Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    No nevím doporučené SSD na instalaci, trochu vyšší nároky ( nejede to nikomu dobře) navíc to vypadá na extra generickou srajdu kde se bude opakovat v coopu nejlépe jen jedna, dvě a více úkonů a nevypadá to na nic extra zábavného ( těch 100gb kde to vzali?!)

  • Díky za pokec, bylo to velmi upřímné. Myslím ale že srovnávat to s TLOU2 není správné, ta hra je extrém, stejně jako Uncharted 4 a další hry od ND. Možná bych to spíše srovnal se Spiderman, ano sice také exkluzivitka ale přeci jen patří to do toho Marvel univerza. Osobně nechápu jak AAA hra může vypadat na původní PS4 tak zle, vše je rozostřené hlavně exteriéry, třese se to a rozdvojuje či jak ten blur popsat. Nejen že klesá FPS na 22 snímků ale navíc je vše dost nepřehledné a chaotické, hlavně v těch laborkách a halách. Připadá mi to dost nezajímavé i tím prostředím, jedna hala jako druhá. Bojovat proti převážně botům je také celkem o ničem. Třeba Marvel Ultimate Alliance 3 na Switchi, to je hra s obsahem, hrdivné, záporáci, bosové, prostředí, prostě obrovská variabilita, škoda jen že to je exkluzivitka na Nintendo a to i se SONY Spidermanem a jeho pomocníky XD Marvel's Avengers mi připadají jako náběh na průšvih a myslím, že hru bude prodávat především slavné jméno. Nechápu co těch pět let od Rise of The Tomb Raider dělali. Podíváte se na fan projekt Tomb Raider 2 DOX od autora Nicobass, tak žasnete co člověk může stvořit doma na obyčejném PC s vlastním neprofesionálním software. Nicméně uvidíme no, myslím, že hrdinové budou hlavní motor. Snad se zlepší ty animace chůze, protože ty jsou jak jsme viděli u Bruce v tom pralese děsné.

    PS. Bylo by fajn kdyby Pavel rozjel svoje let's play videa novinek jako tomu bylo v době kdy byl u konkurence. Má dost dobré postřehy, umí hru hráči stručně představit, zhodnotit, má mimo jiné i velmi čtivé recenze, fakt by to mohlo být zde velmi přínosné.

    • Carnage666

      Nepřátelé a prostředí se nedá pořádně řešit jen z bety. Ano ta beta slouží  k tomu aby si člověk o hře udělal obrázek ale hra má např. i příběh který je v betě jen okrajově a a v plný verzi nás zavede na ruzná místa, beta měla příběh schválně rozkouskovanej a ani místama nenavazoval tak jak měl. Bossů bude ve hře hned několik ale opět, kvůli betě jsme dostali jen jednoho a stejně tak to bude s dalšíma postavama a zajímavýma vedlejšíma postavama.  Vývojáři už odpověděli i na opakující se nepřátele a prej je v plné verzi větší různorodost. Myslim si že fanoušek Marvel komiksů si nakonec přijde na svoje. Jak píšeš o MUA3 ta hra vyšla před delší dobou a i když jí nehraju protože nemam a nechci Switch (jednička je moje srdcovka) tak vim že už vyšlo několik přídavků co tu hru rozšiřují. Zároveň MUA3 vyšlo jako "celek" když to řeknu blbě. Avengers jde směrem "hra jako služba" životnost hry bude natahována postupným rozšiřováním kontentu v podobě bezplatnýcch updatů s hrdiny (už leaknul seznam dalších min. 8 postav) a placených kosmetických úprav, aspoň takový je plán. Takže si myslim že když se pak udělá srovnání release verze vs hra za rok už to bude úplně o ničem jiném a i ta release verze toho podle mě nabídne dost jen do dema toho nemůžou dát dost.

      Co se odpustit rozhodně nedá je ten technický stav hry. To že čtu že na PS4 to běží blbě je ostuda, to že to blbě poběží na PC jsem bohužel čekal a hodně jsem u toho trpěl s FPS propady, pády hry v otevřených misích, rozbitý matchmaking, rozbitý UI atd.

      • K tomu technickému stavu. Dělá to gigantické studio s letitou zkušeností vývoje AAA her a tak nechápu jak to může tak špatně vypadat. Nechápu když Lara chodila tak ladně, proč Bruce v té jungli chodí jako robocop na ledu. Ta beta vůbec nepřesvědčila. Místo aby se předvedli tak nám dali kus příběhu který nebyl z hlediska hratelnosti nic extra inovativního nebo zajímavého. Však oni o sobě říkají že jsou talentovaný tým vývojářů. No když vedle sebe dáme na klasické PS4 Marvel's Spidermana a pak Marvel's Avengers. Ta první hra od talentovaného studia je, ta druhá řekl bych nikoliv. Pokud bude story takové jako ta část v betě, tak mám pochybnost, že to bude dobré. MUA3 na Switch je fajn fan servis hra. Hraje se to trochu jako Ninja Gaiden, je vidět že tvůrci z Team Ninja mají čitelný rukopis. Škoda že se hra nedostala i na jiné platformy, protože mám pocit že na Nintendu se o ní příliš neví, sám jsem na hru narazil náhodně a pak jen žasnul s otevřenou pusou. Prozatím, MUA3 je úplně jiná liga nežli beta toho co nás čeká 4. září ale je možné, že ta hra skutečně po roce na PS5 bude odladěná, a bude možná vypadat jako ty lepší hry na PS4. Prozatím to ale na původní PS4 vypadá jako slabší PS3 hra. Pokud nevěříš, vyzkoušej si to někde, je to fakt děs. Mazanice, šmudlanice a blikanice, nic víc. Škoda že nemám PS4 PRO ale tak počkám až na PS5.

  • A to video "redakční pokec" najdu kde prosím? Díky :-)

    • SalemCZ

      vypni si adblock

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit