Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aaaa
  • samej odbornik na mezinarodni vztahy a bezpecnostni politiku ^^... hra se odehrava v blizke budoucnosti kdy severjni korejci vlastni technlologii, po ktery prahne celej svet a diky tomu jsou nejsilnejsim hracem na placce... neco si o tom zjistete nez tu budete zvatlat kraviny o vybavenosti armad a to kdo by koho porazil :-)
    • korejci vlastni technlologii, po ktery prahne celej svet

      Uz tamo o some je dobry vtip *7*
      Kdyby se jednalo o Cinu tak to dokazu jeste pochopit, ale dat tam Severni Koreu to vazne prehnali :I
    • Takže, Korejci zmáknou technologii, dají tomu hmotný rozměr a bude vystaráno. A pak si akorát přijedou zapíchnout hvězdu na Bílej dům, ja? ..... Jak Hurvínek válku. :)
  • Pravda, Red Alert 2 a Sověti působili v tomhle směru uvěřitelněji. Ale samo o sobě je vůbec pojem " invaze do USA " tabu i pro východnější sousedy, protože stále by to byla makačka hlavně materiálně a taky by byl problém, z jakého místa zajistit samotný útok a stálý přísun a podporu invazních vojsk, kterým by se podařilo na americkém kontinentě náhodou uchytit - ono přece jen, ta lokalita americké půdy má něco do sebe, má enormní rozlohu, je slušně daleko od Evropy a Asie, západ a východ chráněn oceány a z jihu je to nepravděpodobné. Jedině se nabízí sever, kde však stojí Kanada. A navíc, v úvahu je třeba brát samotné operace jednotek. Žádná země nemá tolik lidí, aby si mohla bezrozmyslu rozsypat vojáky a vojenský materiál po Spojených státech a dělejte co umíte ( viz CoD MW 2 ). Bylo by třeba promyslet velmi brilantní invazní plán, která strategická vojenská místa a města mají být zničeny/ obsazeny jako první ( a to ty boje o americká velkoměsta je kapitola sama o sobě ), jak sesynchronizovat útok vzdušných sil s těmi podzemními, kde provést vylodění atd. K tomu mít neustále přehled o pohybech nepřátelských sil a vaše armáda by musela znát dopodrobna terén a mapy a doufat, že si armád vytvoří silné předmostí. Dle mého - NEMOŽNÉ provést invazi na USA pouze v rámci jednoho národa, ať už to jsou Rusové nebo Korejci ( a ti už vůbec ne ). Ale, kdo ví, třeba Homefront nějak v rámci vyprávění překvapí a bude snad nějak uvěřitelně vysvětleno, proč se USA sklonilo před severní Korejou, osobně jsem na to zvědavý.
    • MrSanta
      Nešlo by to přes Aljašku s následným záběrem Kanady? V Kanadě, kromě hokejistů, žádnou armádu nemají *1*
      Když to vezmu trochu vážnějc (ale stále v rámci málo pravděpodobného), tak by se mohla Amerika nejdřív oslabit pomocí teroristických útoků. Několik šikovně rozmíštěných kufříkových atomovek by dokázalo udělat pořádný průvan v infastruktuře vojenského velení.
      V Homefrontu jsou USA před útokem oslabené, neboť jim Korejci nějakým udělátkem zruší elektřinu nebo co a tak jim vlastně znemožní účinně reagovat a vést armádu. Nejsem si úplně jistej, vývoj Homefrontu nějak extra nesleduju, ale myslím, že něco podobného tam je.
      • precti si Rudou bouri .. tam to mas vysvetlene :)
        • MrSanta
          Tvůj příspěvek jsem nějak nepochopil *9*
          Rudou bouři jsem samozřejmě četl a proto vím, že pojednává o útoku sovětského svazu na země západní evropy ještě v době studené války.
          • sorry .. reagoval jsem na jiny pripevek .. korat jsem se uklikl :)
  • představa útoku KLDR na USA je směšná, to je holej fakt, představa útoku Číny na USA taktéž, jelikož by se jim to nevyplatilo...

    starej dobrej Red Alert, či filmová klasika Red Dawn (Rudý úsvit), kde invazi provátí sověti je poslední jakžtakž reálná invaze do USA, co se kde objevila, pak už leda emzáci z vesmíru
    • Ty o tom mluvíš jak o fotbale.... MYslim že si dost mimo
  • "Představa, že země, kde se podle divokých představ spousty lidí učí jíst odporné kapitalisty vidličkou na kapesním nožíku, napadne všemocné Spojené Státy, je sama o sobě velmi absurdní. Když ji však člověk vidí ztvárněnou v dosti realistické grafice, kterou dnešní hry už zvládají, tak to minimálně vyvolá pocit ohrožení a nejistoty, přestože si uvědomuje, že to je fikce. I takovou moc dnes mají hry." Wat?
  • Milý priateľ, Čina už dávno superveľmocou je. To iba tí , čo príliš lezú do zadku USA, akosi nechcu priznať. Otázkou je či pri takom ekonomiskom zemetrasení, akým USA teraz pre-
    chádzajú budú ešte superveľmocou oni.
    • Čína a supervelmoc?? *1* *1* *1* se mi zdá že jsi o nějakých 30/40 let předběhl dobu chlapče
      • no, spíš tys ju zaspal a ten nad tebou taky...kdo si myslíte, že si USA doslova "koupil", čímž je vytáhl z totálního úpadku při hospodářské krizi? dyk Čína v podstatě půlku USA vlastní...o tom, že se tam vyrábí v podstatě vše, takže se dá říct, že vlastně vlastní celej svět, jelikož je na její výrobě celej kapitalistickej svět závislej asi nemá cenu mluvit, aneb takto vypadá honba za nejvyšším ziskem-ten je tam, kde je levná pracovní síla...
        • Další "ekonom" *1* . Já jsem na rozdíl od tebe žádnou dobu nezaspal, o ekonomii se dlouhou dobu zajímám, koneckonců jí taky brzo vystuduju (alespoň doufám) *4* . Nicméně celý tvůj příspěvek se skládá s nesmyslných vět, které ani bohužel nedávají smysl. Tak za prvé - Spojené státy si nikdo zatím nekoupil; podívej se, kolik procent dluhu USA vlastní Čína a kolik samotné USA... faktem je, že z převážné části dluží Spojené státy samy sobě. Pokud si správně pamatuji čísla z roku 2009 (tedy více než rok stará), tak Čína vlastní asi přes 7% amerického dluhu. Ptám se tedy, kde si "Čína kupuje Ameriku"?
          O dalších blábolech se ani nemá cenu bavit. Hlášky typu "Čína v podstatě půlku USA vlastní" nebo že "vlastní celej svět" jsou tak nesmyslné, že padnou do oka i naprostému ekonomickému diletantovi.
          Čína je bezpochyby velmocí, ale na to, aby se stala supervelmocí, zatím nemá a v dohledné době mít nebude. Za celý svět musím říci: díky bohu.
          • Souhlas...
          • MrSanta
            Není on tam ještě nějaký problém ohledně uměle drženého kursu $ vůči yaunu (nebo jak se ta čínská měna píše) ze strany Číny?
    • Čína je velmocí, nikoliv supervelmocí. K tomu má ještě pár desítek let daleko. Jedinou supervelmocí jak ekonomickou, tak vojenskou i politickou, jsou Spojené státy, ať se ti to líbí, nebo ne.
    • oin.odin
      zatiaľ asi áno majú veľký inovátorskí potenciál otázka je či to bude stačiť
  • Číňané jsou těžcí pragmatici. Pro ně by válka s USA po ekonomické stránce bya nesmyslná. Ti si ji raději koupí *3*
    • Přesně*4* Co by z války Čína asi tak měla.Ekonomiku v prde*li *3* *4
  • Vždyť v OFP 2 Dragon Rising normálně Čína s USA válčila. Sice ne na americkým území, ale stejně.

    Jinak ke KLDR, tuším, že se Homefront odehrává v blízké budoucnosti, takže má jistá zadní vrátka vůči tvrzení, že Sev. Korea by se do USA nedostala. Jednoduše proto, že nevíme, co se bude v budoucnu dít.
  • Ježiš neřešte tu jestli to je nebo neni možné je to úplně fuk je to jen hra. Doufám že ve hře budou mise i za korejce jinak to bude nuda.
  • smejki
    Ošklivá hra s dementním námětem? Ďakujem, neprosím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit