Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedna prosba k autorovi článku - držte se originálních názvů, je to "Raccoon City" ne "Racoon City". Význam slova je sice stejný, ale jelikož je to název města, tak bych to rozhodně neměnil.
    • sleepless
      Spravna pripominka, word dokaze strasny cunarny. Diky.
      • to poznámkový blok je slušnější, ten se do ničeho nese...
      • Ano, známe word. Jinak je to ještě i u toho druhého článku v posledním odstavci.
    • Co to meleš *1* mají to dobře, je to Racoon City *5*
      • On to ma dobre, podivej se treba na Wiki *3*
      • Dle mě je jeho připomínka trochu zbytečná a hnidopišská, ale na druhou stranu má pravdu. Tak si nejdřív ověř co říkáš, než budeš takhle reagovat.
  • Tedy, nejednou jsem si pohrával s myšlenkou konceptu kolem návratu do Raccoon city a podívat se na tutu událost z pohledu nějakého toho člena jednotky s insignií Umbrelly ( ona představa za jednoho z UBCS zní docela slušně ), ale tohle vážně vypadá na pěknou a zbytečnou hovad*nu s RE jménem. No, ale jak se řeklo, s oficiálním kánonem to nebude mít nic společnýho, takže není co řešit...
    • Hunk v RE2, Mercenaries mod v RE3 ...
      • Jasný, ale mluvím o plnohodnotném titulu v kůži UMB člena, nikoliv o časové minihře.
    • Jelikož nic z toho není definitivní, tak bych nad tím nelámal hůl. Nikde se neřeklo, že to nemá s canonem nic společného, pouze je ve hře možnost změnit historii, ale musíš si uvědomit, že pouze jedna verze bude ta, která se canonu bude držet - stejně jako je to u vícero konců různých RE her. Jsem na tu hru zvědav, a rozhodně jí dám šanci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit