Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vonTossis

    GLaDOS.

  • Děkuji za fajn článek a téma :-)

  • já bych byl Bill Lumbergh

  • Proč být hned od začátku na hráče zlý? Byl bych mu zprvu raději mentorem. Zadával mu úkoly, radil mu a případně ho i chránil. Neschovával bych se za masku hodného kluka, ale spíš bych se snažil, aby ostatní možnosti vypadaly horší, než jsem sám. Kdyby ho napadlo, že mé zločiny prozradí strážcům zákona nebo mým konkurentům, šikovně podstrčená informace by je poslala proti němu, dřív, než by to stihl. A až by přišel na to, že stojím mezi ním a jeho cílem, poslal bych proti němu své nejschopnější pohůnky. Sám bych po seznání, že s ním v přímém boji nemám šanci, zbaběle zdrhnul a nechal ho dosáhnout svých cílů a  roztahovat se v mém (teď už bývalém) sídle. Postavil bych se mu, až když už by nebylo zbytí v dalším díle hry.

    • Derp_1337

      Ten začátek popisu, to je jako kdyby jsi popisoval Kreiu z KOTOR2. 🙂

      Ona je takový ten správný záporák, který je ti dobrým mentorem a pomáhá ti otočit směr běhu událostí. Akurát ke konci se neubránila pokušení a pokusila se prosadit své vlastní ambice.

      • Je to mix více postav (nejen videoherních) a přiznávám, že Kreia je jednou z nich.

        Akorát jsem ji asi pochopil trochu jinak. Podle mě si jela svou (zajímavou a v univerzu neobvyklou) agendu od začátku. Jen metody přizpůsobila okolnostem, když jí plány s hráčovou postavou nevyšly zrovna podle očekávání.

        • Derp_1337

          "Že ji plány s hráčovou postavou nevyšly zrovna podle očekávání" ??

          Hmm, tak něco takového jsem vůbec v té hře neviděl. Naopak, spíš všechno, co MC udělal, bylo doslova podle její agendy. *(MC = Main character)

          Kreya zachránila MC a znovu mu/ji umožnila používat sílu. Ona totiž od něj potřebovala, ať udělá věci, který nikdo jiný nedokáže. Ona zmanipulovala MC, ať schromáždí poslední Jedie Mistry a pak je všechny zabila. Ona zmanipulovala Darth Nihiluse a dostala ho na jediné místo, kde mohl být poražen. A taky tam dostala MC, který byl jedinou postavou, co mohla Nihiluse zabít.

          Akurát ta závěrečná konfrontace jí vůbec nevyšla.

          • Jenže ona jí ta závěrečná konfrontace vyšla. Nechat se zabít, když předtím s MC odrovnali všechny významné Jedie i Sithy, byl její plán. Tedy spolu s vytvořením větší díry do Síly, předání svého učení a poslání MC za Revan(em). Co jí nevyšlo, bylo udržet si důvěru MC a zároveň z toho vyjít živá. Ale s tím nejspíš přestala počítat brzy po začátku hry pokud ne před tím.

            • Derp_1337

              No to dost spekuluješ. Nevzpomínám si, že by tam Kreia naznačalovala, že "vyhnanec" by se měl vydat za Revanem. To přišlo až potom, co se "vyhnanci" vrátili všechny vzpomínky. 

              Ale určitě se shodneme na tom, že neplánovala se nechat zabít. 😂

  • Peca

    Já jako boss: dneska se mi nechce, můžeme to nechat na zítra? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit