Přejít na výpis diskuzí
První video z Dying Light: The Following ukazuje divokou jízdu v bugině
13.8.2015 | Adam Homola
16 příspěvků
-
Konečně něco co mohlo být v původní hře, kdyby ... kdyby ta hra vypadala jinak a odehrávala by se v prostředí které ---- by se mohlo tomu víc přizpůsobit bezesporu to oživení by bylo nasnadě ale nééé oni to musí cpát do sešn pesů, rvát do DLC a kještě za ty 4 nebo kolik hodin chtějí mastně platit... proč by něco někdy nemohlo být součástí jen blbého updatu. PRO˘Č!? *16* *12*
-
-
jacku, stejne hry krades a netajis se tim, tak oco ti de? Tohle v puvodni hre bejt nemohlo, neni to ten styl co popisujes, ze se z plny hry vstrihaj casti a prodavaj se jako dlc, a este k tomu hra ani nevysla, takze nikdo - krom tebe - realne nevi, jak to dopadne... beru te za neskodnýho, ale obcas to prehanis, jako ted. Asi spatnej den co?
-
-
Jop a to i vedro, naštěstí v sobotu to jakžtakž bude stravitelné... a proč se vždycky obrací k "stejne hry krades " to je dost trapná výmluva ok tady to třeba neměl být ten případ ale jinde a to že by to mohlo být updatem atp... jo pravda no, tyhle DLC ještě ujdou no.
-
-
-
Hmm, toto vyzerá zaujímavejšie ako celá pôvodná hra, to bola kuša ku záveru ukážky? Treba mať aj pôvodnú hru na túto expanziu, asi hej keď je súčasťou season passu, či sa mýlim?
-
Super. Hru jsem ani nehral. Pripadl mi to orezany dead island krizeny s mirrors edge. Ale tohle je jedno z mala DLC, kvuli kterymu se na to budu tesit jak malej :)
-
-
Dying Light je ve všech ohledech lepší než Dead Island a má lepší parkour než Mirror's Edge.
-
Pokud si hru nehral, tak se tady prosim nevyjadruj... hra ti prisla blbost, ale DLC je super, poslechni se synku *9*
-
-
Nikde jsem nepsal o tom jaka ta hra je a ze to je blbost. Ctenarska gramotnost hadra, tatko... *1*
-
-
Tak proč jsi jí nehrál ? A proč ti na druhou stranu DLC přijde super ?
Pokud si lidi špatně domýšlejí, zřejmě je problém v tvém vyjadřování ... -
-
Jinak abych ti odpovedel na otazku. Ja ji hral asi hodinu. Ale to se nepocita. Na dead Islandu se mi libil nejvic ten pomaly nabeh, kdy jsi pomalu prozkoumaval okoli, svou prvni strelnou zbran dostal az za hodne dlouho, a pokud jsi vymydlil v nejaky lokaci zombiky, tak rychle se neobnovovali a mohl jsi v klidu ziskat zaslouzenou odmenu v podobe prozkoumavani okoli. Dodnes si pamatuji prozkoumavani nekterych lokaci se strachem, ze se nekde objevi Aicko. Questy mne tam nejak netahly a ke konci ztracela hra dech. Ale nevadilo.
Kdez to Dying Light je splasenost - zbran jsi ziskal skoro na zacatku, auta tam nebyla a ze bych nekde vykosil malou ulicku a neco tam prozkoumaval - to nehrozilo. Bylo to rychlejsi, splasenejsi, min ponurejsi (aspon mi to tak pripadlo). Tim nerikam, ze to je spatna hra. Jen ja mam radsi pomalej survival horror. Takze na mene zalidnenou (vic rozlehlou) mapu a auto se tesim. -
-
vězení mě taky moc nebralo, nejvíc mě tam motivovalo to že pak budu s postavou pokračovat znova na pláži *2*
v dying light mě nakopak finišování příběhu namotivovalo až jsem se těšil že záporáka konečně sejmu, a nakonec místo abych ho rozsekal po svym jsem musel mačkat čudly podle instrukcí *7*
tak držim palce ať se zalíbí origo i datadisk -
Finale mi vadilo dost u Dead Islandu. Celou hru jsem si uzival, jen na konci jsem mel problemy tak velky (v tom krriminale), ze jsem asi 40krat chcipnul *1*
-
Sanci tomu urcite dam. Pred DLCkem si to zahraju. Diky za nazor! ;)
Na dead islandu mi vadila jeste jedna vec. Kdyz jsem si chtel pretexturovat zbrane, tak to moc neslo (meli na tom danej material s opakujici se texturou - trochu mi to pripominalo situaci, kdy jsem pretexturoval zbrane na Stalkera a meli mapping pres sebe). Coz bylo skoda. Zbrane pusobili hodne dobre, jen graficky byli nic moc. Dying Light vypada lip. Takze se kouknu i na moding - jaky nastroje to ma a zda jsou k tomu mody. -
když se budeš nudit tak tomu zkus dát ještě jednou šanci a víc času. Dead Island mě osobně bavil taky víc, hlavně díky atmosféře/kontrastu dovolenkovýho ráje zamořenýho zombíkama. Dying Light mi na začátku přišel taky trochu "splašenej", ale třeba když jsem se poprvý ocitnul venku po setmění tak to byl docela nervák :-) .... a i po zbytek hry to má v noci super atmosféru.
i denní část mě postupem času hodně chytla ....když koukáš ze střechy domu na náměstí kde je tak 60 zombíků a něco tam dole potřebuješ, nebo se potřebuješ dostat přes most kterej je zamořenej víc jak 100 potvor, utýct z budovy která za chvíli bouchne a koridor co vede ven je plnej ....prostě po prvních hodinách kdy jsem rozkoukal to atmosféru mělo a chytlo mě to (hlavně když jsem se dostal z toho úvodního slumu tak následuje historický centrum který mi sedlo o hodně víc)
jediný co mě teda hodně otrávilo a absolutně jsem nepochopil proč tu zrůdnost udělali byl souboj s posledním bosem ...celý QTE *11*
-
-
Mozna by bylo lepsi si nic priste nedomyslet *1* *3*
-
-
-
-
Odporucujem ti zahrat si aj povodnu hru, je to naozaj skvele. Dokonca aj pribeh dokaze zaujat ;)
-