Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kovadlinka
    k autorovi článku, SpecNaz (Specialnogoye Naznachenya, nebo jak se to píše) je soubor speciálních jednotek, do kterých patří zmiňované OMON ("policejní" protiteroristická jednotka), Grupa-A (útvar Alfa), Grupa-B (útvar Vympel), útvar Vyťaz, atd., podle vybavení bych tipnul že Kapkan a Glaz jsou z Vympelu (Glaz možná z Alfy), Tachanka a Fuze pravděpodbně z Vyťaze, OMON nosí černé vybavení vojenské kvality, tudíž od nich tu nic není
  • https://cs.wikipedia.org/wiki/Oble%C5%BEen%C3%AD_Waco
  • koukam expert vedle experta
    1. divadlo jinak udelat proste neslo a uplne stejny postup by byl na zapade
    2. beslan nejednalo se o planovany zasach ale doslo k nahodne detonaci jednoho ze zarizeni cecencu alfa ktera mela provadet zasach trenovala na jine podobne budove
    3. cecna ktera ta za jelcina nebo ta za putina?
  • Hmmm Rp-46 z doby krále klacka fakt působí směšně. Ale zase na co si ruští hráči stěžují? Můžou argumentovat tím, že zatímco zbytek světa je zastoupen polotupými hovádky kteří si musí vypomáhat moderní technikou, bodří hoši zastupující matičku Rus si díky svému důvtipu a šikovnosti poradí i s vybavením které splácal za Uralem nějaký ožralý Voloďa v době, kdy tam bylo kolo maximálně předmětem debat v anarchistických kroužcích.
    • na strileni rukojmi dobry.
    • TheGGG
      kolo je výmysl buržoazie a ohavná snaha ukrást proletariátu pravou radost z práce...
  • TheGGG
    LoL Specnaz, miluju todle univerzální jméno. Specnaz co? GRU, MVD, FSB, OMSN? No to je jedno, žádnej singleplayer, žádnej zájem. Leda by přidali BOPE, ale to asi nehrozí...
    • Bojis se, ze by te lidi, co travi min casu trollenim na diskuzich nez ty rozsekali co?
  • Tak ted uz jenom zombiky a bude to dokonaly.
  • trochu oftopic ale když je tu debata o česke urne, tak jsem si našel rozhovor s ostrelovačem urny na YT o tom jak chranili americkeho prezidenta. Pri te priležitosti jsem si vzpomel že jsem kdysi mel plan jak zautočit na americkeho prezidenta, ktery ale z bezpečnostnich duvodu nechci rozebirat. Bohužel mi chybeli nejake součastky. (pochopitelne jsem ho nechtel zabit, bomba by byla plnena vykaly nebo barvou). ale plan to byl dokonalej
    • MickeyMutant
      Já vím, jaké ti chyběly součástky. Hoven bylo dost, ale koleček se nedostávalo.
  • MickeyMutant
    Celkem pikantní, v dnešní mezinárodní situaci vydávat hru s ruskými Specnaz. Na druhou stranu to chápu. Mají tam prostě výběr ze všech "důležitých" speciálních jednotek světa, a navíc tím pokryjou trh od východu na západ. Jejich vynechání by se nelíbilo ani zákazníkům na Západě, protože by jim oklešťovali hru, ani zákazníkům na Východě, kteří by si nemohli zahrát za své geroje.
    • Prd na výběr. V Rainbow 6 se má hrát za tým Rainbow 6, což Ubi zjevně nedošlo.
    • Prijde mi zvlastni, ze vydas hru, kde jako amik strilis vietnamce, nacisty, muslimace ci rusaky, a nikdo nehne ani brvou. Vydat ja hru, kde hrajes za nemeckyho vojaka a strilis do skebli amiky s tim, ze nebude moznost hrat za zadnou jinou stranu, tak ji nekdo zakaze a ja budu obvinen z propagace fasismu.

A co teprve vydat hru - adventuru / rpg, neco ve stylu This War of Mine, akorat s tim, ze vzdy by hlavni hrdina (civilista) zemrel na nalet drona, ktery utocil na spatny cil - to by byl teprve mazec.
    • neni nic co by udelali rusove, co by již davno pret nima neudaleli američani a jejich verny poskok EU, v mnohem vetším meritku
  • Magister_Peditum
    Nad vybavením jednotek jsme se tu podivovali už u minulého videa o GSG. Realita s touhle hrou nemá mnoho společného, takže by tam dost dobře mohli pobíhat i vesmírní mariňáci z W40k. *15*
    • to je snad jasne ze ti neukazou prave vybaveni nynejsich specialnich jednotek. To snad neni ani potreba rozebirat, ani se nad tim podivovat.
  • Může mi prosím někdo vysvětlit, proč v té to hře není naše URNA ? Vzhledem k tomu, že se můžou (a ne-li jsou lepší) porovnávat se SWAT, tak nechápu tu to ignoraci. Njn malá země koho zajímáme..(Nevylučuji, že bude plánována v nějakém DLC ale to je moje spekulace...) *16*
    • Keď už by tam dali niečo z tejto časti sveta, tak možno poľský GROM.
    • TheGGG
      to by ses mohl ptát, proč tam není třeba GROM...
    • Chlapci z urny videli gameplay ze hry. Proto Ubisoftu nedali svoleni, aby pouzil jejich jednotku. *1*
    • DekkerDave
      A co ti z herního hlediska URNA nabídne? Kromě pár uhoněných fanoušků z téhle hroudy to nikoho, kromě pár DLC sběratelů, zajímat nebude. URNA se ničím neliší od ostatních zásahovek, protože její výbava, taktika, atd. je derivovaná od starších a profláklejších jednotek a ty už ve hře jsou. Stejně by si tam mohli vydupávat svoje zásahovky třeba poláci, portugalci nebo klidně kambodžani.
    • njn jsou lepší pokud jsem o obtežovani slušnych politiku (david rath) nebo raid na zamestnance česke pošty
    • ani tak nezajima, jako spis o ni vetsina hracu nikdy neslysela, takze kdo by ji asi tak chtel, krom jednoho malyho statecku, ktery prodeje neovlivni......
    • S CR si kazdej vzdycky vytiral cokodiru, takze zadny prekvapeni ci zklamani. Tomu DLC bych moc neveril.
    • Sr_Lobo
      Tak s tim DLC si hodne fandis... pokud to neni troling *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit