Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VRFREAK1

    tpč ani nefixly survivora je to nehratelnej stutter fest na každým pc  a to po 6 patchich , nejhorší pc port ever po 2 mesicích travelsar stuttery a shader complilation stuttery  furt nefixly  nejvíc rušlej releas co sem kdy videl , vsadim boty že další dil bude znova clusterfuck Stutter festival podobně jako jednička hruza

    • Zrovna hlavni scenarista uz na Survivoru nic ovlivnit nedokaze.

      Co se efektu tyce, ten uz mozna jo...

    • uaxpk

      Jednička byla OK co se týče optimalizace, na rozdíl od dvojky. Nejspíš myslíš druhý díl, ale v tom "náhodně" generovaném Češiglish textu ses v tom ztratil.

    • OsamaBinBowlin

      Hele, já nejsem žádnej češtinář, ale to co si ze sebe dostal je k zblití. Možná se aspoň pokusit napsat příště něco čitelného, ju?

  • Fallen Order a Survivor patří mezi moje největší herní překvapení. Fallen Order jsem dlouho ignoroval, že je to taková jednoduchoučká Souls-like. A ono to tak i je, ale úplně mě nadchla ta atmosféra a postavy. Po desetiletích prasení Hvězdných válek, nejdřív samotným Lucasem a pak Disneyem, jsem už zapomněl, jak parádní kouzlo ten svět má, když se to udělá dobře.

    Btw Survivora jsem hrál cca 2-3 týdny po vydání, už to bylo vcelku opravené, žádné bugy jsem neviděl. Spíš mě s*alo, že i k téhle single-player hře potřebuješ mít pořád spuštěnou tu appku od EA, takže když jim kleknou servery (což se mi stalo dvakrát), tak ti prostě hra spadne a musíš čekat, až to zase nahodí. Navíc ta jejich appka ani nemá off-line mód jako Steam. Pitomci. Ale samotná hra super.

    • MalyZeli

      To se mi nestalo ani jednou, koupeno na Steamu, hrál jsem to hned od vydání. Jinak doporučuju pokud máte 4000 sérii nVidia GPU, obětovat cca 150kc na Patreonu, a stáhnout si DLSS mod od modera. Funguje skvěle, opravuje strašné TAA, zaostřuje celkové obraz, a s DLSS 3 je ta hra krásně hratelná. Je škoda v jakém stavu to jinak je, hra jako taková je výborná. 

  • MalyZeli

    Tjn, chtělo by to hlavně najat testery a aspoň vyzkoušet hru než ju vydají.... A vy$rat se na AMD sponsorship.

    • Derp_1337

      Takhle to dopadá, když vydavatel tlačí na vývojáře s vydáním. Dřívější vydání totiž znamená menší náklady a v ideálním případě i větší tržby, když hra vyjde v tom správném období. 

      A bohužel beta testing je typický obětní beránek, který vývojáři omezí, aby ušetřili čas a peníze... však lidi to ochotně otestují za ně, že?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit