Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • exmaxx

    Je slovo "repetetivni" v odstavci o repetetivnosti schvalne repetetivne opakovano? 😎

  • Veskoslav

    Po třech měsících od vydání je to krapet zbytečná recenze...

    • Zaho

      Já většinou kupuji hry pár let po vydání. Čekám na všechny dlc a záplaty. Pro mě by bylo ideální recenzovat až po pár letech. Nedávno jsem dohrál kdcd bez bugů se všema dlc, skvělá hra.

    • 0011

      Naopak, recenze které vyšly hned po vydání jsou zbytečné, v tomhle případě je dlouhodobá zkušenost žádoucí. Taky nepocítíš jak ti rostou svaly po jedné návštěvě posilovny.

      • Veskoslav

        To je sice pravda. Ale hra vyšla 18. října. Kdyby to stihli do Vánoc, spousta lidí by si to pořídila. Takto mi to přijde, že si chudák Adam vylosoval, že musí napsat recenzi a tak něco prostě sepsal.

        • 0011

          No já si myslím že spoustu lidí to bude potřebovat naopak teď po Vánocích, já to kupoval day 1, ale vzhledem k tomu, že jsem dlouhobě v procesu stěhování teď posiluju s knihama, krabicema s figurkama a sběratelkama a sestavuju nábytek tak se mi na Ringfit akorát práší.

          • Veskoslav

            Tak já jsem to třeba koupil kamarádovi, co vždycky tvrdí, že teď už fakt začne cvičit. Nejhorší bylo, jak si koupil roční permici (měl třicet, takže od nás dostal půlku) a byl se tam akorát "vyfotit" na průkazku.  A až teď začal skutečně cvičit. Takže ta hra je podle mě něco, co rozhodně stojí za povšimnutí a je škoda, že prostě dlouhodobě jsou tu opožděné recenze. Navíc lidi po vánocích musíš donutit pravidelně cvičit v 1. a 2. týdnu, pak už se zase na to vykašlou. Stačí teď zajít do fitka, většina Ledňáčků je mrtvá:)

            • 0011

              Já si to koupil právě proto že klasické posilování nemůžu už dělat a běh taky nepřipadá v úvahu mám problémová kolena a měl jsem je i předtím, než jsem měl na obou úrazy, ale pohybu mám teď víc než chci. Ringfit jsem akorát rozbalil a stáhnul update, když už zapnu switch je to na relaxační hraní, nebo když mám chvilku čas v obědové pauze, teď jsem na něm po chvilkách konečně dohrál po letech Witcher 3, ale na cvičení se těším, akorát musím dokončit stěhování a zkatalogizovat a zatřídit něco okolo 2 tisíc knih a stovky filmů a her, takže se rozhodně zapotím i bez rfa.

              • Veskoslav

                Reakce na příspěvek:

                Mě dva týdny trvalo než jsem uskladnil hry, knížky, komiksy, Lego a deskové hry:-D Takže to zcela chápu, že to člověka vyčerpá minimálně fyzicky, ale i psychicky a pak si chce u hraní odpočinout.

    • Nebudu popirat, ze postupne od vydani recenze ztraci na relevantnosti, ale zrovna v tomhle pripade je "zbytecna" dosti silne slovo, a proto hezky neslusne receno - f*** off.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit