Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

"Člověk by nejspíš musel žít někde v lesní chaloupce, živit se vlastní
    vypěstovanou mrkví a zcela ignorovat civilizaci, aby si mohl nějakým
    způsobem nevšimnout, že se RPG Baldur's Gate III od studia Larian jednak „vcelku“ povedlo a jednak se i docela hraje"

To je svatá pravda. Prý byla i nějaká reportáž v televizi Prima (či Nova?) o BG3.

• Řekl bych, že na COOL v pořadu RE-PLAY. Nemyslím si, že by něco takového dávali mimo herní pořad, pokud by se okolo toho netočilo nějaké právní fiasko.

• Derp_1337

Tak to nakonec bylo na ČT. Šárka postnula link.

• Derp_1337

Je to možné. Jenže o tom mi řekla přítelkyně a ona se na Re-play určitě nedívá. Ale je možné, že přepínala kanály a náhodou na to narazila.

• Inquisitor

Jo Václav Pecháček tam byl:)

• Jez3vec

Rad bych reportáž videl, nemá někdo link? Ale dokážu si představit, že s největší pravděpodobností probírali medvědy a jejich negativní vliv na děti.

• cms.sarka-tmejova

Tahle? https://www.ceskatelevize.cz/porady/1097206490-udalosti-v-kulture/223411000120814/cast/994579/

• Lol, díky moc za link.

• Derp_1337

Díky za link.

• Jez3vec

Super, moc děkuju. Celkem překvapení kam až všude se BG dokázalo protáhnout.

• Derp_1337

To asi ne. Inquisitor napsal, že v té reportáži mluvili s Václavem Pecháčkem, takže to asi žádná proti herní kampaň nebyla.

• La_Furia-Roja

Aneb Early Access pokračuje za bouřlivého potlesku.

• aneb butthurt opet zasazen

• La_Furia-Roja

úplně jsi se popsal.

• jsem rad, ze si to adresat nasel

• twicer

Kek.

Kdyby každý "Early Access" držel po hromadě jako tohle, to by byl život.

• La_Furia-Roja

řekl bych, že by to byl docela krátký život😛.

• twicer

Jj, je vidět že se vyznáš.

• Proky

Ani ne. Je to dohratelné do konce. Opravují chyby, což se může stát a pracují na nápravě. Nemám pocit, že by to byl early acces jako třeba  Cyberpunk, diablo4 a další 

• La_Furia-Roja

"quality of life" je postupem času u této hry tak mizerný, že já čekám na patche, abych si nezkazil zážitek.

• Například?

• La_Furia-Roja

mízející NPC, questy se nezapočítají jako dodělané, vizuální glitche, propady FPS, Act 3 je plný bugů, které ti zamezí dodělat aktuální quest, což je naprosto frusturující, mizející zdi, mosty, není pak možno se dostat z mostu, kamera dělající si psí kusy etc etc...

• Tenurri

Ty jo, tak jediné co mě potkalo taky byl propad FPS v actu 3, což jsem vyřešila snížením stínů z ultra na high a zapnutím DLSS...a možná ještě nějakých blbinek, což na kvalitu obrazu prakticky stejně nemělo vliv, ale běželo to plynule.
              mizející NPC jsem měla asi 2x v rozhovoru, kdy jsem s někým mluvila, ale postava nebyla vidět, po rozhovoru zase ano.

Na žádný quest, co by nešel dokončit jsem osobně nenarazila. Aktuálně mám něco přes 90 hodin. 

Každopádně tohle by mě to frustrovalo taky :D ...

Nacházím jen menší bugy, které vyřešil restart hry (mizející ikonky, chybějící friendship bar, atd), semtam se mi nějaká scéna s companionem přehrála 2x, občas mám v rozhovoru možnost jen "continue"...Wyll měl nad sebou skoro celý act 2 vykřičník, ale nic nového mi skoro nikdy neřekl. A v rámci romancí jsem občas měla na výběr okomentovat něco, co se nestalo...

Ocenila bych ale, kdyby mi hra řekla, že na splnění některých questů mám jen x počet longrestů, nebo se mi zamknou ve chvíli kdy splním nějaký milník. Protože některé, které se tváří jako "honem, spěchá to" je úplně jedno, jestli budu mít 10 longrestů a některé se vyřeší samy už po 1 long restu :D ...
              A že já "longrestuju" hodně, abych nepřišla o nějakou companion scénu.

Například pathfinder měl u časově citlivých questů vykřičník s upozorněním, že tento quest už nebude od nějaké chvíle dostupný.

• Rozumím, ale to jsou regulérní bugy, to by bylo určitě záhodno opravit. Z těch 1000 oprav by řada mohla být určitě i pro tebou zmíněné. QoL je něco jiného. Úpravy vylepšující QoL jsou například vylepšení UI, přidání funkcí na lepší práci s inventářem, rozšíření nastavení chování lidí v partě, užitečné klávesové zkratky, atd. Prostě věci, co vylepší herní zážitek.

• Reeki

Myslíš D4? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit