Přejít na výpis diskuzí
Remedy si Alan Wake vydají na PC sami a bez GfW
16.12.2011 | Petr Poláček
16 příspěvků
-
Popravde jedina hra u ktery jsem byl fakt na***nej ze ji na PC zrusili a clovek se ji nakonec docka :) No a i kdyz (asi jako kazdej normalni clovek) mam radsi mit peknou originalni krabicku s CD, DVD pekne policce uz si na steam pomalu zacinam zvykat (magicka,dead island), takzepro me to bude asi jasna koupe :)
-
Thank God. GfWL je najotravnejšia služba s akou som sa pri hrách stretol...aj ten blbý U-play funguje lepšie. Každá hra čo má GfWL v sebe sa nikdy u mňa neobišla bez problémov. Najhoršie to bolo asi s Bulletstormom, kde po mne chcel Live nainštalovať update-vypnúť hru-a dokončiť update...ale ako vypnúť hru keď QUIT GAME bol až za prihlásením na Live...ktorý mňa nepustil, lebo chcel dokončiť update po vypnutí hry...tak Alt+F4 to istí...no, ale potom sa update zase nechcel dokončiť a tak mi ten "skvelý" Live zožral 1,5 hodiny než sa to vôbec uráčilo dokončiť inštaláciu. U nového Batmana sa mi zase Live disconnectol a neuložil pozíciu, takže prvé 2 hodiny som musel začať odznovu a u Dirt3 sa to zase prihlásilo vždy na tretí pokus.....nech si aj Microsoft tiahne s takou kripelskou službou, ktorá naserie zákazníka svojou nefunkčnosťou viac než všetky tie DRM ochrany od Ubisoftu a Spywary od EA.
-
Proč zase ten stupidní Steam? Co je na něm tak bezva? U GfWL (případně Xbox) si to alespoň může zahrát víc lidí na jednom PC, takhle musí být buď víc licencí nebo se střídat na jednom účtu. Nesnáším Steam. *16*
-
Je mi uplne jedno, ktery z tech sajrajtu tam bude pribalen. Jestli steam, nebo gfwl. Maximalne bych ocenil, kdyby tam nebyl sajrat zadny, pripadne tam byl takovy, ktery funguje plne offline, coz jsem zazil POUZE s nekterymi GFWL tituly.
-
meli to nacpat este do predvanocniho obdobi.. aspon by na tom neco skrabli:)
-
Jinak proti Steamu nic nemám, je to kvalitní služba a též ji mám rád:).
-
Jedním slovem: YES!!!
-
OMG, už je mi fakt zle z toho, jak furt každý nadává na GfWL - osobně jsem s tím v životě problémy neměl a mám tuto službu rád. Navíc dnes již není problém si to zprovoznit, ale pro lenochy asi očividně je :P.
-
-
Pro lenochy? A já blbec myslel, že software se kupuje proto, aby práci usnadňoval, ne mi ji přidával. :-)
-
Spust si GFWL klienta - prvni co na tebe vyskoci je, ze pokud si chces neco koupit, mas jit na xbox.com, zadna nabidka her, nic, jenom 1 veta. Dale pokud nekdo nahodou migroval svuj ucet, aby uz to nemel "nelegalne" v jinacim state, tak mu nefunguji downloady, takze cokoliv si koupi nebo co si uz drive zakoupil nejde pres klient stahnout, protoze to vyhazuje chybu (pry to nejak jde obejit pres Live interface ve hre, ale pouze kdyz se tam vlozi klic, stary veci nejdou stahnout). Dale podpora jenom pres telefon a jenom v nekterych statech - mas problem, ale jsi ve spatnym state - mas smulu.
Zprovoznovat muzes co chces, kdyz je problem na strane Microsoftu. A ten problem s nemoznosti neco stahnout uz mam cca 8 mesicu!! NAprosta katastrofa. Jediny co je na GFWL ok, je ten in-game interface, kterej je celkem peknej a prehlednej... -
Hmm, spoustě lidí, co jsem četlm píše po nainstalování, že je zakázána potřebná součást systému.
Microsoft jako řešení uvádí zapnutí nějaké služby. Najdeš si tu službu, zapneš a... nic, GfWL stále nejde. Prostě na jednom PC se mi to nepodařilo rozjet, ať jsem dělal, co jsem dělal.
Teď už mám notebook a na něm mi Arkham City s GfWL jede v poho. Takže kolem GfWL chodím po špičkách a modlím se každý večer, aby se najednou nerozhodlo přestat fungovat, jelikož bez ukládání je hraní jaksi na nic... takže asi tak.
-
-
Luxus GFW je fak humus , ted si u mě Remedy u mě napraví reputaci .Steam forever
-
-
Plně souhlasím.
Teď ještě mít nějaký střídmý nároky na HW a je to pohodička. -
-
No to taky doufám ,třeba konverze L.A noire dopadla otřesně ,Rocstar na to nějak sere :-(
-
-
-
Bez GfW? Ale nie, škoda... či čo to píšem? Paráda, možno jediná vec ohľadom PC verzie AW, ktorej som sa obával (GfW)