Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SkillJam
    Super retro! Nejlepší je Petrovo boj se strachem z pohledu do kamery. Koukat kamkoliv jinam, jen ne do kamery, když na nás mluví *1* No a nový Shadow of the Beast vypadá parádně. Škoda, že je jen na PS4. Nemluvili vývojáři o pozdější konverzi na pc?
  • Tohle je krásná ukázka toho, že i v minulosti se dělaly graficky hezké hry, které herně za moc nestály. Grafika prostředí, hlavně ten úvod, je parádní, grafický styl také hezký, ale téměř žádné animace, nepřátelé jsou takový mišmas všeho možného i nemožného, jako kdyby se nikdo ani trochu nezamýšlel, jestli se tam hodí. A to platí i o dalších prvcích... raketové trysky v podzemní jeskyni, futuristická střelná zbraň a jetpack v závěru??? Bosové statičtí, maximálně se posouvají nebo mají jednu dvě animace a ten závěrečný je snad na celé hře nejtrapnější... obr umlácený do nehtu na palci u nohy.
    Shadow Of The Beast, všechny tři díly, mají jakýsi statut legendy, ačkoliv možná pozapomenuté, ale vynikaly hlavně tou grafikou, ačkoliv s těmi animacemi je to už horší. Herní design je špatný, nic originálního ani na tu dobu, velká obtížnost hraničí až s nehratelností, nepřátelé a pasti se objevují odnikud a opět jsou tam umístění bez smyslu.
    Ale také jsem to docela hrál, i když později, ale moc daleko se nedostal. Víc času jsem strávil u dvojky na půjčeném Megadrivu od Segy, ale také jsem nevěděl kudy kam a neustálé opakování bylo spíš frustrující. Vždycky jsem chtěl vidět vychvalovaný třetí díl, k tomu jsem se dostal až mnohem později v emulátoru Amigy, ale ač hezká grafika, spíš mě to zklamalo. Přestože hodně podobných akčních her bylo příběhově podprůměr a nevadilo to, tady mi to celé připadalo jako nesmyslná slátanina, ale pěkná..
    • C-BEAM
      ta hra je naprostá slátanina s dobrou grafikou ale mimořádně špatnou hratelností. Ve stejném roce vyšel Prince of Persia, který měl hratelnost inovativní, vypiplanou a k tomu přinesl skvělé animace. Ale i mnoho arkádovek z toho období mělo lepší hratelnost než SotB, například Shinobi, Ninja Spirit, Splatterhouse, Golden Axe nebo Shadow Dancer...
  • Tomu říkám retro gamesplay! A v diskuzi ani jeden příspěvek - ostuda.
    • samotna hra o nicem a kdyz to jeste hral s nesmrtelnosti, tak nemohls pobavit ani nekoncici serie umrti...

      ale ten novej sotb vypadal docela do pohody
    • MikeR
      V diskuzi jeden příspěvek byl, ale byl negativní. Což mi přijde trapný ho mazat (vulgární nebyl), protože Petr a Martin udělali fakt skvělej díl a nad nespokojený kydy se můžou povznést.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit