Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hral jsem to kazdy den pul roka a asi nejlepsi RTS z posledni doby. Ano nechyta sa na SupCom ale aspon daco... len tie posledne DLC su uz hardcore
  • AoS mám v knihovně, ale odkládám to až si pořídím lepší PC. Na stávajícím je to prakticky nehratelné, přitom to ani nemá pěknou grafiku.
    • S tím bych nesouhlasil. Grafika je pěkná, ale celkově je hra hrozně pomalá... v Escalation přidali možnost měnit rychlost hry a na nejvyšší rychlost je hra ucházející...
      Každopádně tahle hra má hromadu jiných chyb. Od začítku prezentují, že engine zvládne bitvy tisíců jednotek... A přitom postavit 100 jednotek tier 2/10 jednotek tier 3 je záležitost hodiny... Hra má dobrý základ, ale v detailech je opravdu zprzněná *9* .
      • Něco děláte špatně za hodinu byste měl být na 10ti násobku vaší hodnoty. Jediná věc co hra nezvládá je označování při několika tisíci jednotek, označíte třeba jen půlku, ikdyž by se měli chovat jako jedna armáda co chrání svoje slabší články.
      • Planetary Annihilation Titans se ti nelíbí?
        • U Planetary Annihilation Titans je problém, že ikdyž ti nabízí možnost obřích bitev tak je hra nezvládá a při 2v2 se po hodině začně zpomalovat do té míry že pak jede na 10% rychlosti oproti začátku což je pak prakticky nehratelné.
        • Planetary Anhilation se mi líbilo, ale více planet + zobrazení mapy ala globus je dost nepřehledné. Navíc jednotky byly dost nevyvážené... Postavit comandera (nevím jak přesně se jmenovala super jednotka z mech továrny) bylo dost levné a byly šíleně silní.

Mírná úprava cen jednotek + mít možnost hrát na jedné velké mapě se standardním zobrazením a byl bych happy *4* .
        • Moc ne. Supreme Commadera to nepřekonalo. Nápad dobrý, ale už to moc nefunguje. Je to nepřehledné a planety jsou strašně mrňavé vůči budovám a jednotkám. Takže člověk pořád je rotuje planetou sam a tam, aby vůbec něco viděl.
          • Nj kdyby to líp vychytali, mohla by to být ultimátní strategie, a taky kdyby to nemelo kreslenou grafiku. Snad nekdy vyjde pokračování nebo Sup Com 3.
            • Za sup com 3 bych byl šťastný.... Podle mě byla škoda, že nebylo možné zvolit jednu super velkou mapu a na ní jednotky.

Orbitální vrstva byla zajímavé zpestření, ale byl to strašný bordel uhlídat svou planetu + těžení na plynném obru.... Za mě byl nejlepší nápad... no ničení planet *1* .
            • No ale mne se práve líbil nápad s jednotkami na orbitu, co pridávalo do hry další vrstvu. Koneckoncu jednu orbitalni jednotku mel i SC FA, ale jen experimentala.
            • Blue.Shark
              Kéž by. Ale myslím, že pravděpodobnější je nějaké pokračování Total Annihilation. V roce 2013 koupil značku Wargaming, tak čekám, jestli se nebudou chtít zkusit roztáhnout do klasických strategií. Zatím je ale bohužel ticho po pěšině.
  • Tahle hra je pro mě jedno z největších zklamání... Původní AoS vypadala skvěle, ale byla nehratelná... Přes svátky jsem zkusil Escalation a stále je to hra s velkým potenciálem, ale slabým zpracováním... Dal bych tomu 6/10, ale stačilo by doladit "pár" balančních změn a mohl by z toho být nástupce Supreme Comander... Takhle nezbývá nic jiného než čekat dál *9* .
  • Tohle tech demo někdo opravdu hrál?
  • Zdravim vsechny strategy!:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit