Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to fakt - EA bylo pred lety uplny EVIL pro hrace a ričitelo byl arogantni skoro Antikrist.. ale vypada to ze se opravdu poucil, aspon dle me v poslednim roce.. jen to jejich drm... uvidime jak to bude dal, ale ted mluvi o 180 stupnu jinak nez pred cca dvema roky. a to se mi libi - pokud to mysli uprimne! (ne jako standa) :)
  • Tak uz jen aby pod EA "pravy" Infinity Ward vydali novou serii aneb "prave" pokracovani kvalitniho CoD.
  • problem activisionu je, ze kasle na hracov, pozera len na svoju penazenku.. co by v zasade nebolo vôbec divne, lenze oni to robia takym arogantnym spôsobom, ze potom sa nemôzu cudovat, ze na nich hraci pozeraju zo zvidhnutym obocim a nechcu kupovat ich hry *12*
    • Vsak oni na to dojedou, no bohuzel vlastne ne. Maji v zaloze silnou pojistku v podobe Blizzardu.
  • Jak nemam EA rad a jejich hry az na vyimky nehraji...tak musim rict, ze tohle je proste rozumnej a sympatickej clovek...na rozdil od "toho jehoz jmeno nesmime vyslovit" z activisionu :-)
    • Ono hlavne EA na hrace vylozene nekasle a proto sli zase nahoru.
      Minimalne z ceskeho pohledu - vetsina her lokalizovana, na velmi slusne urovni. Brzo po vydani slevova akce, nezapomenu jak sem si poridil ME2/Dragon Age za 149Kc ani ne pul rok po vydani (a to prosim krabicove verze). Nekolik DLC zadarmo, placene jen opravdu ty trochu vetsi.

      Co oproti tomu dela Activision? CoD6 stoji po roce porad stejne, nesmyslne DLC za nesmyslne ceny. Zadna lokalizace, naopak jeste je to marast pro amaterske preklady. Nepodporujou komunitu, zdrzuji vydani mod tools pro cod7, coz je vec ktera by tu hru jako jedina zachranila. Konecne po dvou mesicich se mi hra neseka ale oproti 6/4/1 dilum to je tragedie.
    • Black_Hand
      tak z jeho doby je treba mirror's edge, nebo dead space. ja uz si fakt zacal myslet, ze EA pomalu zacina delat dobry hry.
  • Riccitiello? to je nějakej megaředitel od Fantoziho?? *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit