Přejít na výpis diskuzí
První vývojářský deníček vysvětluje tvůrčí záměry s XCOM
23.9.2011 | levis
12 příspěvků
-
Tuhle reakci nechapu ... takhle hra je datovana pred celou serii a tak to bude zasr* bioshock. Znamena to ze nova lara bude tetris ?
-
To že u COD pozitivních tahle hra zaboduje je celkem jasné . Když boduje za 10 i přeleštěný DeusEx ,který nabídl vůči standartu trochy taktiky , větší úrovně s alternativními koridory a na můj vkus moc málo RPG elementů ... tak je to sázka na jistotu .
Jediné s čím je 2K na tenkém ledě je časové zasazení které by každému nesedlo a pak podoba emzáků .
Taky bych raděj TBS které by překonalo Silent Storm Engine , ale musíme si zvyknout , že dneska se opakovaná hratelnost omezuje za hru za jiný charakter či povolání ... -
Jak se píše v diskuzi k videu na youtube:
Thumbs down. Fuck this Call Of Mass Effect console sh*t.
Fuck you 2k, turn based forever!
Souhlas *5* -
-
...no neviem, tahovky vzdy patrili medzi moj najoblubenejsi zaner, ale urcite sa neda suhlasit s nejakym zakomlexovanym suhajom na YT ohladom Mass Effect console shit...kazdy kto hral ME a trocha sa v hrach vyzna, musi uznat, ze je to nadstandardne dobra hra (1 aj 2)...avsak to, ze tu prasia nieco ako XCOM (UFO:EU bola moja prva originalka, este na disketach, to boli casy:) ) s tym suhlasim...
-
-
dřív jsem tenhle X-COM odsuzoval, ale mysslím si, že to bude dobrá hra. Pokuď bude propracovaný systém upgradů, vymýšlení nových zbraní a i hratelnost.
Škoda že trend tahových her už vymizel... Jeidná hra co mě teď napadá a je tahová je Heroes, všechno se teďka kvantí do rychlosti a zbrklosti. Škoda, rád jsem si zahrál hru a zároveň u toho popíjel kafe, případně jen tak relaxoval... -
-
No vsak ano, najprv zahrat a az potom brblat :)
-
Musím říct, že mi to taky trochu chybí. Tahovky jsem měl opravdu rád, nikam jsem nespěchal, případně si šel svojím tempem. Starej XCOM holt už asi jen tak nepotkáme (alespoň mezi AAA kousky to hodně vymizelo...indie games, flashovky apod. to ještě někdy mají).
A u nových Heroes jsem zatím bohužel taky dost skeptickej...těšil jsem se dost, než jsem měl možnost vidět demo...pak to nadšení nějak opadlo. Ale uvidí se až to za pár týdnů vyjde.
-
-
Neplačte ... http://www.youtube.com/watch?v=kIEPaJ8KJZo
-
Error #2036
-
fail error
-
game: big error
-
video error