Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tiez som jeden z tych starsich rocnikov (26+). PC hry uz dlhu dobu nehravam. Predtym to bol sporadicky Total war a men of war. Ale Wargame je opäť vyzva. Hardcore strategia v paradnom šate. Ano po rokoch som tomu opat prepadol . Vo svojej taktike mam stale kopec medzier a chyb ale skusam nove taktiky, ine usporiadanie armady na bojisku ine casovanie, citam fora skusenejsich "wargame taktikov" sledujem gameplaye a pomaly to prinasa svoje ovocie (pripadam si ako 82rocny senior s dotykovym mobilom). Treba si uvedomit zakladnu vec : Kazda jednotka ma svoje presne urcene miesto na bojisku a nefunguje starcraft styl "hrr na nich" .... Vitaj späť strateny syn !
    • Shaker
      Pochopil sem spravne, ze Wargame hry jsou neco jako World in Conflict, ale ve vetsim meritku? Neco takvyho bych rad zahral... Jen te opravim, v SC ma taky kazda jednotka svoje misto, jen jich je min a je k tomu potreba rychlost a taktika zaroven.
      • Ano, ano nehadam s tym ze v SC nema kazda jednotka svoje miesto, ale tu je to tak trosku ine, hlavne tym obmedzenym poctom jednotiek. A Wargame sa na WiC podoba len "obalom", inak zakladny rozdiel je v tom ze WiC je skor arkada, Wargame je skor simulacia. Wargame by som trosku prirovnal k Supreme Commander, hlavne svojimi obrovskymi mapami a mega dostrelom jednotiek, co ti dava naozaj roznorode takticke moznosti. No obmedzenym poctom jednotiek wargame dviha potrebu spravnej taktiky na este vyssi level. Osobne aj MP mam radsej s mensim poctom startovacich bodov, to si potom clovek 2x premysli kazdy krok.
        Osobne mam radsej European Escalation, bez lietadiel je to trosku pomalsia hra. I ked aj tie maju v AB vyhodu novych variacii taktickych moznosti.

Ale rozhodne Wargame skus. Len bacha na fakt, ze sa jedna o naozaj navykovy kusok ! :)
        • Shaker
          Ok, dik obema... Ted jen, ktery z Wargamu poridit, jeden z dvou uz existujicich nebo si pockat, jak dopadne hodnoceni Red Dragona.
          • Na steame skus mrknut ci niesu akcie. Ja som kupil pack EE + AB za peknych 22€.
      • špatně, WiC je takovej StarCraft, tedy kámen nůžky papír.

Mně Wargame spíš připomíná strategie Battlefrontu, nebo klasický letecký simulátory. Každá jednotka má intuitivní tabulku narvanou různými parametry a během boje se toho počítá hrozně moc.
        Spích bych jej přirovnal ke Combat Mission v real-time, nebo zkrátka nová generace Close Combatů
  • Kdyby si chtěl někdo jen tak v klídku zahrát, potrénovat... Mám nahráno jen 20 hodin, takže jsem "userfriendly" a na steamu mě najdete pod

meti.a

alternativně možná účet

radegast2
  • Keyz
    Přesně z toho úhlu kamery jak je na fotce to budu hrát

*4*
    • hele neviete niekto ako si v airland battle locknem pohlad na stihacku? niekedy sa mi to podari, niekedy nie... a neviem poriadne ako sa to robi. Diky
      • Myší zamíříš na tabulku s názvem letadla když letí a potom se kolečkem přiblížíš, kamera se letadla drží sama.
    • po každý hře si můžeš dát "replay" a volně si lítat bojištěm :-)
  • Pilgrim66
    Nádhera, AirLand jsem vynechal, ale tohle si určitě koupim
    • Tak si ho kup bez něj to nebylo ono.
  • Zas jasná koupě, tomu prostě nejde odolat. Ale je fakt, že v MP si člověk jako já s 20 hodinama nahranýho času proti klukum s 300+ hodinama má docela těžký.

Ano, vypadá to jen jako datadisk, cena by mohla být trochu nižší. Za tu porci zábavy však stojí za to investovat.
  • Wargame: AirLand Battle a Hans Zimmer - Roll Tide
    http://www.youtube.com/watch?v=vOXaer4jO-I
  • todlwe si v cine asi nezahrajou
  • Včera jsem na Youtube viděl video, kde byly prostřihy jak to nějaký vývojář hraje, tak snad to bude brzo.
  • chjo proc ja jsem takovej noob.. tahle serie se me strasne libi mam ten prni dil.. ale proste je to na me moc tezke.. taky tam nechapu jednu vec.. kdyz si poslu na bojiste auto se zasobovanim a pak vycerpam to co veze tak se me tam potom mota.. jako chapal bych ze ho poslu pryc z bojiste a priveze me treba neco noveho.. ale ne.. nebo me neco uniklo? taky me casto prijdou nepretalske jednotky vzdy v o tolik vetsi pocetni prevaze, ze to proste neustojim.. a jak rad bych tu hru dohral :( (ehm trosku netradicni prispevek.. chybi tomu ten heroicky patos jako ma vetsina prispevku :) )
    • jo, tak to jsme dva noobové :-) je mi 26, hrál jsem spoustu strategií a říkal sem si "safra, na to se těším"......bum, bum, bum a za chvíli bylo po mě :-D a to se od mala zajímám o voj. techniku a přesně vím, co která jednotka na bojišti má za ofenzivní/defenzivní účel......prostě mě v každé misi počítač několikanásobně početně přesáhl. Až jsem si říkal, že to není možné, že počítač prostě musí cheatovat......nakonec jsem to asi po 10-15h zabalil a srabácky vymazal z disku - prostě jsem nepochopil, jak může oponent ve stejném čase vyprodukovat a poslat do bitevního sektoru 2,3x víc jednotek než já.....a to jsem klikal jak splašenej. Jako fandim lidem, který tu hru zmákli, do teď nevím, co jsem dělal špatně
      • no na easy je to easy... ta generace jednotek... no... ono to asi nebude celkom fair play ale zase to nebude tak zly jak pises. vsimni si ze comp posila jednotky po jedne a clovek vetsinou v skupinach. tz. ze jedna tvoje ikonka znamena 4 tanky, ale on ji ma jako 4 ikonky. mozna to te zmaatlo. a taky si je nutno upravit decky abys mnel ty jednotky kt. potrebujes.
      • s Codename Panzers, Total Warem, Civilizací, Sudden Strikem, RUSE, nebyl problém - fakt si nemyslím, že bych byl strategický zelenáč, ale ten WAR GAME prostě unreal...nakonec jsem se smířil s tim, že mě holt převálcuje komp na EASY...jo EASY xD
    • Je fakt, že některé věci nejsou domyšlené, ale jsem rád, že hra není jednoduchá a musí se u ní trošku přemýšlet a není to žádná hnusná arkáda ala COH. Jo takhle bych si představoval hru na druhou světovou válku s hlavníma národama trošku více propracovat :D.
      • Nehrál jsem to, ale myslim že od těch samých vývojářů vyšla strategie RUSE. Ta je z druhé světové, ale co sem četl recenze tak je dost slabší. Ale zas která strategie z poslední doby není slabší než Wargame:)
        • Ta se mě nezamlouvá :).
    • Prázdné zásobovací vozidlo pošli doplnit do FOB (základny) a můžeš ho použít jinde.
      • jo to vim.. ale jsou mise kde FOB neni.. :(
        • V MP si FOB dáváš do svého balíčku a je třeba si je umístit v přípravné fázi bitvy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit