Přejít na výpis diskuzí
První záběry z hraní Kingdoms of Amalur: Reckoning
12.4.2011 | levis
31 příspěvků
-
Na to co je za tím za jména to bohužel vypadá dost genericky :(
-
Uvidime co z toho bude ale z videa to vyzera too pretty, farbickova kombinacia us a japan stylu, osobne mam radsej dirty rpgcka ala povodne gothicy, witcher a podobne.
-
-
Tak to mas smulu, takove rpg pocitam uz nikdy nevyjde. Zaklinac 2 take vyri barvickama a z videjka byla jasne videt inspirace u sikmoocek. Gothic uz neni a Risen jde take jinym smerem, take barevnejsim. Mas pouze jedinou moznost - prizpusobit se nebo prestat hrat dnesni CRPG. *5*
-
-
Jsi na omylu. Stačí se podívat na zelenou trávu ap. - tak výrazně barevný není Witcher ani omylem. Navíc nejde o barvičky, ale o celkový grafický styl. Celé prostředí a modely postav, jejich oblečení a výzbroj, působí pořád ve Witcheru 2 daleko nápaditěji, realističtěji a zajímavěji, než genericky pohádkový Kingdoms of Amalur v tomhle traileru. I když to nemusí mít špatný příběh, zvláště když mají v týmu Salvatoreho, zatím nic extra neukázali.
-
http://dreadlocks.cz/games.html
-
*hyri
-
-
-
ja sem se tak mastil a ty velky sochy sou jak moje pero ohromne velky
-
No, cejtim z toho sklámání. Nevím jak to bude po stránce příběhu, kterej si myslím, že bude kvalitní, ale soubojovej systém je jak z Asijského MMORPG, vypadá to strašně, co se soubojového systému týče. Tímto trailerem, tu písničku naprosto zhnusili, která se k tomu opravdu nehodí, jelikož písnička je na velice velké úrovni, jedna z nejlepších skupin vůbec. No cejtím z toho pořádnej propadák, ale můžu se plést.
-
Two steps from Hell forever:-)
-
Mám hodně rád hry s partou, třeba i systémem ME. Tohle asi bude jen singl, takže stejně asi nic pro mě *9*
-
Nevypadá to vůbec zle. I když na celým videu mě nejvíc zaujalo jméno R. A. Salvator, který píše Drizzta. Když už jsem se k tomu dostal, existuje nějaká hra s Drizztem? (kromě BG)
-
-
Demon Stone, tam za něho chvíli hraješ......
-
-
V tom prostředí vidím ducha WoWka. *4*
-
Tak Pána prstenů v tom nevidím ani náhodou. Jinak to zdá se bude trpět klasickým neduhem současných RPG - všechno svítí, bliká, plane plameny nejrůznějších barev, srší elektřinou, nebo alespoň světélkuje... proč?
-
-
Souhlas, kde vzal pana prstenu ten vorezprut to nechapu.
-
Musíme se smířit s tím, že grafika je jedna z věcí, která prostě dneska hru prodává. Čím víc barviček, efektů a já nevim čeho prostě zaujme víc lidí a prodeje jsou na světě. Jen aby se to taky dobře hrálo.... Btw. LOTRa mě po shlédnutí taky nenapadl.
-
-
Jo grafika prodává, ale proč nejde udělat pořádné temné hry se super grafikou?? Nechápu proč to všude musí svítit jak na Vánoce v Americe.
-
-
-
Pokud to bude mít coop, tak beru všemi deseti.
-
-
To tě asi zklamu, ale Reckoning MP nebude mít vůbec.
-
-
Akcni rpg, ktere nema multiplayer? No to je teda neco. *9*
-
-
Ono to tak úplně akční RPG není. Mělo by to být klasické RPG s akčněji podaným bojem. I když co je to vlastně akční RPG? Je třeba Gothic nebo Risen akční RPG? Nebo Oblivion či Fallout 3? To jsou všechno RPG hry s akčním bojem (tedy nebojuje se na "kola" jako v třeba Dragon Age), ale MP taky nemají.
Reckoning by se měl podobat třeba Morrowidnu nebo Oblivionu. Velký otevřený svět, tuna questů, spousta míst na průzkum a relativní svoboda v tom kam hráč půjde a co tam bude dělat.
Edit: koukám, že než jsem to napsal, tak sis už odpověděl sám o kus níž *1* -
-
pěkně jsi to napsal.. tak si holt počkáme jak moc to bude RPG s akčními souboji, nebo rubačka s RPG prvky.. při frázi "akční RPG" mám akorát tak kopřivku, co za slátatanu (aby se to líbilo všem) z toho vypadne.. kdeže jsou ty léta páně hardcore RPG dungeonů..
-
Jj, ten gameplay co si postnul mi to vsechno vyjasnil. A utvrdil me v tom, ze se mam na co tesit. *4*
-
-
-
-