Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele, tak se všichni seberte, hoďte ty krabice do kanálu anebo si domluvte s Microsoftem hromadný odkup SONY šmejdstva (na tenhle nápad si vyhrazuju všechna práva *1* ) a přechod třeba na Microsoftí platformu. Aspoň bude víc peněz na vývoj her, protože se náklady nebudou drolit na několik platforem.
    • Hehe, tak bojkot plusujete a protiútok mínusujete? Krátkozrací hlupáci. *2*
  • Už jsem začal..ale jako jedinec nic nezmůžu..jsem jako flus v moři...vzal bych jakejkoliv nápad, jak jít do toho nebo jakýkoliv typ jak to provést, ale tak, abych nikoho nepoškodil!!! Mrzí mě, jak se k ČR mega výrobci staví...od základu jim vštěpují, že každý zákazník je důležitý..ale dnes to vypadá, že pouze ten co platí je důležítý..dokonce jen ať zákazníci platí, ale ať po nás nic nechtějí a TAKY nic nečekejte...co by jste chtěli..my jen chcem, aby jste patili...no kde to jsme??? *12*
  • Sony snáma dokonale vyj*bala..Má někdo nápad, jak vyj*bat snima??? Vždy jsem Sony fandil...foto, mobil, konzole, TV, video, kamera, AV receiver, repro, walkman, MP3, MOVE atd...a to i že žádná podora není, nebyla a teď i vidím, že nebude..SW bez češtiny, konzole bez češtiny..PSN bez....atd, atd.Mimo menu některých zařízení a pár her...prostě nic a to jsem SONY pořád fandil...Ale co teď předvádí...??? to už je moc...Od vánoc jsem začal Samsung, sice to jde pomalu, to víte, peněz málo, nároky velké..., ale zatím naprostá spokojenost...SONY již nikdy více!!! Odplata by jim jistě pomohla pochopit, jak se k zákazníkům chovat. A tojak jak od prodeje, tak po servis a podporu, šm*jdi!!! *12*
    • taky prechazim na samsung... doporucuju televizi, prehrava to vsechno i s titulkama, 2x usb, 1xlan sice nevim na co,ale co :). Taky od nich mam lednicku, ale fakt nevim, co bych ti na ni doporucil ... je to lednicka, chladi to a ma to dvere, co se daj otvirat :) ... pockat. Samsung nedela zadny konzole. No tak nic.
    • Zkus jim shodit PSN. To už to dlouho nebylo *4*
      • Opakovaný vtip není vtipem..to už tu také bylo..myslel jsem něco jako Facebook akce..petice za počeštění služeb a SW od SONY nebo zákaz prodeje SONY výrobků....atd..aby to bylo v MEGA měřítku,,miliony lidí.. !!! *12*
        • A co takhle nekupovat nic "Made in Sony"?! Nejúčinější způsob, jak vyjádřit svoji nespokojenost.
          • Už jsem začal..ale jako jedinec nic nezmůžu..jsem jako flus v moři...vzal bych jakejkoliv nápad, jak jít do toho nebo jakýkoliv typ jak to provést, ale tak, abych nikoho nepoškodil!!! Mrzí mě, jak se k ČR mega výrobci staví...od základu jim vštěpují, že každý zákazník je důležitý..ale dnes to vypadá, že pouze ten co platí je důležítý..dokonce jen ať zákazníci platí, ale ať po nás nic nechtějí a TAKY nic nečekejte...co by jste chtěli..mi jen chcem, aby jste patili...no kde to jsme??? *12*
            • Mám pro tebe jednu dobrou zprávu: lepší už to nikdy nebude *3*
          • ja sem je kdysi respektoval z dvd prehravaci a televizema. Ovsem dneska uz ani to nemaj dobre. Obecne kvalita sony produktu upadla. Jsou to mnohem lepsi znacky ktere vyjdou klientovi lepe vstrict. U televize treba samsung nebo LG nema tusim taky spatne. AUdio tam je firem jak hoven v zumpe a konzoli bych si teda radsi dal xbox ikdyz ja sem pc fanda a konzoli bych bral jako dobrej hd prehravac ktery nezere tolik jako pc :P
  • LOL... Its a joke?

Neříkám nic. Všem PS3kářům přeju příjemný doufání.....
  • "... později za peníze ... být finančně pojištěni proti útokům, které by případně odčerpaly finance z vašeho účtu" ... to si delaj p*del ne? Ja se budu pojistovat za svoje penize na skody ktery zpusobjej vlastni nekompetenci? To ted bude jako nova moda, cpat prachy kazdymu poskytovateli sluzeb jeste za to aby mi uhradil skodu zpusobenou jeho zavinenim? Nebo platit za to ze si necham poslat mail o tom ze sem se nalogoval do vlastniho uctu? Kua i moje banka tohle dela zadarmo... a to sou banky pekny vydridusi... steam se na to ani nepta, proste to udela... teda tahle do nebe volajici drzost mi zase hnula pekne zluci...
    • Neni se ceho bat. Az se ti to stane, tak sa na sony pekne napakujes. Samozrejme mimosoudne.
    • Sony je prostě v pěkným průseru, šetří, na čem můžou - tedy na zákaznících *12*
      • A proč si myslíte, že vznikla "Slim" verze? Protože si jí na čínskou výrobní linku vešlo víc najednou a mohli ji unést i pracující dětičky *3*
  • "..je obtížné vystupovat průvodce útoku.." chybičky... ale na tak kvalitním serveru zamrzí.
  • mně osobně je to uplně jedno... adresu uvedenou nemám a pokud něco chci z PSN, tak si koupím kartu a přes kód si načtu kredit.
  • Tady vidíte jak si vás váží ten komu cpete prachy.
  • Pic.... Ja je jebu!!!! vole ČR bez ochrany?!?!?!?!
    Vol... se asi posrali!!!!!!!!!! JA JE KASLU!!!!!!!!!
    • Pro ně je ČR něco jako Afrika. Přece nebudou investovat do pár křováku s jejich konzolema! *1* *1* *1*
      • Jazz
        Lol a neni to tu copak ?
        Je to strasna pr-el tady...
        • Afrika i ČR bez ochrany - to zní všelijak *1* *1* *1*
    • Jak Tě tak sleduju, ty už sis káknul co?
    • Toto se jako líbí redakci? No to jste to teda dopracovali pánové. Zlatej Vávra. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit