Přejít na výpis diskuzí
Rayman Legends se na vás řítí, jen Vita se zpozdí
28.8.2013 | Aleš Smutný
18 příspěvků
-
budu kupovat, uz kvuli partnerce, s kterou to hrajeme v coopu...hra ji bavi, coz moc nechapu, jelikoz prevaznou vetsinu levelu prochazi s mrtvou postavickou. :)
-
Bohužel plnohodnotné pokračování to není ikdyž se tak tváří... Je tam oproti Origins jen 40 nových úrovní + dalších 40 úrovní je druhá verze těch úrovní + 40 úrovní z Origins. Samozřejmě v lepší grafice. Citace z recenze...
-
-
kurnik, jeden říká to, druhý to. tak šlo mi o to, že když vlastním Origins (a ještě jsem se k tomu nedostal), jestli pak s Legends bude mít cenu to Origins hrát, jestli to Legends nenabalili na Origins... pořád tak nějak doufám, že ne...
-
-
Jasně že to bude mít cenu hrát. Ikdyž zde bude "jen" 40 nových úrovní. Tak přibudou nové hratelné postavy Barbara, Murphy.
-
-
Samozřejmě kdo nehrál Origins bude nadšen.
-
-
Po Bioshocku mnou nejvíce očekávaná hra tohoto roku.
-
nechce se mi to moc hledat, tak snad mě někdo zasvětí? rayman legends je zcela něco jiného než origins? jakože další pokračování? chvíli jsem měl pocit, že jde o nějakou jakože modifikaci origins...
-
-
Nepotřebuješ předchozí hru, prodává se samostatně, obsahuje 40 nových levelů, stojí to víc peněz.
To jsou zhruba v rychlosti hlavní rozdíly. -
-
takže neobsahuje nic z Origins?
-
-
Co jsem slyšel, tak obsahuje některé úrovně z origins, předělané do grafického kabátku (určité rozdíly v grafice tam jsou).
-
-
ok, no šlo mi hlavně o to, jestli jde o plnohodnotné pokračování, což tedy se 40 levly zřejmě ano, takže díky za info.
-
-
Je to plnohodnotné pokračování, které má 120 levelů, z toho 40 levlů budou upravené levely z origins(origins jich měl 60).
-
-
-
-
-
-
To je jasný že se těšíme.
A kdy bude recenze na Games?
Co krabicovka bude bez otravné DRM jako to bylo u Origins? -
-
Krabicovka bude bez DRM *4*
-
-
Na Vitě ještě někdo hraje? *8*
-
-
Jiste, smetanka, ktera si tento luxus muze dovolit.
-
Škoda, že se to na Vitu zpozdí. Předchozí díl jsem kupoval právě na ni. Jednak kvůli ovládání, který na PC bylo dobrý, ale tohle se mi prostě hrálo pohodlněji na handheldu, a jednak proto, že na jemným displeji vypadala ta kouzelná grafika ještě líp. A Legends hodlám kupovat taky na Vitu, takže si koukejte pospíšit.
-
-
Na Legends se tesim, demo bylo fakt super *14*