Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zombytrooper
    Tesim se
    hru nebudu odsuzovat dopredu. pokud chci kvalitu jedu GT6. FGorza pujde s pristim dilem na pc tak si nemusim stezovat:)
  • Kdyby aspoň tito šulíni našli v sobě trochu cti a přenechali licenci WRC Codomasters, tak by to bylo nejlepší co by pro ten to sport mohli udělat, protže už se an to nedá dívat....
  • Postup od amatérských soutěžích, za které doslova kupujete další pneumatiky a další součástky do auta, které je v této fázy něco jako podomácku připravená Škoda 130 s ostrou vačkou atd. Prostě nějakých 100 koní, tlumiče pružiny, kola...

    Opravdové Rally soutěže regionální úrovně nebo jako to závodníci mají, to se dá zjistit. Tam už 100 koní nestačí, ale jinak se platí. Auta se dají pořídit bazarová, ale opotřebení bude větší, např nepevná karoserie, díky které se mění geometrie po každém závodě, nové auto jako sen...Škochtle ale stále umí překvapit, jste na ní vyježdění.

    Národní úrpoveň, stará křachna nestačí, konkurence je již plně profesionální atd atd...

    nutnost platit dopravu, team, součástky, včetně přiblblých sponzorů ala Grid, zkušenosti posádky, opravy, vylepšení na hlubší úrovni a prostor pro personalizaci vozu (ala tyhle kola jsou lehká a je to hodně pozitivní pro jízdu, ale zase se zničí na velkým skoku atd..). Debilně pojato, ale pro inspiraci, navíc je to všechno funkční mechanismus, z teoretického pohledu jednoduchý. Vše již je vymyšleno, jen to správně podat. Nechat automat pro amatéry, asistovanej mód pro pokročilé, a úhly, časování, poměry převodů pro znalce.

    Hlavně aby byl vidět postup, to je strašně uspokojující. Např koupíte škochtly, podvozek a něco do motoru. Takže máte pár malých samolepek na auto. Na amatérských, a dost možná na všech soutěžích dostanete samolepku se sponzory soutěže, třeba pruh na sklo, a každý ho musí mít. Polepy atd už netřeba popisovat, samolepky sponzorů a jejich třeba i šílené požadavky na barvu auta za cenu peněz na nové, Nový výfuk - nový zvuk, kola, interiér a vylepšení budíků podle preferencí, tohle všechno si představuju jako rally nebe ve hrách. Asi jdu vyvíjet.
    • Ještě bych dodal ve zkratce, WRC není zajímavé, je drahé a konkurence je silná. A v reálu je řidiči WRC jedno co to má za součástky. Zajímají ho budíky, volant, pozice páky, sedačka, atd.

      Amatéra naopak zajímá co v tom je a jak se k tomu má chovat, co to snese, jestli to vůbec má rám atd.

      Jsou to dva protipóly a celý ten prostor mezi tím je možné využít. Tím je vyjádřena celá šířka uvažování.

      A je to naprosto reálné, Dirt je dobrá platforma. Vše tam již je. Jen to naučit přizpůsobovat se. Ala všechny budíky na všech autech, všechny auta na všechny tratě, výběr soutěží podle vzdáleností na dopravu, okruhy a rallycross jako supl když nejsou peníze, vozy kupované přes internet místo rozhraní, poškození v závyslosti na úpravě brzd, brzdy samotné závyslé na i třeba těch 3 debilních stupních úprav a jejich výrazné opotřebení za závod....koncim, jdu fakt hledat praci designera, musim jim to rict jak to maji delat :D
      • Předtím si ale zopakuj vyjmenovaná slova po "v". Je to hnus...
  • Nechápu,kdo tyhle lidi může platit? WRC je tak zpackaná značka, že už to s ní nikdo nemůže snad myslet vážně. Každý hráč rally her ví, která hra je nejlepší,tak proč ne tvůrci tohoto smetí? Už je to 12let co vyšel RBR, do dnes se hraje a žádná jiná hra tomu nesahá ani po paty. Dirt Rally vypadá vizuálně slušně,ale pořád je to arkáda ve srovnání s rbr.
  • Mart9
    Pozdě, už máme Dirt Rally.
    • jendabek
      Dirt Rally - pozdě, už máme RBR!
      • Mart9
        RBR je pro úchyly
  • Panove po poslednim debaklu zjistili ze pokud neudelaji obstojnejsi konkurenci Dirtu, tak nemaji sanci. Doslo jim to dost pozde. Ted velkohuba prohlaseni, aby pak prisel dalsi debakl. Jejich engine nema ani na slusnejsi arkadu.
  • Osobně si nemyslím, že má šanci konkurovat Dirt: Rallye.
    • Nevím jak Dirt Rallye, ale Dirt Rally určitě ne!
      • pokud se reší jméno tak ano.. pokud se řeší to slovo tak se používají obě varianty.. v zásadě tak i tak je to jedno, trapáci si zatrolí a ostatní vědí o co jde..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit