Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SlavicBes

    Nepodporujte to. Zastavme to uz teraz, lebo ani sa nenazdame a kupa podobnych balickov bude nutnost pre dohranie hier....

    • uher

      To píšeš (stejně jako autor článku) s křížkem po funuse.

      A přitom zrovna v tomhle Residentu ty mikrotransakce nijak zvlášť do balancu hry nezasáhnou, protože ten voucher ti odemkne jen tu speciální vlastnost zbraně. Takže reload time, firepower atd si stejně musíš vylepšit sám a pokud je hráč nemehlo, tak to stejně nijak zvlášť nepomůže, když si ve hře ani nemůžeš koupit náboje.

      Přitom už v remaku dvojky ti mikrotransakce odemkly samopal a raketomet co všechno vypíná na ránu a obojí s nekonečnou (!!!) municí a to byl regulérní game breaker.

      Ale lidi začnou až čtyři roky (a třech dalších Residentech) teprve řešit nějaký vouchery na upgrady...

    • Já Vám nevím, podle toho co jsem v článku přelétl očima jsem viděl pouze že když nechcete strávit  vylepšováním zbraní mnoho času, tak si za peníze koupíte balíček který je vylepší ihned...každopádně lidé kteří čas mají si můžou zbraně vylevlovat standardně. Nevidím v tom žádný problém. Tím nechci obecně hájit mikrotransakce, jenom poukazuji na to že tato metoda mikrotransakcí mi přijde nenásilná - nemusíte kupovat nic abyste se mohl posunout dál a o žádný obsah nejste ošizen. Další věc je když jsou mikrotransakce schované někde v menu kam se musíte proklikat a necpou je tam na sílu např. na hlavní obrazovku v průběhu hraní. Je dobré mezi tím rozlišovat.

      "I mikrotransakce můžete mít rádi" 😅😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit