Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Řikám sik že je zbytečné psát samou chválu, tak napíšu že si rád zábavně dopnním znalosti ano tato hra mi prostě unikla (stejně jako dalších x xx her přední, poní).
  • s váma se člověk zasměje chlapi
  • Pavel a Honza je skvělá dvojka na tato videa, těším se na další. :)
  • Vše hezké, chvála apd...
    Co ta káva z McDonalds?Stydťe se *7*
    • -
    • o co jde? Však tam mají dobrou kávu.
    • jnsCZ
      Ono po cestě nic jiného není :(
      • Coffin.Corner
        Jestli se chcete osvobodit z podezření že děláte product placement, tak se příště jeden z vás napije a prohlásí že to chutná jako hov*o z nutrie... *3*
      • Inquisitor
        Koupit, namlít a uvařit si vlastní :)
        • jnsCZ
          A hipstersky si to tahat v termohrnku několik stanic metrem :P
          • Inquisitor
            Přesně :D
  • Tak jak mám Another World a hlavně Flashback rád, tak si nejsem jistý, že by se tam dalo schovávat. Nejsou tam jenom štíty? Naopak v Blackthorne se dá schovaávat asi opravdu všude, to povídání v úvodu je nějaké zmatené.
  • Jak uz tu nekdo napsal - Blackthorne pomerne rychle upadne do stereotypu. Arcade king jednoznacne Flashback + Another World.
  • Dobrovsky hra Blackthorne?? Tak to si idem pozret ;DD cakal som Olejnika .)
    • Hmm hej aj to tak vyzera ;D PAlo by mal ostat hravat maximalne tak Wii hry a kultove zalezitosti prenechat odbornikom :P
  • solomon.short
    u teto hry jsem zjistil, ze jsem humanista. prokecnul jsem npc, a pak ho ledabylym pohybem sestrelil brokovnici, aby se netrapil *1*
    • Sr_Lobo
      Covece jak tak na tebe koukam, tak by nebylo spatny udelat nekdy RetroGMPL Albionu, ale to nevim co by tam za hodinu stihli *9*
  • Mohli by dat First Samurai, to byla plosinovka
    • First Samurai jsem si chtěl vidět od recenze v Excaliburu, kde ale nebyl ze hry žádný obrázek. Dostal jsem se k tomu až později a daleko jsem nedošel, zdálo se mi to moc těžké.
    • Výborná hra. Ještě dodnes si pamatuju ty sv*ně co se na tebe vždycky přicucly.
    • https://www.youtube.com/watch?v=rDFMN3GYRuI
  • skoda ze sem nestihl zminit na chatu Abuse :)
    • Jo jo, Abuse byla dobrá pařba. Že by jedna z prvních her, kde se takto mířilo myší? Nevím. Každopádně atmosféra byla naprosto fantastická.
      • Zagro
        Přesně, super atmoška. A navíc šla rozjet i v na tu dobu super vysokým rozlišení. Ale to pak už dost ničilo právě tu atmošku, protože se člověk už pak nelekal, když viděl mnohonásobně dál. Každopádně HW na to v tu dobu měl jen málokdo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit