Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten kdo to psal to píše asi že se ten trailer točí okolo revoluce
  • Revoluční trailer? Ten, co to psal, asi nikdy neviděl nic od Blizzardu nebo Square Enix...
    • Přečti si článek než něco napíšeš, * Nejnovější trailer určený pro televize ukazuje, že jedinou cestou, jak se zbavit despotického bratra Logana je ***revoluce*** a ukazuje ji nanejvýš stylovým způsobem. *
  • Fable jednička = infantilní humor s ošklivou grafikou. Fable Dvě = infantilnější humor (a debilní příběh) s průměrnou grafikou, nudnými souboji a nadprůměrým počtem loadingů. Fable 3 = Jak může vůbec někoho taková hra pro děti bavit?! Dorozumívat se pomocí prdění do obličeje? Páni, to je tak vtipné.
  • Čo je na tom revolučné, nechápem, obyčajný render. Navyše Fable 2 bolo pre mňa sklamaním, pod pekným pozlátkom plytký príbeh a po pár hodinách i nudná hrateľnosť.
    • Nemusí to být ani tak revoluce na poli her (tak jako se tím chlubí Brink v trailerech), ale o průmyslovou revoluci v Albionu.
  • no trailer me nicim nenadchl teda..a skoda ze to neni ze stredoveku..tohle obdobi pocatku strelnych zbrani a prisernych kostymu atd.(napriklad ty bily xichty ke konci traileru) nemam rad...zlatej starej Fable 1
    • Podle mě je teda steampunk (i když tohle asi nebude čistý) jeden z nejorinálnějších stylů a je škoda, že je tak málo využíván (ať ve hrách nebo ve filmech)
  • Tiez by nebolo od veci keby spravia aj Fable 2 na pc *9*
    • jj veru teraz som pozeral trailer na fable 2 vyzera to paradne:D tak ale koli jednej hre nebudem kupovat xbox::D:D:D: *1*
      • ja si ho kvuli tomu koupil :)
  • Dneska som dohral Fable the lost chapters a uz sa neviem dockat na dalsi rok ked budem mat novy PC a aj Fable 3 *5*
  • Po tomhle traileru nechápu jak si někdo může koupit PS3 :-D:-D...
  • Amylee.Anderson
    Hru jsem nehrála, nevim o čem je, ale ta písnička je krásná!
    • Core
      Já si tam dovedu představit i něco od Massive Attack... *1*
      • janchor
        Připomenuls.. http://www.youtube.com/watch?v=DMTDjKusVqY
        • Core
          Má oblíbená!
  • ta music je Young Men Dead' od Black Angels.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit