Přejít na výpis diskuzí
Psychologický horor Hektor spoléhá spíše na boj s šílenstvím než s potvorami
19.3.2015 | Aleš Smutný
5 příspěvků
-
Podle me je to kravina. Chvili chodim chodbama, ktere jsou porad nudne stejne. Jdu chodbou rovne a konci, tak se obratim jdu zpet a prede mnou dvere ktere tam nebyly, tak se otocim znovu a tam kde chodba koncila nyni pokracuje dale? To ma byt jako naznak silenstvi? Je to trapne nic vic nic min. Outlast proti tomu je jednicka a uz se tesim na druhy dil, to byl horor. Hektor je sed (doslova, vse je tam sedive) a nuda.
-
Tak to já jsem na druhé straně barikády. I podle mého názoru je toho už moc... Já osobně se těším na Soma a pak až Silent Hills. Asi tak. Co míjím úplně jsou veškeré ty horory zaměřené na ústavy, kterých bylo za poslední dobu opravdu hodně nebo tzv. urban legends typy her.
-
Já už si to koupil a je to fakt psycho, v noci si to zapneš a do rána zešílíš. *1*
-
Divím se že tenhle psycháč je bez příspěvku, inu to asi nikoho moc nebaví nebo jak se procházet po základně a prožívat halucinace hmm... *7*
-
-
Mě to docela zaujalo a uvažuji o nákupu. Za těch 15 éček by to nemuselo být špatný. *5*
-