Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super hra. Strávil jsem u ní dost hodin a u jejího nástupce AvP2 ještě víc. Multiplayer AvP2 z nostalgie hrají i v dnešní době s přáteli. Na to by jste taky mohli udělat retrogameplay :)

  • když to člověk vidí po letech, musí přehodnotit objektivitu vzpomínek :-D

    většina kamarádů měla P90-P233 a já někdy v roce 1998 vyškemral od rodičů bazarovej P400 s Diamond Viperem 770 (tenkrát to bylo ultimátní dělo)

    10 nás u toho sedělo den co den snad měsíc a nevěřícně jsme zírali na "fotorealistickou"

    grafiku v plných detailech. Nejdřív jsem myslel, že to kluci pustili v minimálních detailech

    se SW renderningem.......pak mi došlo, že vzpomínky jsou svi*ě ))))

  • ALHAZRED

    Ja bych se na to podival z toho uhla pohledu, že tenkrat proste lepši hry nebyli, a taky hrači nebyli takovy vymazlenci jak sou dnes, takže tenkrat, to byla proste božarna z vlastniho pohledu, ze světa větrelcu a predatoru, tri ruzne kampane, všechny dost dlouhe, ne jako v poslednim dile kdy měla cela hra celkem 10hodin za všechny 3-navic se jede tou samou lokaciii... grafika na tu dobu užasna, atmosfera unikatni, musim podotknout, že tady hoši moc toho neukazali, dalši mise sou skutečny peklo... k dokonalosti to dotahla AVP2, ale diky za letsplay...

  • TheGGG

    hru jsem nikdy nehrál, ale působí dost primitivně a jednoduše, grafika dnes již nekoukatelná... jediná dobrá AvP hra je ta z roku 2010, tam jsem strávil dost času v MP.

  • jack

    Ten závěr , jak svítí do kamery myši 😂😂😂😂

  • Taronyu

    To hranie za Predatora so zoomom ma dostalo 😂 Nový lame level dosiahnutý :D

    Nič v zlom samozrejme.

  • Lukyz

    Jako menší jsem z toho byl po***nej až za ušima a navíc čučel s otevřenou pusou, když jsem tam viděl ty FMV sekvence během hry na monitorech co visely na zdech, to jsem před tím snad nikdy neviděl 😲 Každopádně hra za vetřelce byla pro mě jak centrifuga pro astronauty 🤢

  • dworkin

    Už jen demo za mariňáka je legendární. Plnou hru jsem pak dohrál jen za něj. Atmosféra, že by se dala krájet, a když se přes celej monitor rozplácl facehugger, tak srdce bušilo jako o závod.


    EDIT: Ovšem Pavel opět před natáčením neuznal za vhodné zjistit si výslovnost aspoň samotného názvu hry. Predejtr tak skutečně není ani jeden.

    • Taronyu

      Heh, to demo. V tej dobe som bol s kamarátom veľký fanúšik votrelca, pozerali sme spolu stále na filmy na VHS a keď som sa dostal k tomu demu, tak prvé čo som spravil, utekal som za ním a potom sme to hrali snáď do noci. Nikdy sme to neprešli :D Až potom plnú a aj to bez savov, takže každý prejdený level za maríňáka bola menšia oslava. Boli časy :)

    • Thyrmael

      Také jsem to hrál za mariňáka. Byla to hra, při které jsem se zřejmě nejvíce bál. Pípání detektoru pohybu a zoufalá snaha odhadnout kde se vetřelec objeví byla adrenalinová záležitost. Facehugger přes obrazovku také na dobrých snech nepřidával. Proto jsem si raději Alien: Isolation (speciálně když se nedal zabít) odpustil.

      Za Predátora to bylo úplně jiná hra. Maximální přehled, obrovská síla zbraní a odolnost. Vetřelce jsem vynechal.

      Dost mě ale překvapilo, že Pavel nezná ikonické zbraně. Nemyslím že musí jmenovat modelové označení (i když většina fanoušků by zřejmě i toto zvládla), ale neznat "pulse rifle, smartgun, grenade launcher" u mariňáků nebo "plasma caster / shoulder cannon, wrist blades" u Predátora je snad až trestuhodné!

      A Pavle, hra byla podle mě opravdu dost těžká. Je zvláštní že si nepoužíval "motion tracker" když si to hrál. Si tedy tak dobrý hráč, nebo si to hrál na nižší obtížnosti. :-)

      • dworkin

        Alien: Isolation určitě stojí za zahrání. Vetřelec je na začátku dost strašidelný, ale postupně si k němu člověk vybuduje takový zvláštní vztah a pak už jsem si s ním i povídal. :) A ta atmosféra je vynikající, jedna z nejlepších, co jsem kdy ve hře zažil.

  • i586

    Infarktová kultovka s brutální atmosférou z doby, kdy nestačilo jen držet W a mačkat X pro respekt. Na obtížnost impossible to byl v podstatě Dark Souls mezi single FPS. :D

  • Draken69CZ

    Jak já se u toho tenkrát bál 😂 Dohrál jen za vetřelce zbytek na moje nervy bylo moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit