Přejít na výpis diskuzí
První verze samostatné verze DayZ je v databázi Steamu
24.10.2013 | Ladislav Loukota
23 příspěvků
-
Me by jenom zajimalo kolik to bude na zacatku stat.
-
-
Dean se zmínil že cca 15E
-
-
Dean pisal nieco o 15E este pred rokom, nedavna informacia je o tom, ze si osobne predstavuje vacsiu cenu, aku si predstavuje Bohemia, nad 20e to nepojde urcite, pricom alpha ma byt lacnejsia. Sam sa vyjadril ze chce aby jeho multiplayer hra mala velku komunito ludi, preto tomu daju primeranu cenu, Pokial by slo bohemke o peniaze tak hra je uz davno vonku, ale skoncila by nedokoncena ako ten sh*t warz.
-
-
-
Ja nevim. Early access bude asi hodne nehotova hra a spoustu lidi muze naprosto otravit. Chapu placenou alfu a nebo betu, nicmene alespon ve stadiu jak byla Arma3. Neverim ze DayZ dospel uz tak daleko. Navic pokud zpristupni celou mapu, tato se okouka a az se podari hru dokoncit a odladit, nikoho to uz nebude zajimat. Rad bych se mylil.
-
-
No až se Dayz SA dokončí tak vznikne hodně map od hráčů, a co mi víme, třeba později tu mapu vývojáři i rozšíří.
-
ked si zoberies ako nehotovy je Dayz mod, a ako ho ludia milovali, nemyslim si ze by ich to az enjak moc odradilo
-
-
budou mít nakažený stejný pohyby, nebo budou vylepšený?...myslím to, že v předchozí verzi mi to přišlo jak z bijáku Laurela a Hardyho;)
-
-
veskere animace byly prepracovany nebo znovu natoceny. uz na nekterych zaberech sis mohl vsimnout, ze Zedi maji jine pohyby a ze dokonce skakali.
-
-
v čem to bude jíne proti DAYZ do Army?
-
-
- Novy,lepsi inventar
- Mmo client system (znamena ze tvoje aktivity bude kontrolovat a prepocitavat server, nie client = ziadne hacky,cheatery,lepsi vykon v hre atd)
- Lepsi crafting system, kde skladas kusky mapy,spajas propanbutanove horaky, s dreva a bandazi dlahu na zlomenu nohu, atd...
- Vylepsena grafika (par textur s army 3, obloha s army 3 aj lighting)
- Lepsia AI zombie
- 95% otvorenych budov v ktorych sa nebude loot spawnovat v kopach ale bude rozmiestneny po domoch (pod postelou,stolom,v skrini,v aute atd..)
- Lepsi "medical" system, mozes dostat choleru,chripku, otravena voda, ktoru budes musiet ocistit tabletami atd...
- Prerobena mapa Chernarus - Plno novych lokacii, skoro vsetky budovy su otvorene.
- Viac zbrani a modifikacie (tlmice,baterky,zameriavace atd...)
Takisto menia loot nabojov, budu sa spawnovat po 2-3 a nie cele plne zasobniky, bude ich menej, takze to obmedzi banditov. Viac si mozes precitat na http://goo.gl/ardVcH -
-
ak si myslis ze v dayze nebudu cheatery tak sa pekne naivny...
-
-
jestli stand alone bude distribuovan prez STEAM, tak si kazdy cheater poradne rozmysli, zda da vsanc svuj steam ucet....
-
-
Presne tak + kedze bude hra postavena na mmo cliente kde vsetko zaznamenava server, tak ti ten server nedovoli preletiet cez mapu alebo naspawnovat objekty, takze ani anonymny cheater sa v hre neudrzi dlho + Tiez v tom vidim velku vyhodu, ze je to cez steam predsa to len odradi mnoho ludi kedze sa to vsetko zaznamenava na steam ucet.
-
to ze je hra distribuovana cez steam neznamena, ze ma automaticky valve anti cheat a pokial viem, dayz ziadny VAC mat nebude.
takze ak dostanu ban v dayze, pribudne im akurat tak krasny oznam do profilu a mozu hrat dalej ostatne hry okrem zabanovaneho dayzu.
takze aby vam potom neostali oci pre plac, ked po celodennom hrani vas odjebú 2 x za sebou neindetifikovatelne objekty.
sami neverite tomu ze tam nebudu cheateri... -
-
hej, dean tiez hovoril ze hra vyjde na jar a potom v lete...
nakoniec to vyjde v zime a to v takom stave ze to budu updatovat dalsi rok a pritom ta hra teda nevypada nejak extra prekopana oproti modu...
kazdopadne ak tam ten VAC nakoniec bude tak je to dobry tah, nic to ale nemeni na fakte ze dayz je umna sklamanie a to som nadrtil nejaku tu nedelu v mode... -
Ano Standalone bude mat VAC anticheat :) sam deam to vravel a dokonca stretol valve team na E3 a dokonca s nim na tom aj spolupracuju
-
Tak to ses pěkně spletl, Deam už minulý rok řekl že Valve jim vyšlo vstrýct a nabýdlo jim Jejich VAC, ještě to Dean několikrát zmiňoval a potvrzoval. Jestli mi nevěříš, počkej si na vydání Dayz SA alphy.
-
-
-
Nebudou :)
-
-
Ještě bych dodal, že málo munice nebude znamenat míň banditů, ale spíše novou věc o který budeš přemýšlet když uvidíš nějakýho hráče. Jasný nebudeš útočit na bezbranýho který nebude mít munici ( to se nevyplatí), ale jak myle uvidíš chlápka se zbraní tak tu 1-3 kulky do něj nnapereš a budeš doufat že bude mít náboje. Jinak já nejsem v Dayz bandita, a bitky už vůbec nevyhledávam, já v Dayz zkrátka "žiju" ( snažim se přežít a pokud možno se kontaktu s lidmi vyhnout), ale jak to vypadá tak asi v SA budu muset občas někoho zabít kvůli munici a vzácnějším zásobám. Docela doufám, že tam půjdou vyrábět šipky to kuše.
-
děkuju za vyčerpávající odpověď, to vypadá že to bude stát za to
-
-
-
Ano, ano, ano ÁNÓ! *1*
Já se tak moc těším *1* -
Kurňa, jak já se těším :)
-
Dayz se taky plánuje jako Early Access, nebo bude přímo lauch hotové hry?
Edit: Aha nic jsem slepej *7*