
Kdo hrál původní díl, jak se to hrálo, nějaké zvláštnosti ?
Edit: Hej tak jako dáte mi mínusy, ale nikdo mi neřekne co je na tý hře jako že dobrý ? To je jako "moc se ptáš" ? nebo co to má znamenat *2* -
-
Když se podívám na podstatu COD tak tohle není indie hra ale AAA+ ,
-
-
Na tom něco bude *2*
Ale pořád nevim v čem spočívá podstata téhle hry? hra s fyzikou ? nějaké nadlidské schopnosti, RPG, stealth ? *7*
-
-
-
ty textury teda nejsou moc ostry meli by to predelat ne?
-
Ti panaci tam maju take celotelove kombinezy, alebo tam chybaju textury postav? Ale mozno ked to zremakuju este zo dva razy, tak budu aj textury.
-
lepsi by to bylo z pohledu oci. coz o to vodni efekty se mi libily uz v bioshocku tady je to taky pekny. snad tam budou i levely pod vodou. musim uznat ze napad to neni vubec spatnej a originalita se ceni vzlast dnesni dobe kdy se vyrabi stejne protoypy her jak v tovarne na mliko.
-
-
lol nick *1*
-
-
no na steamu to video pár dní je. nějak to neoslovilo herní náplní. třeba jen špatně udělané reprezentativní video.
-
no to je picovina *11* *12*