Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aneb jak by řekl Miloš: "Remaster sem.. remaster tam..."

Ale tak co, PCčkáři si užívaj příšerných konzolových portů a konzolisté si zase užívají exkluzivikty (čti remastery), nemáme si co závidět *5*
  • Vogon
    Dovolím si parafrázovat AngryVideoGameNerda: "I hovino ze zlata je pořád pouze hovino.".
    • To je ale blbost, protoze at je to co je to, kdyz je to ze zlata, je to porad zlato a ma to cenu
  • PanS
    Jako vím, že teď se remasteruje kdeco, ale myslel jsem, že interaktivní film se zanedbatelnou hratelností a brakovým příběhem z toho mohli vynechat.
  • michaliuz18
    Ja blbec som minuly rok kupoval ps3 len kvoli tymto exkluzivitkam. Keby som vedel do prčic jak to bude s ps4 ze vsetky tie iste hry vyjdu ako remaster na ps4 ,nekupoval by som trojku. Nevadi co uz ,uz je to predane je to za mnou
  • Bude hra obsahovat cz titulky?
    • hru jsem dnes rano koupil na playstation store a stejne jako u ps3 verze obsahuje Ceske titulky ;)
  • Remake není remaster.
  • Ok no ale už to není vtipné. Jako vážně remake 3 roky staré hry?
    • Vhodnejsi by bylo spise rikat port, pac technicky se jedna oport na nekompatibilni platformu, byt mozna s nejakym tim vylepsenim.
    • kdyz ti vychazi 1 hra za 2 mesice, sahnes i po rok starym remasteru *1*
      • Já ještě nedohrál ani Metal Gear a teď vychazí DLC k Bloodborne, tak nevím jak to poskládám. Rád bych zkusil Fallout 4 a ještě jsem nedohrál ani Witchera 3, ale toho asi nedohraji. Hoši kde berete tolik času?
      • Spíš než nedostatkem her, trpím pravým opakem...

Existují i jiné zájmy než 24/7 hrát.
        • Je videt, ze jsi jen casual, kdybys byl pravy PC MASTER WAITING RACE member, vedel bys, ze smysl zivota je hrat 24/7 ve 4K v 60FPS.
          • Je to tak ..a platforma která má míň her je na prd. Nejlíp na tom jsou takoví ti pařani, co mají videohry a do nich ty žluté kazety.. 7 500 her na jedné apod.. sice různé variace tetrisu, ale očividně je to právě to, co se počítá.. :D
    • Proč ne? Já jsem třeba Beyond minul, takže tuhletu možnost vítám.
      • Pro mě Heavy Rain je jedna z mála her, kde lituji, že jsem only PC hráč.
        Ale pokuď vyjde i na PS4, tak jdu do toho. Protože poslední hry na PS4 jsou bombovky
        • Tak ono dle mého má i teď smysl kupovat minulou generaci konzolí - osobně z pohledu počtu zajímavých her vyhrává spíše PS3. Konzole i hry jsou levný a těch her, který jsou zajímavý, je tam dost (z hlavy RDR, MGS4 + HD kolekce, série inFamous, série God of War) , takže nevidím důvod, proč si stěžovat, že hraju jen na PC (což nejseš jen ty, vidím to na fórech furt), když si můžeš ty hry teď za pár korun zahrát (a nikdo tě nenutí si tu konzoli po dohrání všeho nechávat).

A ani ten gamepad rozhodně není překážka, jak tuto výmluvu na fórech vidím.Před PS3 jsem hrál jen na PC, na gamepad jsem nikdy nešáhl a od tý doby, co jsem měl konzoli, hraju na něm většinu her i na PC.
          • Já už bych do PS3 teda nešel a pokud playstation, tak už jedině čtyřku. A to říkám jako velký zastánce PC hraní, který spoustu her hrál i na PS3, ale nakonec tu konzoli musel prodat, protože všechny z jeho pohledu zajímavé hry odehrál a pak se mu už nelíbilo, jak ty hry vypadají a taky proto, že ho bolely ruce z blbého dualshocku. Ale čtyřka a její remastery tomb raidera, last of us, beyond + nové exlkuzivky jako třeba horizon zero dawn, určitě nový TR a další, mě hodně nahlodávají ke koupi nové konzole :) Pokud by se navíc udělal remake mass effectu tak, jak tvůrci původně zamýšleli (obrovské bitvy v okolí a ne jen jejich zvuky), tak bych už vůbec nepřemýšlel a šel do toho.
            • Meznia
              Obrovský bitvy si zahraješ sotva na midrange pc, takže tahle generace konzolí si o nich může nechat zdát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit