Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x_ander
    Tak na tohle se těším. Původní verzi jsem ve své době nehrál, zkoušel jsem až několik let zpátky verzi z GoG.com. Stará grafika mi nevadila, rád si doplňuju vzdělání hraním starých legendárních her, ale přes ovládání a interface jsem se nepřekousal a po hodině to vzdal. A mrzelo mě to, protože ten svět a ta atmosféra vypadaly moc slibně. Takže remake je pro mě jasná volba.

    Btw. úplně stejně jsem to měl u prvního System shocku, hra mě zaujala ale přes to šílené ovládání jsem se nepřenesl. Takže tady se těším na novou verzi. V těchto případech jsou imho remaky opodstatěněné. Proč se remakujou pár let staré hry moc nechápu.
  • Khanemis
    Celkem mě překvapuje jak propracovaně ten remake zatím působí. Grafika samotná mi přijde celku povedená, je věrná originálu a přitom ho dostatečně vylepšuje. Ve výsledku to má stále ten správný, jak by řekl Adam, sense of wonder. Jen animace působí o poznání slaběji, ale člověk nemůže chtít vše. Zatím se na to celkem těším. Jedničku jsem neměl příležitost dohrát celou, takže třeba teď dostane druhou šanci:)
  • Jack1947
    Ten nadpis ve mě působí trochu neklid a strach *12*
  • Tuhle hru jsem tehdy minul. O její existenci jsem se vlastně dozvěděl až o mnoho let později od kamaráda a pak znova až po ohlášení toho remaku.

    Může mě to jako ne-nostalgika oslovit?
    • Túto hru považujem doteraz za jednu z najlepších aké kedy boli. Bol to prvý otvorený svet, ktorý mal výrobu predmetov, zviera na jazdenie, plávanie, dabing, úlohy, prakticky všetko čo je teraz už samozrejmé (a napriek tomu v niektorých hrách nebýva), ale vtedy nebolo - preto je záhadou, že sa tej hre nedostalo vtedy dostatočného uznania.
      Aj keď remake nebude už taký jedinečný, stále je to úžasná hra a v lepšom kabáte má rozhodne čo ponúknuť hráčom, ktorí by po starej grafike nesiahli. Od Outcastu podobný dojem vo mne zanechal len Morrowind, ktorý vyzeral tiež ako z inej planéty. Skyrim a Oblivion boli super, ale klasicky "ľudské". Na iných planétach sme mali väčšinou len obmedzené územia (Mass Effect, Kotor, etc.), takže stále môže zaujať.
      Dúfam len, že nedajú božské GPS, ako býva teraz zvykom vo všetkých hrách. Pôvodná hra ho nemala a preto sa mi skvele hrala aj pred rokom.
    • Já myslím, že jo. Takhle hra měla jak dobrý příběh (ten nezestráne), tak i vyladěnou hratelnost v soubojích. Sice animace byly trošku slabší (kdo ví jak moc to změní remake), ale hrálo se to dobře.
      Pokud jsi to nehrál, já bych to rozhodně doporučil. Sice už tě to nedostane do kolen jako tehdy, protože to bylo překonáno jinými open world hrami (tehdy jsem byl úplně paf, že vyšla hra co má snad 20 minut dlouhý intro :-D), ale i tak to kvality má.
    • Taky jsem jí minul a zkoušel jsem ji teprve před rokem. Hra zajímavá, ale velmi zastaralé ovládání a interface jsem nakonec nepřekousnul. Jestli tohle v remaku opraví (jakože asi jo), tak by tě to i jako ne-nostalgika oslovit mohlo.
  • Jen z toho traileru mam takovy smiseny pocity:(
  • miker17
    Outcast, jedna z nejlepších her jakou sem kdy hrál..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit