Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja mám predobjednané teším sa ale ak ma tento diel sklame tak končim s RE sériou, mrzí ma to ae je to tak.
  • InfidelBro
    Asi jsem ''vadný'', ale podle mě nejlepší a nezábavnější díly Residenta Evila jsou Code Veronica a RE 4 ...
    • ZvacA
      No, smrdí to trochu herním kacířstvím, zvlášť při existenci takového druhýho Resiho a obecně původní trilogie, ale může být. Sice by plno lidí mělo chuť oponovat názoru, a mě nevýjimaje, Code Veronicu považovat za nejzábavnější a nejlepší - na to je totiž mezi náma sice zajímavá, ale některými momenty dost ulítlá a koncepčně nedotažená, ale zkušenost je taková, že jakmile člověk vyrůstal s konkrétním dílem nebo díly, tak automaticky jsou pro něj těmi nejlepšími.
      • InfidelBro
        Herní kacířství ? Wtf ? Tenhle ''termín'' může použít jen a pouze ubožák.
        • ZvacA
          Ty jsi zkrátka vypliplanej ocas,kamaráde. Je to jen nadsazený termín vzhledem k tomu, jak se díváš na jinak většinovou oblibu Biohazard série, což znamená především vyhlášenost první trilogie u komunity a obecného jejího chápání jako klasiky a nejlepších dílů z RE univerza. Ten výrok nemá za cíl urážet ani ponižovat, ani vyvracet tebou zmíněnou oblíbenost tvých RE dílů -byl tam přidán jen jako jistá nadsázka k celkovému tvému chápání od zbytku jiných fandů. Jenže kdyby si nebyl vztahovačnej chuj, který se z celého textu chytne pár slov, tak by byli všichni spokojení. Namísto toho, aby si raději napsal, co konkrétně tě na Code Veronice více zajímá a co se ti tam oproti jiným dílům líbí a podobně, tu vytahuješ ho*na a ještě urážíš. Příště, než začneš soudit druhý kašpare tak raději zapoj mozek, bude se ti to v budoucnu hodit a můžeme se i nadále bavit.
          • InfidelBro
            Tak takhle funguje fanboyism.
            • ZvacA
              Takhle funguje selskej rozum, který s tím nemá co dělat. Nebere mě fakt a vůbec ne potřeba vyvracet někomu oblíbenej díl oproti jiným názorům ( což jsem osvětlil nahoře ), ale bere mě to, že se někdo zachová jak k*kot, který ani neví, na co má žvanit a kterému je to potřeba vysvětlovat po lopatě.
    • tak jsme asi vadny oba protoze u me taky tak
  • Říkejte si co chcete, ale já doufám, že budu naživu do té doby, než to vyjde na pc :) ať se serie řítí kamkoliv, pořád to je universum Resident Evil...těším
  • By ma zaujimalo, ze ci ludia s tou 1000$ ediciou dostanu aj DLCka, alebo si ich budu musiet dokupit ako bezny plebs :D
    • za tu cenu by mohli kludne hodit aj nejaky PC alebo konzolu a nie to hlupe "DLC"
      • No vidis a oni im daju kozenu bundu :)
  • Tohle bude hrozný díl. Nejlepší díl z Resident Evil série je rozhodně Operation Raccon City. Tam se Infinity Ward teprve ukázali, že mají talent. Šestému dílu se nejspíš obloukem vyhnu.
    • hmm zaujímavý názor:D:D:D:D:D
  • m4rine.cz
    Kde jsou ty stare dobre casy RE 1 :(
  • Pro mě šla serie od 4 dílu dolu vodou. Vím že se mnou nebude mnoho lidí souhlasit, ale pro mě už to nebyl survival horror a tím pádem ani Resident Evil. RE5 netřeba komentovat.. a tenhle díl už je vrchol přeměny na hru která mě vůbec nezajímá.
  • trailer mi prijde podobny jako z Dead island ... RE uz neni co byval totalně to zprznily.. ja chci remake RE1 a RE2 na to se vzpomina to byla apson hra!!!proste legenda ..od 4 dilu je to pěkna sračka!!!!!
    • Zbožné přání. RE v takové podobě se bohužel už asi nikdy nedočkáme. Pro mě je to od 4 dílu taky mrtvá značka.
  • heartless_cz
    ten voice over je neskutečně špatný
  • ZvacA
    Biohazard 6 = No ' survival ' left

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit