-
odskusal som demo a ja by som hodnotil takto:
grafika - 7/10 chcelo by to motion blur a lepsie AA.Pri 4GB texturach v setup menu su divaci very low
ovladanie 9/10 - nie je to arcada v style MotoGP,je to plnohodnotne riadenie ala Superbike.Chce to prax z predchadzajucich dielov (aspon Superbike Riding Challenge)
AI 9/10- very easy je skor easy,clovek musi dobre vediet hru ovladat,aby skoncil na prvom mieste
zvuk 5/10 - najslabsi clanok hry.Zvuk motoriek mi pripada Mono a low
hudba 3/10 - lacna...nici pozitok z hry,radsej disable
pre fanusikov Superbike Riding Challenge 8/10,pre nemotorkara 6/10 -
Jsem motorkář, mám najeto přes 50000km na různých mašinách, ale tahle hra mě prostě nevzala. Naštěstí jsem si jen zkusil demo a ani závod jsem nedojel. Tak tupý a neintuitivní ovládání jsem hodně dlouho neviděl (klávesnice).
-
-
Sorry, nesnáším motorkáře takže máš "nesouhlasím". Asi ti vadí že nemůžeš své věčné pády hodit na šťerk nebo že ti někdo nedal přednost..
-
-
Rozcápl jsem se jen dvakrát a to jen na okruhu *5* Až na vyraženej zub mám pořád všechny části svého těla. A ještě tě potěším, stalo se to mou chybou a štěrk za to fakt nemohl.
-
-
Super odpoved, nejsem zadnej motorkar ale blbstajn kterej da nesouhlasim jen proto ze nema rad motorkare, kdyz se jedna o popis jizdniho modelu ke hre od cloveka kterej na masach jezdi je proste KRiETEN a urcite se tak chova i na silnici.
-
-
No a takové pitomce potkávám dnes a denně. Jak mě vidí, hned by chtěli závodit a nejlepší místo pro předjetí motorkáře je v zatáčce. *12*
-
Wow! Tos mu to natřel!
-
-
to chce vcas brzdit, stejne ve hre organy nikomu nedarujes *5*
-
-
hlavne to chce gamepad:) Inak je to ako snazit sa hrat Asseto Corsa na klavesnici:)
-
-
ja to zkousel s tema asistentama ve vychozim nastaveni a slo to i na klavesnici, akorat to bylo jen takovy to krouzenicko a s tema vraceckama casu se prakticky nedalo prohrat
-
-
-