Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NonSuch
    zajimave, ze takove "umelecke" hry vznikaji zpravidla jen na playstation, ale tak xbox zase ma ty vesmirne marinaky s krky jako stehno dospeleho kone... kazdy ma holt neco...
  • Jack1947
    Super, "only PS4 titul" dalsi, ten to chce jen par Hateru na PS4, a mame vymalovano *15* .
  • Ico? Vypadá to bombově.
  • Hezká atmosféra, navíc mi ten obrázek dost připomíná Naušiku z větrného údolí, což je pro mě rozhodně plus.
    • ta hudba mi strasne pripomina oberturu s naušiki ... https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_z7TaiPeVDY#t=27
      ak k tomu robi hudbu hisaishi je postarane aj o zvukovy zazitok
      • JJ, fakt hodně podobná melodie a začátek téměr identický...
      • tak ost sklada Akira Yamaoka... tiez fajn :)
  • smejki
    Magické. Rozechvívá struny, na které už sáhly Flower, Limbo a Shadow of Colossus. Asi budu v týhle generaci chodit k bráchancoj častějc \o/
    • Mato1987
      :) Flower je náramne dobrá "hra" , nepamätám si niečo podobné, čo ma dokázalo tak silne chytiť za srdce, snáď len príbeh TLOU alebo Journey, či Limbo samozrejme *15*
  • Neco me rika, ze si kvuli tomu PS stejne nekoupim a zustanu u PC.
  • Škoda, že takovéhle perly, co vynikají určitě nejen po výtvarné stránce nad tuctovostí ostatních nablýskaných a přefiltrovaných pozlátek, se dělají převážně jen a jen na PS obecně ... vypadá to moc krásně.
  • Tyjo, vypadá to skvěle.
  • Na mě to zase půspbí jako kombinace Shadow of the Colossus a té barevné, cell-shadové Zeldy, jméno mně teďka úplně vypadlo.
    • ja steho nejvic citim Ico... ale vypada to krasne a sem zvedav co steho nakonec bude...
    • Malleth
      Wind waker
  • Mato1987
    Vyzerá to jednoducho a pritom lákavo, v mnohom mi to pripomína journey ale na druhú stranu sa to zase od journey aj vo všeličom odlišuje.
    Rime spolu s The Shadow Of The Beast a The Witness od Blowa ma asi najviac zaujali, a práve kvôli týmto exkluzívnym kúskom si časom zaobstarám novú playstation konzolu. Samozrejme, že na PS4 vyjdú v blízkej dobe aj iné, celkom slušné hry, trebárs killzone shadow fall, ktorý nevyzerá byť príliš prevratnou záležitosťou ale kedže killzone 2 a 3 sa mi lúbili nadmieru, tak do toho určite pôjdem. Plus na PS4 sa chystajú zatiaľ neoznámené hry Naughty Dog či insomnioac Games a neviem si vôbec čo i len predstaviť čo dokáže tieto šikovné herné štúdia vytvoriť na novú konzolu a s čím trebárs vyrukujú That Game Company na novú konzolu :) Samozrejme niesmieme zabudnúť ani na Rockstar a ich chystané pokračovanie Red Dead série. Skrátka nová generácia playstationu od sony bude mať tých exkluzivít viac než dosť a už teraz sa neviem dočkať kedy si konečne niečo z toho zahrám :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit