Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Razer Kraken V4 PRO mám už 2měsíce a zatím jsem s nimi velmi spokojený, Razer Synapse někdy zazlobí ale nic vážného naštěstí, zvuk mají V4Pro podle mě dobrý, ale za tu cenu bych očekával lepší nastavení EQ, zkoušel jsem všechny presety na EQ a je to hrůza, Music se ještě dá ale zbytek je katastrofa, po 30-40min jsem EQ nastavil tak že zněly jak úplně jiná sluchátka, taky mám od Razeru Viper V3 PRo a musím říct, že je to jedna z nejlepších myší na trhu

• A to som si myslel ze Ales je stara skola. 😇

Tiez uz nie som najmladsi ale to vsetko svetielkujuce a blikajuce mi ide na nervy, ak mam nieco take v PC tak to vypinam, jedine kde to vidim ako PLUS je klavesnica, kedze vacsinou hram po tme  😃

mam starsie SONY sluchatka, maju uz aspon 15 rokov a stale hraju celkom dobre (niesom fajnsmeker, na hudobnu  skolu som chodil ked som bol prcek :p ) a nemaju ani naznak svetielka 😃 + mne kable nevadia (holt. dieta skorych 80.rokov) cize kabelove je ci uz mys, klavesnica, 5.1 repraky, sluchatka ....

Co sa tyka samotnej znacky Razer, mama nejake veci od nich ale cena nezodpoveda kvalite, U nas je este clekom popularne SteeelSeries ale nemam skusenosti, mozno ked mi to terajsie od Razeru odide, skusim SteeelS.

• FarkyJTV

mal som dost veci od razeru....vasinou zvuk neni najlepsi a vela technickych problemov...sluchadla,klavesnice...najlepsia vec co mam od nich je razer panthera fight stick na bojovky....a to aj preto lebo tam robili len krabicu...ostatok vo vnutri su japonske diely...

• Mám Razer Kaira Pro, pořízeny za cca 5000 a leč je haptická odezva pěkná vychytávka, tak jestli mě tahle sluchátka něco naučila, tak to, že bych si neměl kupovat věci od Razeru. Kvalita zvuku nic extra, do toho neustále, ale opravdu NEUSTÁLE hlásí "Disconnected" od zařízení, které má v sobě dongle a je metr a půl daleko v přímé linii. Dělá to jak PC, tak PS5 v úplně jiném bytě.

Takže za mě by se měl cenař Razeru lehce zamyslet, už těch 5000 mi přišlo jako zcela neadekvátní cenovka za to, co jsem dostal.

• FarkyJTV

ja idem teraz do IEM nechcem uz velke sluchadla...mam sice studiove polorozbite 5 rocne yamahy a dobre hraju ale teplo v lete a to ako ti to stlaca hlavu po 10 hodinach hrania a taha vlasy neni ono...celkom som prekvapeny co za vyvoj prebehol posledne 4 roky  ci uz v IEM alebo TWS....vyvoj kompletne prebrala cina na tomto poli a vdaka optimalizacii vyroby a vyvoju uplne predrbala zapadne firmy...napriklad za senheiser ie600 napriklad najdes cinsku zvukovu alternativu aj o 200 eur lacnejsiu... napriklad take kiwi ears orchestra light su velkym standartom posledny rok u COD a warzone hracov...

• Musím dát za pravdu. Na můj běžný poslech především venku jsem si pořídil Sony WF-1000xm5 za nehezké peníze a do zálohy sluchátka OnePlus za cca polovinu a ať se propadnu, jestli nemám nakonec raději ty od OnePlus. Nejsem sice žádný zvukový expert a při chození po městě ani nečekám zážitek srovnatelný s koncertním sálem, ale i tak kvalitu zvuku považuji za srovnatelnou a navíc u OnePlus jsem ani jednou nemusel řešit to, že po vložení do nabíjecí krabičky sluchátka zůstala připojena k mobilu, což jsem u Sony řešil každou chvíli (nejlepší pak byly rady, že se mají pravidelně čistit nabíjecí konektory a že to tedy není chyba, což úplně ignorovalo fakt, že jsem takovéto čištění nikdy u jiných sluchátek provádět nemusel).

• FarkyJTV

ano nepocujes zle ....one plus ma podobny zvuk ako tie sony...jedine kde ich sony tromfuje je na ANC...tam je stale kralom sony a jbl...ale ak vela necestujes je ti to naprd...na mam celu skalu produktov od soundcore...sport x10(da sa snimi plavat),sleep a10(vies snimi spat naboku),daily driver liberty 3 pro(bije to ako slak) a bluetooth reprak motion 300(jeden zmala co ma LDACpodporu)komplet som spokojny so vsetkym...jedine ma stve ze ak sa mi tie liberty  pokaslu nemam na ne nahradu nove tak dobre nehraju...budem musiet ist do technics az80 parametrovo aby som dostal to iste..cize u mna hlavne zvuk a kvalita hovoru...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit