Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sharki

nejhorší film co jsem viděl za posledních 10 let... trapný, nudný, herecké výkony k pláči, dialogy.... no comment.  Pokud chcete dostat rakovinu mozku , tak na to jděte do kina....

• Bohužel jsem to také musel vidět jako doprovod. Dětem se to líbilo, nicméně, když to srovnám třeba se Sonicem, tak je to prostě bez nápadu. Kreativitu, kterou poskytuje hra, aby tady člověk pohledal. Prostě nic moc.

• TheRKD

Šel jsem do kina pod dojmem převážně špatných hodnocení. A musím říct, že to byl dobrý přístup (mimoděk). Dostal jsem víc, než jsem čekal. Je to horší než poslední Mario nebo Sonic, ale vyloženej propadák taky ne. Dá se to vcelku v pohodě ukoukat. 

• bodmrazu

Ono je to film hlavne pro deti, taky podle ratingu. Takze bych se jako dospelak nemel stezoval, ze to nema pro me potrebnou hloubku. Aspon ze tady je ta recenze objektivnejsi nez na idnesu. Za me hezka podivana a detem se to docela libilo. Klidne se na to podivam znova na streamu a budu uvazovat, jake by to bylo, kdyby mela hra stejnou grafiku ;-) 

• toka

Bluey je taky pro děti, pro ty nejmenší, a taky to má hloubku. Hromada jiných animáků je pro děti a mají hloubku. Takovej Kocour v Botách: Poslední Přání má taky PG jako Minecraft a má hloubku, že se v tom dá utopit. Nijak nehodnotím kritiku Minecraftu, nemám na to názor, nicméně tohle jsou výmluvy, sorry.

• Jop, dobré filmy / seriály pro děti se poznají i podle toho, že rostou s nimi, že to není jen ta mělká vrstva světýlek a zvuků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit