Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme akční klasiku Blackthorne od Blizzardu
13.2.2015 | Redakce Games.cz
34 příspěvků
-
Řikám sik že je zbytečné psát samou chválu, tak napíšu že si rád zábavně dopnním znalosti ano tato hra mi prostě unikla (stejně jako dalších x xx her přední, poní).
-
s váma se člověk zasměje chlapi
-
Pavel a Honza je skvělá dvojka na tato videa, těším se na další. :)
-
Vše hezké, chvála apd...
Co ta káva z McDonalds?Stydťe se *7* -
-
-
-
o co jde? Však tam mají dobrou kávu.
-
Ono po cestě nic jiného není :(
-
-
Jestli se chcete osvobodit z podezření že děláte product placement, tak se příště jeden z vás napije a prohlásí že to chutná jako hov*o z nutrie... *3*
-
Koupit, namlít a uvařit si vlastní :)
-
-
A hipstersky si to tahat v termohrnku několik stanic metrem :P
-
-
Přesně :D
-
-
-
-
-
Tak jak mám Another World a hlavně Flashback rád, tak si nejsem jistý, že by se tam dalo schovávat. Nejsou tam jenom štíty? Naopak v Blackthorne se dá schovaávat asi opravdu všude, to povídání v úvodu je nějaké zmatené.
-
Jak uz tu nekdo napsal - Blackthorne pomerne rychle upadne do stereotypu. Arcade king jednoznacne Flashback + Another World.
-
Dobrovsky hra Blackthorne?? Tak to si idem pozret ;DD cakal som Olejnika .)
-
-
Hmm hej aj to tak vyzera ;D PAlo by mal ostat hravat maximalne tak Wii hry a kultove zalezitosti prenechat odbornikom :P
-
-
u teto hry jsem zjistil, ze jsem humanista. prokecnul jsem npc, a pak ho ledabylym pohybem sestrelil brokovnici, aby se netrapil *1*
-
-
Covece jak tak na tebe koukam, tak by nebylo spatny udelat nekdy RetroGMPL Albionu, ale to nevim co by tam za hodinu stihli *9*
-
-
Mohli by dat First Samurai, to byla plosinovka
-
-
First Samurai jsem si chtěl vidět od recenze v Excaliburu, kde ale nebyl ze hry žádný obrázek. Dostal jsem se k tomu až později a daleko jsem nedošel, zdálo se mi to moc těžké.
-
Výborná hra. Ještě dodnes si pamatuju ty sv*ně co se na tebe vždycky přicucly.
-
https://www.youtube.com/watch?v=rDFMN3GYRuI
-
-
skoda ze sem nestihl zminit na chatu Abuse :)
-
-
Jo jo, Abuse byla dobrá pařba. Že by jedna z prvních her, kde se takto mířilo myší? Nevím. Každopádně atmosféra byla naprosto fantastická.
-
-
Přesně, super atmoška. A navíc šla rozjet i v na tu dobu super vysokým rozlišení. Ale to pak už dost ničilo právě tu atmošku, protože se člověk už pak nelekal, když viděl mnohonásobně dál. Každopádně HW na to v tu dobu měl jen málokdo :)
-
-