Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Nojo, pomalejší a horší COD WW2... ale když se zaplatí 😐

• Tafaraj

HLL dobré

v beta testech se schází jen hráči, kteří to mají v hlavě srovnané a tudíž hrajou týmově, na pitomce jsem zatím, JAHu dík, nenarazil.

V současné době se zase chystají nějaké ty uzavřené testy, tak jsem zvědav, jak kluci pokročili. BF zábavnej je, o tom žádná. HLL je taky zábavný, ale neni to takový frmol jako práve BF či COD a tak to dost hráčů (dětí) odradí, což je jedině dobře.

• Mart9

Proč zase multiplayer? :( To je zlo téhle doby.

• BohumilCisar

Protože multiplayer je mnohem zábavnější, zvlášť u tohoto typu her

• Problém je, že pokud se to nechytne, tak můžeš mít do roka prázdné servery, které za nějaký čas vypnou, případně ti to začnou kazit cheateři. To ti u SP tolik nehrozí.

• Taky by me celkem zajimalo, co to nabidne jineho nez zminovane Post Scriptum? Dal bych prednost Hell let lose, pac PostScriptum mi prislo reskin Squadu, takze at je aspon nejaka zmena...

• Marcelskrc

No dlouho jsem o ni nic neslyšel tak že paráda

• Jen aby to nedopadlo jako post scriptum. Snad to vydání posunuli i kvůli tomu. Špatná optimalizace, výhody typu nezobrazování trávy atd. Podle mě toto vypadá líp, ale těžko říct. Rád bych to zkusil.

• species
      jak dopadlo post scriptum? Kdysi jsem se na to koukal a vypadalo to sakra zajimave, koupi tedy nedoporucujes?
      • Marcelskrc

post scriptum je super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit