Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmm koukam ze hrdinka prijde k hight tech krizovce na tele jako mel prince of persia two thrones :)
  • Spades
    O tehle hre sem nikdy neslysel - je nekde video nebo nejake info o tech predchozich verzi ?
    • Masa-san
      Taky jsem se ptal po názorech těch, co o tom něco vědí a co se mi dostalo byla červená barvička v pravém rohu komentáře *2*
  • montatatana
    To je voda nebo želé? :)
    • ukaz mi v ktorej hre bola voda zobrazena ako voda? jedine tak anno 1404 tam to bolo krasne spravene
      • Čo tak napríklad Crysis?
      • Silent hunter třeba?
    • Pry se jedna o roztavene ovecne medvidky Haribo...
  • Odulin
    Mně se to celkem líbí. Předchozí verze jsem nehrál, ale tohle zkusím už jen ze zvědavosti.
    Koneckonců za zkoušku nic nedám. *3*
  • Masa-san
    V čem je podstata téhle hry?.. plavu, koulím se a střílím ? Hm... to je india hra ? *7*
    Kdo hrál původní díl, jak se to hrálo, nějaké zvláštnosti ?

Edit: Hej tak jako dáte mi mínusy, ale nikdo mi neřekne co je na tý hře jako že dobrý ? To je jako "moc se ptáš" ? nebo co to má znamenat *2*
    • Když se podívám na podstatu COD tak tohle není indie hra ale AAA+ ,
      • Masa-san
        Na tom něco bude *2*
        Ale pořád nevim v čem spočívá podstata téhle hry? hra s fyzikou ? nějaké nadlidské schopnosti, RPG, stealth ? *7*
  • ty textury teda nejsou moc ostry meli by to predelat ne?
  • Ti panaci tam maju take celotelove kombinezy, alebo tam chybaju textury postav? Ale mozno ked to zremakuju este zo dva razy, tak budu aj textury.
  • lepsi by to bylo z pohledu oci. coz o to vodni efekty se mi libily uz v bioshocku tady je to taky pekny. snad tam budou i levely pod vodou. musim uznat ze napad to neni vubec spatnej a originalita se ceni vzlast dnesni dobe kdy se vyrabi stejne protoypy her jak v tovarne na mliko.
    • lol nick *1*
  • ucho
    no na steamu to video pár dní je. nějak to neoslovilo herní náplní. třeba jen špatně udělané reprezentativní video.
  • no to je picovina *11* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit