Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Raději bych byl, kdyby bylo region free PSN. Takhle si člověk ani nemůže koupit komiksy na americkém účtu. *9*
  • Ja si pockam az co Geohot a pak se rozhodnu.
  • Pokud bude opravdu region free, nechám si ji dovést z USA. V ČR nakupují elektroniku jenom blázni.
  • tomu co řiká Sony neni radno věřit, taky řikali, že nikdy neodstraní OtherOS, taky řikali, že nikdy nepřestanou tuhle funkci podporovat a skutečnost je jak už je známo zcela jiná.
    • Neřekl bych, že někdy něco takového říkali... Mimo to, OtherOS využije málokdo, region-free funkce naopak využije mnohem více lidí.
      • Jseš si jistý?

        2007 line from Sony's Phil Harrison: "One of the most powerful things about the PS3 is the 'Install Other OS' option.

        Sony engineer Geoffrey Levand wrote to a PS3 mailing list in August 2009, "Please be assured that SCE is committed to continue to support for previously sold models that have the 'Install Other OS' feature and that this feature will not be disabled in future firmware releases."

        Tuhle funkci využije málokdo a je tak hrozně zbytečná, že i Phil Harrison jako totální neználek řekl, že je to jedna z nejsilnějších funkcí PS3.
        • Praxe ukazala, ze funkce je pro herni konzoli zbytecna, hraci nevyuzivana a nakonec nebezpecna, protoze vedla k hacku ps3. Vsichni si z toho vezmou ponauceni a uz nikdo nikdy nebude podporovat linux na sve platforme. A na ty citace mi dej odkaz na duveryhodny zdroj, zstim to vypada jaky vyplod sony hatters.
          • Vyplod Sony kloboucniku *1*? Asi jsi chtel napsat haters? Videl jsem Te to takhle uz parkrat pouzivat - vypada to zabavne.
            • A to jsem si naivně myslel, že ho to trkne, když to píšu jinak a ono ne.

              Škoda, že to eee zase zabalil když mu začíná téct do bot nebo je tu víkend a u Sony se o víkendu asi nevrtí.
          • Jestli je funkce zbytečná nebo ne je irelevantní, lidé za ní zaplatili a Sony jim to vzala aniž by jim vrátila peníze, sonyfanatikům totiž nedochází, že v ceně konzole ta funkce byla a zaplatili za ní. Sony dala do PS3 nebezpečnou funkci, to je skutečně skvělá vizitka pro tuhle firmu. Podporovat Linux klidně každý může, to neni problém, problém je neumět vyřešit zabezpečení, to už je pech.

            Nezklamal si, to neni žádnej výplod sonyhaters, pokud nejsi moc líný, prostě vem ty citace a vygoogluj si ty zdroje sám, když ti tu nějaký dám já, tak stejně prohlásíš, že je to výplod sonyhaters. Snad ti tvoje láska k Sony nezabrání vynaložit těch 5 vteřin na vyhledání zdrojů potvrzující pravost výroků. Ale asi ti jak tak koukám neslouží paměť, tyhle výroky jsem ti sem dával v minulosti už několikrát a vždycky pak bylo ticho po pěšině.
            • pro EEE - další zajímavej článek z kotaku (a dalších zdrojů), který říká, že OtherOS je tam hlavně proto aby mohl být PS3 prodáván jako počítač a ne jen jako herní konzole a tím se vyhnout obrovským daním při importu do EU, tak tomu říkám rozuzlení :D

              http://kotaku.com/179245/why-the-ps3-is-a-computer-sony-dodges-euro-tax-men

              Jasný chlape, Sony to tam dala jako dárek a tahle infomace je jen další výplod sonyhaters, tahle firma je fakt nářez a její fandové ještě větší. *1*
            • Hm, tiscali mrví linky, no nic, hodim ti tu hned první odkaz na kotaku, kde je interview s Philem Harrisonem, toho času prezident SCEW kde pronesl tu sovjí větu.

              http://kotaku.com/235049/20-questions-with-phil-harrison-at-dice

              btw - doporučuju vzít rozum do hrsti, nikdo nemá potřebu si vymejšlet lži a neexistující citace co představitelé Sony nikdy neřekli, takový myšlení už hraničí s šílenstvím nebo jsi prostě jen placenej za obranu Sony na forech.
            • Kolik? No například Amazon za ní podle evropskýho zákona musel vrátit peníze a vyčíslil jí na cca 70 liber, nevim jak ty, ale já myslim, že to neni málo peněz. Že to Sony dotovala a dala to jako dar? Tenhle blábol myslíš vážně? Že Sony dotovala konzoli je jasné, ale proboha, kde si nechal soudnost, že to bylo schválně přidaný jako dárek? Ty si fakt na hlavu nebo už opravdu nevim. Linuxová komunita to zneužila k hacku? On geohot reprezentuje Linuxovou komunitu? O čem to zase mluvíš?

              Vidím, že jsi totálně nechopný dát copy paste do googlu, tak tady to máš:

              http://www.google.cz/#sclient=psy&hl=cs&source=hp&q=Phil+Harrison+One+of+the+most+powerful+things+about+the+PS3+is+the+Install+Other+OS+option.&aq=&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=29f4f7c22ab6c6a5&biw=1024&bih=639

              Zdroj si vyber dle libosti, nezapomeň o všech prohlásit, že jsou to Sonyhaters výplody. To co předvádíš ty jsou zase výplody fanatickýho milovníka Sony, kterej neni schopnej ani zagooglit jen aby nemusel vidět pravdu.

              Co budeš blábolit teď? Zase nějaký pindy o neochotě, co má údajně povrdit, že je to lež? Nebo přiznáš, že tohle Sony skutečně řekla a pak uděláš co? Vysypeš si popel na hlavu a spácháš harakiri? No i zázraky se dějou.
            • Kolik za ni lide zaplatili? Ve skutecnosti Sony konzole dotovala, takze tuto funkci je mozno klidne brat jako dar, kterou Sony venovala linuxove komunite, ktera toho znouzila k hacku PS3.

              A opet klasicka vymluva, jak jsem psal, dodej odkaz na duveryhodny zdroj teto informace. Do te doby to je pro mej jen vyplod sony hatters. A tva neochota dolozit zdroj je pro me potvrzenim tohoto.
  • Cena v ČR je odhadována na skoro 8000 (jako kdysi PSP)... Tím chcete říct, že clo pro věci z USA je skoro 100 %? *3*
    • kde si vzal tech 8000? ... zatím co jsou v předprodeji tak za 6199 *3*
    • No, u nás je vždy všechno dražší... a taky je tu hloupý trend, že Euro = Dolar...
      Tak časem to půjde dolů a u konzolí se vyplatí počkat, minimálně než vyjde dost dobrých her. Si vem 3DS, zatím je tam tak SSF4, takže bych stejně čekal min. na OoT3D.
  • Bezpochyby body plus pro PS Vitu.
    A ať už riskuju, že budu vypadat jak hipster, tak přihodím další důvod... co když nudu chtít japonskou hru, která vyšla jenom v Japonsku... *5*

    Na moje PSP třeba Grand Knights Historia, který (doufám, že jen zatím) nemá oznámený anglický release.
    • To máš pravdu. Ono stačí, že například Warhammer: Battle for Atluma nikdy nevyšel mimo US. A není to jediná hra. Je vcelku velké množství her, které jsou US/EU/JP only.
  • Zrovna PS3 má s regony problém. Hry jsou region free, ale DLC ne. A například když si člověk z Evropy koupil sběratelskou edici nějaké hry z US (některé u nás nevyšly) a chtěl později na to DLC, tak měl smůlu, protože na US verzi nemohl dát evropské DLC - tohle je případ například Resident Evil 5.
    • Musim poopravit, konzole je region free, psn nikoli, kazdy region ma svoji psn. A nektere hry nebo doplnky mohou byt k dispízici nebo podporívane jen na nektere psn.
      • Jenže je problém, že zrovna Resident Evil 5 je region free (jako všechny hry), DLC jsou dostupná všude, ale na americkou verzi z evropského PSN nefungují.
  • US cena jasně rozhoduje, české ceny jsou nehorázné
  • Ak je to pravda tak ja som uz rozhodnuty
  • RavenHolm
    Pokud je to pravda, tak jsem opět víc nakloňen k pořízení této hračičky *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit