Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My chceme luk! My chceme luk! *1* *1* *1* *1*
  • tohle bude událost roku, už teď je :)...
  • MickeyMutant
    Další díl bude s pěstním klínem.
  • ešte keby prekvapil ubisoft si prince of persia tak to parada v kvalitach crisisu *1*
  • ja chci trailer na trailer traileru pls
  • Jestli je největším tahákem trojky luk, tak myslím, že si jí nechám ujít zrovna jako dvojku ;)
    • psychopat čistej, nepochopitelný... *13* ...
  • Vsadim se,ze trojka bude stejna cipovina,jako byla dvojka.Tedy CoD situovany do sci-fi.
    • Taky myslím..
      • Mechwarriore psal jsi ,ze na me nebudes reagovat tak se toho rid. Diky a uzij si den .
        • Mechwarrior_bw
          aha tak to si ty, mohlo ma to napadnúť podla toho crysis hate *1* ... musím lepšie čítať na koho reagujem.
          • Crysis hate ? Ne to vazne ne . Jen nejsem do te hry tak zamilovanej jako ty . A na Deltu jsem to hral a dohral a byla to stejna nuda jako na zakladni obtiznost . Ja mam radsi neco na spusob Realistic v FarCry 1 . To byla zatezkavajici zkouska na nervy a trpelivost.
            • Mechwarrior_bw
              no pokial si napísal, že je to rovnaká nuda na normálnej obtiažnosti ako na delta tak si tu musel hrať na oboch obtiažnostiach a teda 2x, nie ? určite si to neporovnával iba na krátkych úsekoch hry, keďže to by bolo predsa neobjektívne a to by si si ty nikdy nedovolil :)

a píšeš správne, jediný zásadny rozdiel vo Farcry bol ten, že nepriatelia rozdávali väčší dmg a teda sa zdali ako silnejší súpery ako kórejci v C1 i keď ich AI bola v skutočnosti podstatne slabšia ako v Crysis (ak sa nebavíme o scriptovaných scénach v interiéroch atď). Lenže zvýšiť účinok zbraní sa dá v pohode aj v Crysis, len človek musí mat aspoň elementárnu snahu si hru prispôsobyť svojim štandartom.

Inak chcel by som vidieť tvoju gameplay ako hrou prechádzať vpohode bez používania nanosuitu, keď vravíš, že je to tak jednoduché :)
            • promin kde jsem napsal ,ze jsem CRYSIS 1 dohral dvakrat ? A nanosuit jsem vazne moc nepouzival ani pak ve dvojce . Tech par momentu kde to vyzadovala hra nepocitam. FarCry byl tezkej v tom smeru ,ze byl o lekarnach a pak predevsim tvrdosti nepratel. Jedna dobre mirena kulka odstrelovace ti vzala vestu druha okamzita smrt. O mutantech nemluve . Crysis 2 byla dost tezka nez jsem prisel na to ,ze tam jedna zbran vladne vsem. Ale tebe to nezajima dyt ty tu hru nesnasis :-) Divim se ,ze po zkusenostech se dvojkou a vseobecne sestupnou tendenci Cryteku se vubec zajimas o serii a celkove hry Cryteku .
            • Mechwarrior_bw
              takže podla teba to bola nuda ale hral si to 2x *1* a Far Cry bol ťažší iba vďaka tomu, že si nemal nanosuit, skús si ho v Crysis vypnúť a pochopíš... ale kto si nevie hru upraviť ku svojim potrebám tomu niet rady ani pomoci.
      • prej CoD :D ty jsi si dneska dal vtipnou kasi ? Clovece znas taky nakou jinou hru nez CoD ? Kdyz uz to porovnavas s CoD tak jiste nebude pro tebe problem mi tu napsat aspon deset podobnosti cim jsou si ty hry stejne. Ja Crysis 2 hral uz trikrat a ani jednou jsem tam nevidel zadnou podobnost s Call of Duty. A prosim nepis tu scripty a podobne demence. Scripty jsou soucasti pocitacovejch her od nepameti .
        • Crysis 2 se od jeho predchudce priklonil k prescriptovane linearni strilecce,ubral na taktizovani, pridal na akci a snazi se ohromit wow scenama se snahou byt za kazdou cenu cool.
          Proste ze slusne fps udelali tuctovou arkadovou koridorovku,ktera ma vice spolecneho se serii cod,nez prave s prvnim dilem.
          A ano scripty ve hrach tu jsou uz hodne dlouho,ale musi se umet pouzivat,coz ne kazda hra zvlada dobre.
          Ukazkou dobre udelane linearni naskriptovane fps je napriklad serie Half-life,ktera koneckoncu odstartovala vyuzivani scriptovanych scen ve velkem meritku.To co predvadi cod a jemu podobni je tomu na hony vzdalene.
          A neboj,CoD neni jedina hra co znam,jen me zacina stvat,ze se kazda druha fps vydava cestou tupe koridorove arkady se snahou zaujmout hrace CoD,protoze si taky chteji uriznout trochu z toho uspechu,ktere CoD ma.
          • Crysis jedna ,ale taky neni zrovna o volnosti a to ze jsi tam mel jakoby moznost jit trosku vic v pravo do lesa a nebo v levo na plaz k mori vazne me moc neohromuje. A scriptama ta hra byla taky prolezla. Vsak si to tam otestuj umri na stejnom miste aspon trikrat a sam uvidis co se stane po kazde nemlich to stejne. Umela inteligence pokud nemela potrebu se zasekavat byla docela slusna ,ale ne zazracna ve dvojce aspon u mimozemstanu byla mnohem lepsi . Ale stale jsi nenapsal ,zadnou konkretni podobnostim stim Call of Duty . To ze ve dvojce mas scenu ,ze tam spadne barak na mladej par no tak tohle te jako hnete jo. Zvlastni ,ze v jednicce te nevzrusovovalo treba level invaze ,kterej ma mnohem vic prave k tomu CoD nez cokoliv jineho v serii Crysis. A kazdej tvrdi ,ze dvojka je koridovka. Sry kamo ,ale pokud jsi neprozkoumaval prostredi tak ti vazne mohla prijit koridorova. Ruku na srdce o proti jednicce zas tak na tom spatne nebyla. Kdyz volnost tak na urovni FarCry jedna jenak veskere ostatni hry od Crytek si pouze na to hrajou.
            • Mechwarrior_bw
              to sú zase keci ... k tej obtiažnosti delta v C1, ty si to asi fakt nehral, AI na delte dokázala hráča rýchlejšie identifikovať a na výrazne väčšiu vzdialenosť, výrazne sa im znížili reakčné časy, zvýšila presnosť, spomalila sa regenerácia zdravia i nanosuitu, zvýšil sa počet nepriatelov, ktorých si navyše musel najprv označit dalekohladom aby si ich videl na mape, zmizol zameriavací kríž a x ďalších vecí ... stále máš pocit, že žiadna zmena ? naozaj ? *7*

k tomu scriptovaniu a koridorovosti, tak i napriek tomu, že i v C1 boli riadne nascriptované úrovne, pokial porovnáme hry ako celok tak každému s trochou rozumu v hlave musí naozaj výsť záver, že C2 má o niečo bližšie ku CODu ako k C1, miera scriptovanie je nepomerne vyššia rovnako ako koridorovosť, resp. tuneloidnosť.
            • jete jen dodam ,ze dvojka mela aspon obtiznost na nejake urovni ,protoze jednicka na deltu byla vysmech a krom korejstiny zadna zmena oproti jinejm obtiznostem ve hre. Ano dvojka pro me mela dementni zacatek a pak predevsim konec.....asi nejhorsi v dejinach videoher. To nic nemeni na tom ,ze s CoD to nema nic spolecnyho. Mozna si CoD zahraj a pak porovnavej. Uvidis ,ze krom scriptu a podle tebe jakoby cool scen ,ktre jsou v jednicce uplne ve stejnem mnozstvi a tam ti nevadej tak tam nic moc podobneho neni. Nejsem fanda Call of Duty ,ale to neznamena ,ze kdyz jsou v nejake hre scrypty ,tak ze to Call of Duty tam hned vidim. To se teda spis priklanim k Half Life 2 ,kterej ma ke Crysis 2 mnohem bliz.
  • Cypri
    Měli udělat jen jednovteřinový video...
    • Trol.diskuzni
      Tak mně to připadá jako jednovteřinové video, co akorát uměle natáhli na 18 vteřin... Proto jsem psal, že to hodnotou odpovídá jakémukoliv screenu ze hry. *6*
      • No co nato říct...TEASER!
  • Trol.diskusní je slušně z formy...čichám nedostatek kapesnýho
    • Trol.diskuzni
      Tím to nebude... *3*
  • Vypadá to drsně a dobře, ale mohlo to být delší *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit