Přejít na výpis diskuzí
PvP ve SW: The Old Republic čekají změny
5.1.2012 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
mě se děje taková záhadná věc v pvp... Nevím jestli je to záměr nebo co.. Ale přijde mi že vysoké lvly jsou často velice oslabeny... tak se stává že třeba 15ka sejme 40ku... To se mi několikrát stalo že sem zautočil na vyoký lvl a ubíralo mu to jako nic a on mě nemohl dostat.. na druhou stranu se svým jedním char. na 43 lvl mě párkrát dostal velice malý lvl... Ubíral mi jako by byl na stejném lvl... Je to divné... Sice mi to zvedá sebevědomí když sem 15tka a krosím 40tku ale zase na 40tce mam pocit že to lvlování stálo za nic... může to být tim že sem na pve serveru? nebo tam je nějakýá vyváženost kuli tomu že pvp je sloučené pro všechny 10 a víš?
-
-
spis si utocil s 40lvl na malyho tanka, co mel stit od consulara/inquisitora a sam si nemel nic a presne opacne... nebo moh mit malej lvl 15 modry a fialovy itemy a ty si mel na levelu 40 zeleny veci pro level 30... taky moznost
-
-
Aktualni nejvetsi pru*er v PvP je silenej pokles FPS, to, ze AoE DoTky i po smrti jejich "aktivatora" stale zabranujou obsazovacim skillum, jako polozeni bomby na dvere a obsazeni dela na alderanu a tikaji sakra dlouho a pritomnost lvl 50 v top PvP gearu mezi lvl 12 zacatecnikama, no tak aspon jedna vec se fixne docela brzo...
TORu verim a vsichni, co tu pisou, ze je to jen kopie wowka a snazi se tu trollit preju prijemne stravenej cas v Pandarii (uz ten nazev mluvi sam za sebe). -
JXE... tosku sa mylis s tymi cislami .. pokial viem len v amerika mala vyse 1milion pre orderov a teraz aktualne tam hra este viac ludi. Pre Europu cisla neboli presne uvedene lebo to nemali spocitane ale ked si zoberies ze ta hra ma skoro tolko serverov kolko wowko po 3 tyzdnoch launchu a vsetky su zabrate zhruba na heavy .. je dost slusne :) takze tych neviem kolko stovak tisic je dost nepresny udaj kamo :)
-
njn, start te hry byl "reklamní katastrofa" hra s takovou kampaní a po uvedení se pomalu ještě registrace neprehouply pres 1 mil, ve spice pouhých 300k online na celém světě, to je zle znamení, snad se zvedne, ale jinak to je F2P jak vyšité, a ted ještě pomalu všecky fukce co se lidem líbily protže to bylo něco noveho než wow, předělávaj na mechanismy wowka protže to prostě zaruceně funguje, snad si dovolej experimentovat až budou mít nake zazemí lidí
-
-
vetsi vyblitek jsem nevidel. prosimte nech si svoje patheticky slabomyslny nazory pro sebe a radsi je nikde neventiluj, you might get killed
-
-
nemyslel sem to vuči hře osobně jen je to muj nazor, sledoval sem i jiná MMO jak vycházely a jak si vedly v prvních týdnech, jinak osobně doufam že se SW podaří udržet, miluju ten svět, jen zatím nebudu platit 350 Kč měsíčně za hru co ještě není uplně postavená na nohou, a upřímě opravdu sem osobně čekal raketovější start
-
-
skutečně, pleteš nesmysle z hladu :-)
-
start byl velice raketovy a celkove nejhladsi a nejlepsi start jaky kdy byl
-
-
-
-
PVP sice zábava je ale zklamaly mě Flashpointy. Po skvělém Flashpointy ESSELLES co byl i ve všech ukázkách, jsou další Flashpointy bez větších rozhovorů nebo rozhodnutí. Sice stále mají příběh ale je to spíše o mlacení než mluvení...Ale na nové PVP se těším, bylo by pěkné kdyby to byla kombinace boje PVP a PVE, čili kdyby na mapě byli jak hráči republiky/Impéria tak in AI bojovníci Republiky/Impéria. A plnili by se úkoly (znič generátor, vypni obrané věže). Frakce by se tak museli rozdělit jak na útok tak obranu.
-
Ehm a na tohle deleni podle levelu prosli tvurci az ted? Nelibi se mi, ze jakakoli vec, ktera je od WoW odlisna se postupne meni, aby se shodovala... bojim se doby, kdy postavu prestanou mluvit a bude tam jen text :D
-
-
myslím, že toto dělení je v pořádku. já ten záměr vidím tak, že v prvních měsících chtěli, aby hráli všichni společně, protože 50ek by pořád nebylo tak mnoho (navíc, když nehrajete na přeplněném serveru). takhle první 50ky nemusely čekat, až konečně někdo další doxpí, popřípadě by pvp založení hráči twinkovali na 49lvlu. já jako jedi defense guardian si proti 50 do 30lvlu nikdy pořádně neškrtnul, protože moje ability holt stojí za houby. mnohem důležitější bude podle mě vytvoření nějakých ranků, páč takhle je to jen anonymní grindění pvp gearu.
-
-
Me se prave zase libilo, ze tam hrali i 50ky s ostatnima. Pripadali mi jako takovy hrdinove co dokazali zvratit prubeh :) Proste mi to do toho prostredi sedelo. Narozdil od tech ubrecencu na ofic. forech jsem ale schopnej pochopit, ze nekoho nedokazu zabit, tak tam jdu delat neco co muzu ovlivnit.
-
-
jasny no a srada je, kdyz je tech hrdinu plnej tym a ja mam s sebou ty "nehrdiny" na 12 levelu :) kazda mince ma dve strany
-
já to chápu, není to špatná myšlenka, ale ty skilly dělají hodně. na nízkém lvlu nespoléháš na sebe, ale na to, jestli bude v tvém týmu nějaká 50 nebo v protějším nebude. pro 50lvl to je vklidu, ale pro mě to je dost demotivující, když jsem šel 1v1 jako guardian 18lvl proti 50 s všema možnýma absorbama, redukcema a kdovíčímvším... ubral jsem mu tak 500hp. tenacity (nebo jak se to v swtor jmenuje) není vše.
-
-
Ja mam pocit presne opacny (s DPS - Sage), pocet killu i na nizkym lvlu (22) mivam vzdy nadprumerne (casto jsem v tabulce mezi prvnima 5) a pokud se na nekoho zamerim tak mu stahnu hp minimalne tesne nad nulu, mozna, ze to neni jeste adekvatne vybalancovany. Naopak v okamziku kdy zacnu neco delat pro hru (heal, uprk s balonem ) jsem okamzite killnutej dole :) . Takze to zatim hraju jako Thiefa (nekde se ztratim, vyberu cil a sundavam) *1* . Jo je to zabavny...
-
-
o cem tady vsichni pisete je stav cerstvy padesatky, tam maji maly levely jeste sanci, ale kdyz ste proti lvl 50, co ma full champion gear a dava rany za 5k a vy mate na 20 levelu 5 skillu a nejvetsim z nich mu diky expertize date critem za 700, tak poznate, ze lvl 50 je uz vazne nekde jinde...
-
samozrejme mluvim o vztahu 22lvl vs 50lvl - opravdu ta 22 neni bez sance...
-
-
-
-
-
-
"zajímavě zní i informace, že budou časem zabudovány Warzony, v nichž se spolu utkají hráči se stejné frakce, tedy Republiky či Impéria."
už teď je jedna warzona "Huttball" která tak funguje... takže nic nového, opravte si to -
-
Mozno by sa oplatilo rozmyslat kym nieco napises nabuduce *3* Hutball su zmiesane tymi nie jedna frakcia vs ta ista frakcia.
-
-
opravdu? mám takové tušení, že hrát společně se sithem, bh či impem jako republikán v huttbalu je nemožné. mě by to teda přišlo naprosto dementní, jakmile bych jako jedi viděl sitha, na kterékoliv straně, tak jdu po něm. takže ještě jednou huttbal je podle mě pouze empire vs republic nebo empire vs empire nebo republic vs republic... a tak by to mělo platit i u dalších warzon... ale možná se mýlím, zas tolik pvp nehraju
-
-
imp vs imp, imp vs rep, rep vs rep... to sou jediny moznosti, takze spravne, nevim podle jakyho vzorce by melo probihat michani impu a republiky do jednoho tymu, aby bylo dost healeru atd a hra si to nenarandomovala uplne blbe, imho kravina
-
-
tak si to zkuste přečíst ještě jednou a potom reagujte... "v nichž se spolu utkají hráči se stejné frakce, tedy Republiky či Impéria."
ano v této warzoně, kterou jsem zmiňoval dříve, se setkávají hráči stejné frakce, nikde není nic zmíněno, že musí být všichni té, či oné... i tak se to může stát už teď
-
-
-
No uz pomalu zacalo byt na case udelat pro 50lvl samostatne WZ. Aspon nebudou situace, kdy na jedne strane jsou vsichni 50 a druhy tym ma 4x 20 ...
-
Nice.. teď ještě poskytnout údaje do žebříčků v PvE (časy killů guild na daný obtížnosti) a bude to..
-
Luxus, ale kosit padesátky na dvacátém lvlu má taky něco do sebe :)
-
-
Ano to možná ano, ale kolika 20kám se povede zabít 50ku? Většinou ve všech MMO maj tak nabušenej armor, že jim ubereš max -10 :)
-
-
o staty tam nejde, ty jsou boostle na stejnou uroven. problem je mnozstvi skilu, ktere ma k dispozici 20 a ktere 50
-
-
A česky by to nešlo? Například:
"O číselná hodnocení jednotlivých aspektů herní postavy se nejedná, ty jsou zde totiž poupraveny na stejnou míru. Problémem je spíše variabilita schopností, které má k dispozici hráč na úrovni 50 v porovnání se soupeřem na úrovni 20." *3* -
-
Slova aspekt nebo variabilita (pokud bych chtel byt puntickar, tak i problem nebo dispozice) sice ceske pravdepodobne jsou, ale do cestiny byly prijaty teprve nedavno. Podobny osud ceka mozna i slova, ktera se vyskytovala v prispevku, na ktery si reagoval.
-
-1 za nepochopení významu slova aspekt, míra a variabilita. A napište si do slovníčku, že se píše "číselné hodnocení".
Když uz tak "O číselné hodnocení jednotlivých atributů herní postavy se nejedná ... "
a místo "poupraveny na stejnou míru" bych napsal "nastaveny na stejnou hodnotu". Dále pak "Problémem je spíše množství schopností ... ".
Když na to sám nemám, mlčím ... jasné? *6* *5* -
-
Jsou to ta hodnocení, takže číselná v množném čísle, když už tu budem machrovat s češtinou...
a ted zpet do internetstiny... neuveritelny, jakej spam se tu muze objevit kuli radobychytrym pakum, jj to napsal nejlip
-
-
jj jses tragéd a hrajes si na chytrolína.. absolutne zbytecne tady lol fail :)
-
-
:-)
-
-
pěkně
-
-
co si budeme povidat, obycejny smrtelnik, ktery souveti "o staty tam nejde, ty jsou boostle na stejnou uroven. problem je mnozstvi skilu, ktere ma k dispozici 20 a ktere 50" nerozumi, asi necte podobny clanek a uz vubec ne diskusi :)
-
Díky... Jistě by to šlo napsat gramaticky i lingvisticky na vyšší úrovni, spíše jsem chtěl poukázat na možnou alternativu, které by rozuměl i obyčejný smrtelník. *4*
-
-
-
-
-