Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grandhalf
    Né jak ten luk cucnul z prstu *15* *15* *15*
  • Vypadá to fakt dobře.. No snad ve vší tý akci bude taky čas se kolem sebe trochu rozhlídnout a pokochat, s tim jsem měl třeba na začátku FC3 velkej problém :D
  • v Dead island to melo aspon pointu o tomhle videu se da rict jen: WTF?
  • Není někde reverzní verze téhle reverzní verze? Chtěl bych to vidět i normálně *15*
    • christianus
      http://www.youtube.com/watch?v=TLRLPZ6w7F4
  • ja osobne s crytekem problem nemam. Far cry 1 mě bavilo, crysis bylo super a v crysis 2 sem si na současny poměry pořád hodne dobře zastřílel. Takze se těšim.
  • lol myslím že i poslední call of duty ma vetší koridory než tohle
    • lol poslední call od duty je hra, tohle bude jen technologické demo, kde půjde taky střílet
      • Poslední Call of Duty je hra. Hra, kterou bych nehrál déle jak 10 minut, ani kdyby mi za to platili.

Crysis 3 bude technologické demo? Sice hra bude vypadat fantasticky, ale CryEngine 3, na kterém běží, je už pár let starej a běželo na něm už několik jiných her. Určitě to zase bude vypadat o něco líp než Crysis 2, ale určitě to žádné technologické demo nebude. Vynášíš horlivé soudy, aniž by si hru hrál.
        • *7*
          chudák Dan Vávra... tvoří next-gen na enginu kterej "je už pár let starej a běželo na něm už několik jiných her"
          • co to meleš? cryengine 3 byl uveden v roce 2009 a bezel na nem napriklad crysis 2 a crysis 1 pro konzole. takze sem rekl jen pravdu. a rikam, ze crysis 3 bude vypadat dobre a urcite bude vypadat dobre i vavrova hra, i kdyz ma vyjit nejdrive v 2015... si nejakej troll? *1*
            • OK napiš cryteku aby to dali bez optimalizace a budeš brečet zas že to je tak náročný že to nespustíš. Samozřejmě že v rámci možností to MUSEJ upravit tak aby hra šla plynule na všechny vydanné zařízení... (proto to pořád vypadá stejně) + Bonus pro PC hráče co mají nadupané pc tak si mohou zapnou efekt na full a i to málo PC hráču využije... "Starej engine" to je takovej plk na facku ty si opravdu myslíš ře ho vydali a už na něj nešáhli ? ten je měsíc co měsíc vylepšován...

To je úplně to samé kdybych se opřel do Valve na SOURCE Engine kolik let je starej a viděls DOTU 2 ?...
    • lol, toto neni gameplay video
  • *6*
  • MrSanta
    Tož nevypadá to vůbec špatně. Dvojka mě nelákala, ale toto se mi zatím celkem zamlouvá. Ale hra se ještě bude muset hodně snažit, aby mě přesvědčila. Po relativní volnosti z Far Cry 3 jsem docela rozmlsanej a jen tak se do nějakého uzavřenějšího prostředí vlákat nenechám.
  • jasně, neni nic účinějšího, než čelní útok....teda canon fodder to alespon bral ještě jako legraci a nesnažil si hrát na nic vážnýho (první Far Cry jsem miloval právě pro to, že se nehrál tak přímočaře a hloupě, jako Crysis)
    • proste ten sentiment je sila, far cry byla prvni fps masovka ktera mnela sirsi koridory a dodnes si lidi snad mysli, ze to bylo open world jako skyrim. co se tyce crysis tak de o to ze muzes jit takhle primo, a nebo se taky muzes drtive vetsine vojaku vyhnout a proplozit se co to de. takze netusim co to placas.
      • tak si nejdřív zkus ten Far Cry zahrát a pak to pochopíš :-)
        Já se považuji za inteligentního člověka. Mít za zábavné (z Far Cry 3) to, že mě nepřátelské NPC nevidí, když jsem v křoví 2m od něj mi přijde dementní, ne zábavné (hrál jsem za nejvyšší obtížnost). Víc zábavy dávaly Worms. Crysis 2 už máme zasebou, proč si myslíte, že se bude 3 lišit? Prezentuje se nachlup stejně (je tam jen trochu víc "zelené").

Zdejší inteligence si však může vybrat, zdali půjde po levé, nebo pravé straně silnice (zleva/zprava baráku před sebou...) ta bude jistě opět 10tkově uspokojena.

Nějak mně v 17 nenapadlo, když jsme hrávali Blood 2 že se za deset let nic nezmění.
    • Radioaktivni_surikata
      Pokud máš spoutaný ruce nohy a sám Yerli ti nevyhrožuje znásilněním, jestli každou bitku nevezmeš čelním útokem, tak tě potom chápu a nezávidím ti tvoji situaci. My ostatní víme, že se dá zvolit přístupů několik, nanosuit k tomu sám vybízí, a pokud nejsi Harry Botter, tak na Posthuman warior obtížnost to s čelním útokem ani nedohraješ. Je to trailer na akční hru pro Kristovy rány, tak v něm ukazují akci. Jestli hraješ Crysis přímočaře a hloupě, je to jen tvuj problém. Fakt nechápu tohleto. Běžte radši hledat miny...
    • residentevilfans
      Crysis 1 slo vyresit skoro vse po svem . Crysis 2 dva zpusoby tak tady nebrec a nelzi. *5*
      • Crysis 1 se hrál jen kvůli grafice a příběhu, jinak neměl moc co nabídnout. Vadí mi docela věta "nebreč tu"... argument malých dětí...ale kdo jiný není schopný přijmout kritiku. To, že jsou Crysis již jen pouhými stíny kdysy vzešlé slávy Far Cry je fakt.
        • residentevilfans
          Far Cry 1 je horsi v hratelnosti nez Crysis 1 to je fakt ! *5*
          • tak to mi teda definuj, co si pod pojmem hratelnost předtavuješ
  • Mart9
    Škoda, že si to na XP nezahraju.
    • chtel jsem ti neco posmesnyho napsat, ale pak jsem si uvedomil, ze za par let budu asi taky davat stejne komentare jestli MS nezmeni (jakoze asi ne) svuj plan mit Win9 v metro stylu takze za par let "skoda ze si to na W7 nezahraju" *13*
      • Mart9
        Vilda: mám a jsem s ním stále spokojen. Kdyžtak mi ale můžeš poslat dva a půl litru na sedmičky, pak si je koupím.
    • Máš 12 let starý operační systém. Just sayin.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit