Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1. V komentářích si tady nikdo nestěžuje - všichni zatím jen sdělují své zkušenosti se hrou a zkouší alespoň trochu "narovnat" tohle nepravdivé PR sdělení.
    2. Na ruletě díky existenci 0 nemáš nikdy šanci 50% na výhru - to je sladké tajemství toho proč i lidé kteří hrají systémem lichá/sudá, černá/červená nakonec proti banku vždy prohrajou.
    3. Označovat za hlupáka někoho, kdo si dovolí koupit něco na co sám nemám nebo pro mě není hodno mých peněz, může jen hlupáků král. Nebo je snad třeba pan Janeček hlupákem, když si koupí Ferrari, jenž je třeba z mého pohledu vyhozeným penízem? Byl bych s těmi invektivy příště opatrnější a trošku si urovnal myšlenky a zametl před svými ústy než začnu vypouštět rychlé soudy v takové krátké větě...
    • Mart9
      Řekl bych, že pan Janeček následně nebrečí, že si to Ferrari koupil.
  • Neznáte někdo jméno jedné starší hry, kdy se stavěla železnice s vlaky napříč Afrikou?Rád bych si ji zahrálJinak Rail Nation vskutku nedoporučuji.Jsou zde mnohem lepší hry, které stačí koupit jen jednou.
    • kkING
      peknou kampan mel railroad tycoon 2. afriku si zrovna nevybavuji, ale americka a evropska cast byla krasna prehlidka historie zeleznice.
      zadnou dalsi podobnou uz jsem bohuzel nikdy nehral
  • A proc raci neupozornit na http://epicport.com/en kde je v browesrveru hratelny XCOM:EU, Duna 2, TTD (i kdyz udajne verze 1.2.3) a Casear 3 !
  • Ahoj, nemyslíte, že byste měli ta komerční sdělení krapet redigovat? Obrací se mi kudla v břiše při čtení nesmyslů jako "jednou z těch nejzajímavějších je bezesporu Rail Nation" nebo "fakt, že je Rail Nation zaštítěna jménem tvůrců veleúspěšné prohlížečové strategie Travian, napovídá, že se jedná o vysoce zábavnou a návykovou látku".
    • Zadavatel reklamy si své články sepisuje sám a games.cz se akorát platí za jejich zveřejnění...
  • Odpad!!! Jak si někdo může dovolit srovnávat s TT....
    Já s tím měl trpělivost 2 dny, ale ze začátku to vypadalo hodně nadejně..
    Za mě rozhodně neee.
  • Hrál jsem 6x - RN je typickým příkladem kdy hra zdarma vyjde 4x tolik než kdyby si člověk koupil hru za peníze. Poprvé jsem se zařekl, zkusím a prachy nedám. Podruhé jsem znal herní mechanismy a myslel jsem si, že hraji nejlíp jak to jde, nechápal jsem jak někdo může mít stroj, který já vyzkoumám nejdříve za další 4 dny. Tlak na peněženku je tady velký. Některé technologické stromy ke konci se bez reálných investic ani nedají stihnout. Hra je navíc hrozný žrout času - pro optimální výsledky je potřeba se připojovat 3x za den a zařídit údržbu strojů. Každá z šesti etap jsou dva týdny reálného času + týden na finále - to je třináct týdnů vašeho času. Má to své kouzlo, ale daň je příliš krutá. Šestou hru jsem dovedl "své" město k vítězství za cenu strašného kvanta volného času, nervů s ostatními hráči a koordinaci činností a také nemalých investic z privátního konta. Odměnou mi pak nebylo nic než právě ten pocit zmařených prostředků. Velké riziko těchto her je také v tom, že ze začátku se tváří, že reálné investice jsou relativně malé, jenže ony tak nějak narůstají geometrickou řadou s každou novou epochou. Já chci být pánem hry a ne aby hra byla mým pánem. Staré tycoony počkaly až se vrátím z dovolené - tato hra nečeká beží pořád ať ji hrajete nebo ne.
    • Njn, proč si nezahrat obyčený Transport Tycoon Deluxe, o který se komunita stále stará a vylepšuje :).
      A je skutečně zdarma... https://www.openttd.org/en/
    • kkING
      nechci vypadat, ze delam reklamu..... bylo to par mesicu zpet kdy jsem hral. do hry jsem nedal ani korunu a presto jsem se dostal do top 10 ( bez jezdeni v jinych mestech a parazitovani ve finale ) a to jsem zacal hrat asi v polovine prvni epochy. plus ucet jsem mel vyjezdeny ze soutezi od konce prvni epochy az do konce kola a neco zustalo i do dalsiho kola. stalo to, ale opravdu spoustu casu. na druhou stranu mi to vubec nevadilo, protoze me hra opravdu bavila. pak jsem odehral jeste jedno kolo, zkusil usa mapu a se hrou skoncil.
  • pozor tyhle hry jsou zábavné několik měsícu, kdy do toho nasypete peníze a hromadu času, pak to jen znuděně dohráváte, protože to chcete mít z krku
    doporučuju si zjistit jak je hra náročná na čas a peníze
    • Mart9
      Každý, kdo do takových her sype peníze a pak si stěžuje, je prostě hlupák. To jdi radši na ruletu, máš alespoň 50% šanci na výhru.
    • Naprosto stejná zkušenost.
  • ja vlacky taky rad :) a muzu tuto hru doporucit. hral jsem par resetu
  • varovani: hra je izometricka. btw muže mi nekdo vysvetlit manii kolem vlačku?
    *1*
    • Otázka ale zní opačně: jak někdo nemůže mít rád vláčky? *3*
    • jako dite jsem dostal vlacky na hrani, jako starsi jsem hral railroad tycoon a pak uz to slo samo :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit