Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to vono je to vono ,jsem nadsenej, kupuji hd collection a jdu nato
  • taak ja si myslimm stoprocentne, ze to je MGS. to plazení, jak na konci v MGS4 , uplne to stejný podle mne, bude to pecka. ground zero. takisto ty vybuchujíci zákaldna na konci, útek z ní, nasledne na to navazuje puvodni video z MGS ground zero
  • http://i.imgur.com/jQV8v.jpg

*3*
  • Fakt pekné ... ja našťastie nemám potrebu spájať Kojimu z jeho predošlými produktami. Takže mi to príde zaujímavé a fakt sa na to teším...ten chlap zakaždým vie, čo robí *1*
  • Vypadá to konečně jako hra, která mě chytí začne se mnou hýbat. Ne jako hromada her, které poslední dobou předloží hráčí cool možnost (Lov v AC3, FC3), trochu ho nutí se jí věnovat i když je to nuda a herní vata.
  • to je nejzajímavější hra co jsem viděl za docela dlouhou dobu
    • Lawliet
      Fantomova bolest. Bolest v amputované končetině. Velice zajímavé. Mám rád zajímavé zvraty doufám, že tu to bude stejně jako třeba v Darkness 2. Sám nevím jak bych se na konci rozhodl já. Žít jako blázen nebo zemřít jako bůh?
  • ten chlapek vypada jak z metal gear solid
  • Buď je to opravdu Ground Zeroes (Kojimova typická kamera - jde to poznat hlavně když se Big Boss plazí po chodbě, opírá o ten chirurgický stolek a padá z něj, nebo když zalézají pod nemocniční lůžko, navíc to vše vizuálně připomíná FOX engine z patnácti minutového videa GZ, je tam jedna nadpřirozená bytost a hlavní postava má typickej Big Bossův účes) a nebo jen nějací Moby Dick Studio fetujou Kojimovo hry 24/7 a dělají hru jakožto poctu právě jeho hrám (málo pravděpodobné).

Prostě ta filmovost má v The Phantom Pain úplně stejný feeling jako v GZ.
    • Za předpokladu, že by to opravdu měl být Naked Snake, tak ten hák co má místo ruky, tam tak nějak úplně nezapadá...
      • Nejspíš jen halucinace. Stejně jako ten "Volgin", hořící kůň či létající velryba.
  • BoB.2
    Mám rád ukázky co nic neukazujou.
    • Lawliet
      Mám rád lidi co mají oči ale nepoužívají je.
      • Já mam rád teplej banán a rohlík

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit