Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tuhle hru jsem hrával s kámošem na jeho notebooku 286 černobíly monitor
  • jojo i dnes slyšim tu chytlavou, osmibitovou, melodii
  • Jo tak tohle byla moje první pc hra ve škole a pak na master system *14*
  • na Golden Axe si pamatuji a rad jsem ho hral single i s kamosem. Tento gameplay jsem musel vypnout, protoze neschopnost hracu byla do oci bijici. Prominte, ale je to tak.
  • Asi by se s ňákou tou kritikou dalo souhlasit, ale já sem se stejně dobře bavil, Pavel je zábavnej týpek a miluju tydle starý hry, na kerejch sem vyrost a budu je hrát do smrti!
  • Golden Axe bývala jedna z mých nejoblíbenějších her a patří k těm, které se i dnes zabaví, především dvojhra. Tohle před lety spolklo hodně dvoukorun... Jednoznačně nejlepší je arcade verze, grafika, hudba, hratelnost, zábava... PC verze moc povedená nebyla. Kromě toho, že nebyla tak hezká a po tecnické stránce se jevila jako hodně odfláknutá, tak ani hratelnost za moc nestála. Jestli se dobře pamatuju, tak kromě trpaslíka se to moc hrát nedalo a i u něj bylo nejjistější používat kominaci skákání a úderu. Další dvě postavy, především amazonka, jako kdyby se snažili mlátit malým párátkem.
    Hrací doba není moc dlouhá a do konce se dá dostat za chvíli, ale to vůbec nevadí a možná je to lepší. Další díly na Megadrive byly sice delší, ale už mi nepřipadaly tak dobré jako jednička. A druhý díl na automatech také už neměl takové kouzlo.
  • Mato1987
    http://fat.gfycat.com/NegligibleFlusteredIguanodon.gif
  • a co takhle Black Thorne , či jak se to tehdá jmenovalo *12*
    • Myslíš jak tam pobíhal ten jakožeprincofpersia s brokovnicí a kosil orky? To byla jedna z mých nejoblíbenějších her v té době. Btw nedělali na ní budoucí Blizzard?
  • Osobně sem měl raději sérii Streets of Rage. Ale tohle je klasika.
  • Divám se na všechny Pavlovi gameplaye. Je pravda, že při tomto jím to uplně nevyšlo.
    Já osobně jsem si Golden Axe zaplnul a dohrál to do konce dřív za jak za hodku. Akorát prostě musíte vědět strategii.

    Podstata těchto retro gameplayů je ukázat mladším hřáčum starší hry, které by je mohly zaujmout.
    Ne zahrát hru jako úplný profík a taky jí v rámci hodiny dohrát.

    Podívej te se např na retro gameplay strategie Z, tam Pavel prošel suveréně všechny mise, které se daly stihnout, s prtem v nose.

    A zkuste si nědy hrát a zároveň při tom mluvit a kontrolovat chat.
    Určitě v gameplayích a retro gameplayích pokračujte. Odváditě výbornou práci!
    • jabbo126
      Ne. Neodvádějí výbornou práci. To je ten problém. Samozřejmě netrvám na tom, aby dohráli celu hru, ať už jakoukoli, ale když už ji hrají aby bylo vidět, že jsou to profesionálové, kteří o ní vědí nejmenší podrobnosti, aby během hraní tyto podrobnosti zmínili, aby hráčům ukázali co byla ta hra kdysi dávno pro nás tatíky - aby vysvětlili, proč je vlastně LEGENDÁRNÍ - toho jsem se nedočkal. Aby ukázali že když ses to fakt naučil, mohl jsi být king - a v téhle hře to šlo, jen si trochu nastudovat právě tu "strategii", spíš taktiku. A ta se dá najít, našprtat. Prostě mi vadí, že když už zvolí takovou klasiku, nejsou schopni se o ní něco naučit. Byť jen fakt, že si jí může zahrát každý, vyzkoušet jaké to bylo (http://game-oldies.com/play-online/golden-axe-coin-op-arcade) že v golden axe nebyla zatraceně žádná golden sekera, co znamenaly nápisy nad baráky, kolik skrytých vtipů tam bylo, jaké tam šli dělat triky (bez cheatování - třeba v coopu jsi mohl jednoznačně taktizovat, upoutat pozornost nepřátel a druhý kidlil bosse), že měla hra alternativní začátek, že tam byly easter eggy ... ... že měla i pokračování, že nepřátelé byly pojmenováni podle alkoholických nápojů ... a tak dále. Nic. Jen tupé hraní staré hry lidmi, kteří to neumějí (a nechtějí se jí věnovat) ...
      • Bohuzel musim souhlasit, Retro LetsPlaye na Hrej s Tomusem jsou uplne jina kava,clovek se dozvi o hre uplne vsechno, zajimave dobove info, veci ktere se jinak kolikrat spatne hledaji. Pokud chci videt jak hra vypada, pustim si nejaky z tisic letsplayu, nebo hru rovnou nekde sezenu, ale ta pridana hodnota je tne komentar se zajimavostmi, zazitky z doby kdy hra byla popularni atd.
      • Luke
        Zdar! Díky za kritiku, určitě se nad ní zamyslím. Mým cílem není dělat v retru "komentovanou prohlídku muzea", ale ukázat, jak hra vypadá, hraje se a užít si u toho trochu legrace, kterou si snad přeneseně užijí i někteří z diváků. Detailní informace o vývoji starých her najdeš v Levelu
        • Chce to změnu. Jestli někoho baví koukat se na dva hráče a občas se u toho pobavit - OK... Upřímně jsou vaše gameplaye velká improvizace, představení, vysvětlení, či poukázání na maličkosti dané Retro hry by bylo fajn, alespoň by to mělo nějakou informační hodnotu. Takhle mi to přijde jako jeden velkej trip a ztráta času.
          • jnsCZ
            Takže třeba letsplay Tresspassera byl lepší? Tam si myslím, že jsem technických vsuvek nacpal celkem dost :)
            • Určitě. Technická informace a jiné zajímavosti o hře nebo jejím vývoji, autorech, atd jsou, aspoň pro mě, to nejzajímavější. Jenom se dívat, jak někdo hraje, to si můžu pustit jakýhokoliv nýmanda na yt.
      • Llour
        to chce klid a nohy v teple *3*
        • jabbo126
          Když mě něco prudí, tak mi holt nohy trochu plápolaj, vím, že proti tomu co se děje ve světě, je to sranda, ale tímhle tím to všechno začíná - ignorancí ...
          • Opat musim len a len suhlasit... Ako vidim, obcas sa aj v tunajsej diskusii najdu ludia, ktori tu hlavu na krku aj realne pouzivaju.
            Teraz uz ide len o to, aby sa Pavel do buducnosti pri LP poucil... alebo aby to skratka dali robit niekomu inemu, kto snad kazdy LP nesprasi jak kraaaava (sorry) *9* *12*.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit