Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle videí, které jsem viděl, tak to zase není takový skok dopředu. Jenom lepší grafika a otevřený terén, toť vše. U hry z roku 2015/2016 bych už čekal něco víc.
    Kde je nastavování mířidel (elevace, oprava na vítr)? Kdy už konečně někomu dojde, že ty točítka na puškohledu k něčemu slouží a nejsou tam jenom pro parádu?
    Proč není k dispozici třeba noktovizorní předsádka na pušku? Co má sakra znamenat ten laser, či co to je, co ukazuje kam míří nepřátelský sniper (mimochodem taková blbost nebyla ani v jedničce).
    Další nesmysl je záměrná osnova. Fakt nechápu, proč tam dali zrovna tuhle a ne některou z osnov z jedničky, či dvojky, kde už taktické osnovy byly. Vývojáři jsou snad nějak úchylní na tehle typ, protože se objevuje v hodně hrách a přitom jej nikdo nepoužívá.
    Maskování. Další věc, kterou vývojáři nějak opomněli. Rád bych viděl snipera, který si do pole vezme nezamaskovanou zbraň. A dost pochybuju, že hl. hrdina na sobě má hejkala.
    A to nepočítám další ,,zvláštnosti" jako ,,rozvěcování" nepřátel v zaměřovači, zneškodnění min aniž by se jich dotýkal atd.
    Takže sečteno a podtrženo, fysika a logika zde opět dostávají na frak a realita opět nikde. Nevím zda se něco z toho ještě zlepší, ale pochybuji.
  • jsem jediný komu přijde že Generala nechali toho civilistu střelit schválně aby se vybalancovala ta jeho ženská. Btw už mě nudí jak že všech rusaku delaj psychotiky. Krucifix mě už za amíky a brity hrát nebaví at už jde o 2.světovou Studenou Valku Moderní Valku budoucnost, furt je amíci.
    Krucifix to už je na hlavu.Hergot to nemohli z toho snipera udělat žoldáka někde v rozesrané Brazilii a nechat hráče at si vybírá mise od frakcí ?
    • TheGGG
      LoL, zajdi si na FB do nějaké skupiny pro "nepřátele západu" a nepruď tady. Kdo by chtěl hrát za rusáka? Já teda ne.
  • Dvojku sem nehrál ale první díl který sem pořídíl něco ke dvěma stovkám nebyl vůbec k zahození, vyjma akčních pasáží s "M16". Pokud bude možné vypnout všechny ty pomocné berličky a nasadí rozumnou cenu pak by to vzhledem k nulové alternativě v rámci žánru nemuselo být k zahození. Dvojka prý nejvíc trpěla voděním za ručičku ala CoD a to zde podle všeho odpadne?! *5*
    • Jak nejsou alternativy? Co Sniper Elite? :D
  • určitě si snipeři na misi craftěj vlastní dalekohledy *1*
  • a pritom by stačilo se zeptat nejakeho armadniho snajpra o čem to je...
    • ...tak áno, simulátor snipera by bol úžasný - ležať v úplnom utajení kľudne aj pár dní na pozícii a pozorovať - toľko "zábavy" by ta HRA ponúkla...
      • ano čekal jsem že nekdo bude argumentovat opačnym extremem
        • Aha, pardon, neuvedomil som si, moja chyba. Armádny sniper by zrejme povedal, že je to vlastne bohovská sranda, stále sa deje nejaké vzrúšo a najradšej strieľa zombíkov pri západe slnka...
  • Jack1947
    Vidím úvodní obrázek... WTF?? Tohle bude Stýlth (stelt) jako řemen hehe *1* ne *7*
  • TheGGG
    GW sérii mám docela rád. Navíc military her je jako šafránu, tak jsem rád za každý nový kousek. Rozhodně budu hrát víc akčně než ve videu, to byla trochu nuda.
    • ty jsi nám tu chyběl kryple, raději hraj COD serii do zblbnutí.
      • TheGGG
        táhni k p2w moba omalovánkám
        • Pro tebe je hole škoda, raději si natři lubrigant a pozdravuj v base.
          • TheGGG
            copak, věřím že s natíráním máš sám dost zkušeností. Tobě dneska spadlo zas mýdlo co?
            • TheGGG
              Nechával si říkat drago
              byl ale jen nevyzrálý pa*o
              ooujéééééé
            • Řekl teplomet well done.
            • TheGGG
              nene, do celí patří pouze takoví nevyzrálí ementálci jako ty. Tebe si tam naloží pořádně. Enjoy
            • To jsis spletl s tvou celou :)
    • Sr_Lobo
      Jop, taky mám rád tenhlé žánr jendou za čas, ale neřikej, že se ti i dvojka líbila ? Mě to přišlo proti jedničce jak kocovina po dlouhym tahu *12*
      • TheGGG
        yo líbila se mi, problém? *16*
        • Sr_Lobo
          No úplně největší, asi kvůli tomu nebudu spát *3* Prostě jenom neznám moc lidí co by tenhle díl ocenili.
    • Military her jako šafránu? Ajo.. :D
      • TheGGG
        jmenuj plííís, chci si něco zahrát. Jsou tak dvě za rok, to rozhodně není moc. Indie hopsaček je mnohem víc.
        • Vojta_Ilavsky
          Všechny mají MP, tudíž životnost je prodloužená. Za sebe může jmenovat Verdun, hrál jsem ho sice jen v betě, ale bavil mě, měl dobrou atmosféru.
          • Sr_Lobo
            Verdun je pecka, dřív sem se pachtil mezi CoD a BF když sem chtěl střelnici a nakonec sem skončil právě u Verdunu. Můžu jenom doporučit, stačí překonat počáteční frustraci, kdy člověk pořád dostává na krdel, ale pak to stojí za to!
            • To mě takhle kdysi hodně bavila Red Orchestra. Právě pro tu počáteční frustraci :)
          • TheGGG
            ptám se na singleplayer, online nehraju
  • klidně mě dejte sežrat ten hate, ale potenciál byl vidět už v prvním GW... to byla naprosto průměrná FPS nicméně obrovský skok pro CI od dělání jejich slavných her za 100kč.
    Tohle vypadá zatím moc dobře jde vidět, že s předchozími dily si hoši vydělali dost peněz na open world fpsku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit